• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

canım ben okul öncesiyim ama yapmıyorumm...
aynı zamanda da iç dizayn dersleri aldımm..

ama malesef evde oturuyorum eşimin isteğiylee..

biz eşimden dolayı tayinciyiz seneye inş..
şuan doğu görevindeyiz...
geldiğimiz yere istanbula geri dönücezz...

hadi inşallah... doğu zordur.. allah yardımcınız olsun.. burası bile doğuyu pek aratmıyor..

ayy geçmiş olsun.. ben anlamdım bile hamile olduğumu ozaman.. 1 ler için duvara harf asarken karnıma bir ağrı saplandı... deli gibi kıvranmıştım okulda...

sana da çok geçmiş olsun canımm....

ben de 3.ayın sonunda kaybettimm...
kalp atışları durdu kürtaj olmak zorunda kaldımm...

hem de yaşadığım yerdee...
çok kötü bir deneyim oldu benim için..

aysun sedat senin bat yarın değilmi durumun nasıl agrı sancı yada geğişik birşeyler varmı inşallah müjdeli haberini alırız hamişler 3 olur :49: :49: :49:

1- gögüslerde dolgunluk şişme agrı uclarının acıması
2-sürekli idrara çıkma
3-aşırı yemek yeme su içme
4-aşırı kıskançlık, alınganlık
5- beyaz bi akıntı

şimdilik bunlar var ama bunların aynısı ayrıca adet belirtisi hemen hemen öleymiş yarın test yapıcam 5 gün önce yaptım idrar testi negatifti yarında negatif çıkarsa kan testi yaptıracağım.Ama inşallah adet olmam.:emir_bebek::nazar::nazar:

hadi inşallah... doğu zordur.. allah yardımcınız olsun.. burası bile doğuyu pek aratmıyor..

nerdeyse sınırdayımm...
gerçekten çok zor geçiyorr..
ama neyse ki son senee..

evet eminim öyledir canımm..
ücra köylerde de işler çok zor..

hava karadenizin havası bile yeter :nazar:

sana da çok geçmiş olsun canımm....

ben de 3.ayın sonunda kaybettimm...
kalp atışları durdu kürtaj olmak zorunda kaldımm...

hem de yaşadığım yerdee...
çok kötü bir deneyim oldu benim için..

çok üzüldüm.. anlayabiliyorum seni.. ben ona kadar annelik duygusundan çok uzaktım.. ama o olay olunca bende cok kötü oldum ve inanırmısın dr a bile gidemedim.. dr a gittiğimde olaydan 1 hafta geçmişti.... ve o durumda okula gittim geldim..

1- gögüslerde dolgunluk şişme agrı uclarının acıması
2-sürekli idrara çıkma
3-aşırı yemek yeme su içme
4-aşırı kıskançlık, alınganlık
5- beyaz bi akıntı

şimdilik bunlar var ama bunların aynısı ayrıca adet belirtisi hemen hemen öleymiş yarın test yapıcam 5 gün önce yaptım idrar testi negatifti yarında negatif çıkarsa kan testi yaptıracağım.Ama inşallah adet olmam.:emir_bebek::nazar::nazar:

bana kalırsa hamilelik belirtisi bunlar topik geliyor hayırlısıyla adet olacak olsan akıntı gelmez kuru olur :64::64::64::64:

çok üzüldüm.. anlayabiliyorum seni.. ben ona kadar annelik duygusundan çok uzaktım.. ama o olay olunca bende cok kötü oldum ve inanırmısın dr a bile gidemedim.. dr a gittiğimde olaydan 1 hafta geçmişti.... ve o durumda okula gittim geldim..

kaybetmek hiç kolay değil canımm...
allah kimseye yaşatmasınn...

canımmmm dualarım seninleee :nazar:
inş bize güzel haberler vereceksinn...

yarın test yapacak mısın peki??

evet yapacağım sabah hemen yapmayı düşünüyorum koçişime kaLsa kalk yap diyo negatif çıkarsa çalışmalara devam temel atma törenleri yapalım diyo sağlam temel atalım diyo:emir_bebek::1::1::27::27::35:

nerdeyse sınırdayımm...
gerçekten çok zor geçiyorr..
ama neyse ki son senee..

evet eminim öyledir canımm..
ücra köylerde de işler çok zor..

hava karadenizin havası bile yeter :nazar:

öyle valla buranın yeşilliği mis gibi havası da olmasa çekilmez...

evet yapacağım sabah hemen yapmayı düşünüyorum koçişime kaLsa kalk yap diyo negatif çıkarsa çalışmalara devam temel atma törenleri yapalım diyo sağlam temel atalım diyo:emir_bebek::1::1::27::27::35:

benim bugün 20. günüm benim kociş hala devam edelim bu ay çalışma olmadı diyor :1:
adama her gün çalışma var desem canına minnet bıkmıyor da :nazar:

aslında bizimkilere en güzel mükafat bu heralde :1:

o zaman yarın güzel haberini bekliyoruz hayırlısıylaaaa :nazar:

benim bugün 20. günüm benim kociş hala devam edelim bu ay çalışma olmadı diyor :1:
adama her gün çalışma var desem canına minnet bıkmıyor da :nazar:

aslında bizimkilere en güzel mükafat bu heralde :1:

o zaman yarın güzel haberini bekliyoruz hayırlısıylaaaa :nazar:

benim koçişde negatif olursa üzülme diyo.gerekirse hergün her akşam yaparız diyo. inşallah aynen düşündüğüm gibi hamileyimdir.:65:

Back