HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

teşekkür iderüm

bilmiyorum ama kocem haftasonu duramaz yapalım der testi sanırım galbam muhtemelen vede büyük olasılıklan

sanursam kaliba ben de dayanamam..ya benim koçişe yok dıyorum umut yok diyorum.yoksa kaptıracak kendini.bari hüsrana uğramaz.

kızlar inanın bu kadar stresli birşey olduğunu burdan öğrendim bn denemekle hemen oluyor sanıyordum benide strese soktunuz olmnazsa bir dahaki ayımı bekliycez püff

kızlar inanın bu kadar stresli birşey olduğunu burdan öğrendim bn denemekle hemen oluyor sanıyordum benide strese soktunuz olmnazsa bir dahaki ayımı bekliycez püff

inan ben de öyle sanıyordum.burayı bi okudum paniğe kapıldım.ya bu tecavüze uğrayanlar tek seferde hamile kalıyor bu nasıl iş ya.gerçi fatmagül kalmadı ama Rabbim derman aratmasın.bizlere tez zamanda hayırlı saglıklı sıhhatli bebişler nasip etsin.yoksa cidden cok stresli işmiş

bende ööle sanıyodum,hemen olcak.. boşuna korunup durmuş olcaz gibeğ olmassak dimi ya..
:97:
of maalesef evet adama da ööle yaklaşınca üstüste hade gel sefkilim diye,hiç hoş olmuyu

yav kardeşim ben de hiçbişi yok ya :84: karnım aç ama

karnım hep aç ki zaten

bisim türkçeler de kaydı,şarküllerde sonunda

olsa ne güzel olur beee

hem de nasıl.ya düşünsene karnında artık.süper ya.eşlere hemen haber veririz.ay süper bi duygu.gelmeden duygusu geldi Allah büyük...zalimin zulmü varsa sevenin Allahı var

famagülgil kalmadı amma,hürremgil habire gibeğ :86:9 ayda bir

Tüplerin tıkalı olup olmadğını anlamak için..Diğer arkadaşta çektirmedimi?

bizim neyimiz var neyimiz yok hiçbir fikrimiz yok ki..
bizim ilk deneme olduğu için henüz..
ama gerekebilir de bakıcaz tabi artık..

annemden duymuştum tüplerin tıkalı olduğu lafını..
açtırmış ve ben olmuşum :86:

inşallah cnm ya fazla geç kalmaz bebişler bende stres yaptım çok fazla hepimiz için hayırlısı olsun kaç gündür önümüzdeki günleri planlıyorum o günler olması lazım yoksa diğer aya kalıcak diye kocacım kafayı yedi bu demez inşallah iç.inden :))))

Tüplerin tıkalı olup olmadğını anlamak için..Diğer arkadaşta çektirmedimi?

yok canım ben de cektırmedim..ama bi arkadas vardı onun tüpler kapalıydı.5ay cocugu olmadı.zaten düşünmüyordu yeni evlenmişti.ve taktiri ilahi hiç tedavi olmadan 6.ayda hamile kaldı.şok oldu kız.normalde tedavi olnunması lazımmış sanırım.buna gerek olmadan hamile kaldı

İnşallah yoktur hiçbirşeyiniz.Ama hayırlısı tabiki nasip..tamam teşekkürler ikinizede iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…