HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

kızlaR günaydınnn ççok heyecanlıyımmm sabah test yaptım çok silik ikinci çizgi gördüm. vee gidip kan testi yaptırdım bi saat sonra sonucumu alıcam offf ne olur doğru çıksın test allahım yaaa

milleti rahat bırakmas gidip test yapsanıza die kendi meraktan öldürür hay allahım yaaa..
dün gece akıntı şikayeti bu sabah mide bulntısı mide yanması hadi git bi test yaptırda rahatlayalım yahuuuuuuuuu
hadi teyzecim annenin göbüşünde ol

aayy inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım.hamiş listesi artsın canım azıcık :))

Kızım ben yanılmam ne dedim sana...Sen hamişsin....

wayyyy canım çok sevindim..
hayırlısıyla insallah vardır bebiş canım güzel haberlerini bekliyoruz tatlım

Yaaa birileri erken diyo test için birileri git diyoo bende arada kaldımm...Sağlık ocaklarında yapıyolarmı uzağa gidemem çünkü midem bulanıyoo

yaa işte emin olamıorum çok çok silikti günüm geçti bu kadar silik olması normalmi?

Canım hamile olmasan silik bile çıkmaz burda çok karşılaştık hepside hamiş çıktı kızım ben taaa kaç gün önce dedim hamişsin diyeee sakal bırakcam artıkınnn

Yaaa birileri erken diyo test için birileri git diyoo bende arada kaldımm...Sağlık ocaklarında yapıyolarmı uzağa gidemem çünkü midem bulanıyoo

sağlık ocakları on gün geçmeden yapmıo die biliorum sen on gün geçti de yaptır bence..

Aslında daha erken ama bekleyemioz ki bizzz

Gaza geldim valla kızlar bende gidiyorum yarın saat 45 dakikaya burdayım ama sonuç hemen çıkarmı bilmem

hadi inş. güzel sonuçlar alırız ikimizde ama kötü sonuç olursa üzülme nurhancım tamammı sonuçta seni n yaptırman için erken.. ama bence var senin mide bulantısı fln olduğuna göre.. benm hiçbi belirtim yokk... hadi öğleye kadar ikimizde mutlu haberler alalım inş.

kızlar içim kıpır kıpır kıpır ne olur allahım olumsuz sonuç olmassın bi sürü para verdim teste yanar yanar ona yanarımmm

benim adetten bir kaç gün önce kahverenk leke gibi akıntı gelirdi düb geldi kasıklarımda ağrıdı bende umut yok gibi bu ay
ama en çok üzüldüğüm akşam yatınca ay kasıklareım ağrıyo adet görecem galiba dedim,eşimde hadi bakalım inşallah dedi

günaydın kızlar valla test yapıpta 2.çizgiyi görüp hamile olmadığını anlayanda tek ben varım bu formda sanırım o yüzden idrar testlerine güvenmeyin 3-4 tl ye test alıpta benim ki şok olmayın adetim 3 gün gecikti sonuç pozitif görünmesine rağmen hastalandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…