• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

canımm ben fmf hastasıyımm..
yumurtlama dönemimde atak gecirdim o yüzden ilişki olmadı...
3 gün önce bitti..
yumurtlama sonrası kalamam diye düşündüğüm için çok az şansım var diye düşünüyorum canımm..

kaç yıldır hastasın peki bende de var fmf 14 senedir anlayabiliyorum günde kaç tane kullanıyosun kolşisini

soğan kürünün bir kaç kez adet geciktirdiğini duymuştum..
telaş yapma canımm..bebiş yoksa gelir bir iki güne..
denemekle iyi yapmışsın bir daha ki ay işine yarar :34:

ay inşallah...
bu arada ben bu topik teki arkadaşlığı çok sevdim... diğer topiklerde pek yardım alamamıştım... herkese teşekkürler...

sende mi tayincisin canımm...
seneye bende tayinciyimm..
sen öğretmensin değil mi??

hiç sıkma canını...stres yaparsan daha da gecikir..

evet öğretmenim.. bende zaten tam stresçiyim.. ama allahın izniyle kurtuluyorum burdaki stresten belli mi olur yeni yerimde rahat olurum bebişimizde gelir...

kaç yıldır hastasın peki bende de var fmf 14 senedir anlayabiliyorum günde kaç tane kullanıyosun kolşisini

biz de 8 yaşında anladıkk canımm hemen teşhis koyamadılar 17 yaşımda teşhis koyuldu..
17 senedir uğraşıyorum malesefff...buna da şükürr..
ben günde 3 tane alıyorumm...ama gectiğimiz hafta üst üste 2 kere atak geçirdimm...
1 ayım boşa gitti..
zaten korunmaya bıraktıktan sonra böyle 3-4 ayım boşa gitti....
7 ay denedim ama hep yarım yamalakk...

biz de 8 yaşında anladıkk canımm hemen teşhis koyamadılar 17 yaşımda teşhis koyuldu..
17 senedir uğraşıyorum malesefff...buna da şükürr..
ben günde 3 tane alıyorumm...ama gectiğimiz hafta üst üste 2 kere atak geçirdimm...
1 ayım boşa gitti..
zaten korunmaya bıraktıktan sonra böyle 3-4 ayım boşa gitti....
7 ay denedim ama hep yarım yamalakk...

geçmiş olsun canım benimde oluyo arada sırada ataklar serum olmadan gecmiyo bazen serum bile etki etmiyo benim de günde 2 tane atak geçirirken o hapın faydası olmuyomuş biliyomusun bunu:50:

geçmiş olsun canım benimde oluyo arada sırada ataklar serum olmadan gecmiyo bazen serum bile etki etmiyo benim de günde 2 tane atak geçirirken o hapın faydası olmuyomuş biliyomusun bunu:50:

biliyorum canımm..
aldıgımız ilaç ataklarımızı engellemeye çalışıyor..
atak geçirirken hiç faydası yokk..
allah yardımcımız olsunn...

sana da çok geçmiş olsun canımm...

aysun sedat senin bat yarın değilmi durumun nasıl agrı sancı yada geğişik birşeyler varmı inşallah müjdeli haberini alırız hamişler 3 olur :49: :49: :49:

biliyorum canımm..
aldıgımız ilaç ataklarımızı engellemeye çalışıyor..
atak geçirirken hiç faydası yokk..
allah yardımcımız olsunn...
sana da çok geçmiş olsun canımm...

aminn inşallah canım herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda inşallah hepimiz bi an önce hamiş kalırız yarın umarım hasta olmam bende dua edin kızlar inşallah hamileyimdir.:49:

canım bende 2010 un ocagında kaybettimm...

bende bir süre takip edip üye olmuştumm...

:nazar:

ayy geçmiş olsun.. ben anlamdım bile hamile olduğumu ozaman.. 1 ler için duvara harf asarken karnıma bir ağrı saplandı... deli gibi kıvranmıştım okulda...

senin tayin işi nasıl il dışı tarihleri değişmiş diye duydum ama...

canım ben okul öncesiyim ama yapmıyorumm...
aynı zamanda da iç dizayn dersleri aldımm..

ama malesef evde oturuyorum eşimin isteğiylee..

biz eşimden dolayı tayinciyiz seneye inş..
şuan doğu görevindeyiz...
geldiğimiz yere istanbula geri dönücezz...

aminn inşallah canım herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda inşallah hepimiz bi an önce hamiş kalırız yarın umarım hasta olmam bende dua edin kızlar inşallah hamileyimdir.:49:

canımmmm dualarım seninleee :nazar:
inş bize güzel haberler vereceksinn...

yarın test yapacak mısın peki??

Back