kızlar siz de katılın muhabbete yav.böle uzaktan olmuyor.ne olacak bizim halimiz detin bakayım.siz de belirrti var mı.
teşekkür iderüm
bilmiyorum ama kocem haftasonu duramaz yapalım der testi sanırım galbam muhtemelen vede büyük olasılıklan
he bak şu anda midem bulanır gibi oldu sanki,hafif de çarpıntım var..:86:
sanursam kaliba ben de dayanamam..ya benim koçişe yok dıyorum umut yok diyorum.yoksa kaptıracak kendini.bari hüsrana uğramaz.
kızlar inanın bu kadar stresli birşey olduğunu burdan öğrendim bn denemekle hemen oluyor sanıyordum benide strese soktunuz olmnazsa bir dahaki ayımı bekliycez püff
Selamün Aleyküm..
Kızlar rahim filmi çektiren varmı aranızda?
kızlar inanın bu kadar stresli birşey olduğunu burdan öğrendim bn denemekle hemen oluyor sanıyordum benide strese soktunuz olmnazsa bir dahaki ayımı bekliycez püff
yav kardeşim ben de hiçbişi yok ya :84: karnım aç ama
bisim türkçeler de kaydı,şarküllerde sonunda
olsa ne güzel olur beee
Selamün Aleyküm..
Kızlar rahim filmi çektiren varmı aranızda?
--------varmı????????
inan ben de öyle sanıyordum.burayı bi okudum paniğe kapıldım.ya bu tecavüze uğrayanlar tek seferde hamile kalıyor bu nasıl iş ya.gerçi fatmagül kalmadı amaRabbim derman aratmasın.bizlere tez zamanda ha yırlı saglıklı sıhhatli bebişler nasip etsin.yoksa cidden cok stresli işmiş
Tüplerin tıkalı olup olmadğını anlamak için..Diğer arkadaşta çektirmedimi?
yok ben cektirmedim hiç.ne işe yarar.inan ne olduğunu da bilmiyorum canım.hamile olduktan sonra mı olmadan önce mi çekiliyor
inan ben de öyle sanıyordum.burayı bi okudum paniğe kapıldım.ya bu tecavüze uğrayanlar tek seferde hamile kalıyor bu nasıl iş ya.gerçi fatmagül kalmadı amaRabbim derman aratmasın.bizlere tez zamanda ha yırlı saglıklı sıhhatli bebişler nasip etsin.yoksa cidden cok stresli işmiş
bende ööle sanıyodum,hemen olcak.. boşuna korunup durmuş olcaz gibeğ olmassak dimi ya..
:97:
of maalesef evetadama da ööle yaklaşınca üstüste hade gel sefkilim diye,hiç hoş olmuyu
olsun cnm koçişlerde istemese hadi ama isteyince uğraşmadan olmuyor
kızlar bu arada siz nasıl korundunuz bebek istemeden önce ??
bizde ben korunmadım eşim korundu acaba diyorum şansım daha mı yüksek
Tüplerin tıkalı olup olmadğını anlamak için..Diğer arkadaşta çektirmedimi?
bizim neyimiz var neyimiz yok hiçbir fikrimiz yok ki..
bizim ilk deneme olduğu için henüz..
ama gerekebilir de bakıcaz tabi artık..
annemden duymuştum tüplerin tıkalı olduğu lafını..
açtırmış ve ben olmuşum :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?