ama benim bildiğim eger gebelik oluşursa akıntı çogalırmışş..
bilemiyorum canıım...hani test yapıcaktın sen nolduu??
Bakalım görcez canım az daha bekleyeyim yapacağım testi merak etmeyin...
Kızlar kociş çağırıyo kaçtım ben muckkkkkkkkkkk hepinizi
bi yerde okumuştum yumurtlama dönemine işaret die biliorum böyle yapışkan koyu kıvamlımı :)yada kaşıntı varmı:) kaşıntıyla birlikteyse mantar olabilirki inşallah değildir fena bişey ben uğrasıorum:)
sende hamişler listesine gireceksin galibaSabah dehşet bir mide bulantısı ve mide yanması ile uyandım inş. üşütme değildir
günaydınnnnnnnn kızlar
umutdeniz 1 hafta öncesinde kan testinde belli oluyor diyordun, niye test yaptırmadın bakiiiiimmmmmmmmmm
sende hamişler listesine gireceksin galiba
günaydın herkese:))
umutdeniz bence hemen yapmalısın testi öyle hissediyorum bilmem :)))
kızlar bir şey söyleyip soracağım :))) ben geçen ay 8inde hapı bıraktım 12 sinde regl oldum bu ay ise normalde 9 iken bugün yani 7 sinde hasta oldum.Aslında bu işe seviniyorum çünkü bir an önce çalışmalara başlamak istiyorum bir an önce bebişim olsun istiyorum.Hemen ilk ay olmayabileceğinin de farkındayım ama şu an onu gözardı ediyorum kısmet sonuçta :)))
şimdi soruma geliyorum ben geçen haftadan beri antibiyotik kullanıyorum 20lik diş ameliyatı oldum da. antibiyotiğin 3. kutusuna başladım ve bu cumartesi bitecek ondan sonra kullanmayacağım :))Muhtemelen hastalığım da cuma fln bitecek.Hemen olmaz biliyorum ama olur da hamile kalırsam bebeğe zararı olur mu ki.2 3 hafta beklemeli miyim çalışmalar için(( ay bunu düşünmek bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?