HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

bnde yumurtlama dönemindeyim 1,5 senedir bebiş isitoruz olmuyoo,bi sorun yok diolar ama bebişde yokk...

mrb arkadaslar suanda 5-6 haftalık hamıleyım.bılmıyorum bu yuzdenmı ama sızınle paylasmak ıstedım.8 aydır bebek ıstıyordum doktora gıttım bır sorun yok olur dedı ılac falan kullanmadım.bu cok bılındık bır sey emınım sızlerde yapıyorsunuzdur ılıskıden sonra yarım saate yakın hıc kalkmadan yatıyordum.hamıle kaldıgım gun ılıskıden sonra bacaklarımı kaldırıp duvara yaslamıstım normalde yarım saat dururken uyuya kalmısım o sekılde :))) 3 saat kadar sonra uyandım....ben bırazda hamıle kalmamı buna baglıyorum....bu arada kahve cok fazla tuketıyordum gnde 4-5 fıncan turk kahvesı ıcmedıgım gun basım agırıyordu hamıle kalmadan son 1 ayda kahveyı bırakmıstım.ALLAHım sizlerede yasatsın bu duyguyu olmayan herkeze saglıklı hayırlı evlat versın beklemek cok zor....bu mutlulugu ben yasadım hepınız yasayın inşALLAH.....

of offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff uyku tutmuo nerdesin bebeğim nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ama yokkkkkkkkkkkkk sen doğunca görürsün seni öyle çok sevicemki sevilmekten çok yorgun düşücek hemen uyucaksın:)

Son düzenleme:
Günaydın güzeller. Nasılsınız bakalım? Her sabah koçişim duş alıyo o yüzden geç kalır işe, men de erkenden oyanıb banyo kapısında dakikaları söylüyüb acele etsin diye bağır çağırıyorum. Her sabah da aynı şekilde Babamın evinde oğlene kadar uyuyordum yaaa, bu ne şimdi sabahtan horozluk yapıyoruz

slm kızlar benide aranıza alııııııın :) 2 aydır deniyoruz inş bu ay tutar yoksa çok üzülüorum batım 2 hazirandı çalışmalara başlicass :))

günaydın canlarımm...
nasılsınız bakalım bugun?
ilk defa bu saatte uyanmıs biri olarak tuhafıma gitti şimdi yazarken çok mu uyuyorum ne?

Kızlarrrrrrrrrrr günaydınn...Sizlere bişey getirdim bakın bana dün ne hediye geldii...Abimin nişanlısı almışYerim ben bunları yaaa

Eklentiler

• $DSC00286.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 17
  • $DSC00287.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 17
Sabah dehşet bir mide bulantısı ve mide yanması ile uyandım inş. üşütme değildir

günaydınnnnnnnn kızlar
umutdeniz 1 hafta öncesinde kan testinde belli oluyor diyordun, niye test yaptırmadın bakiiiiimmmmmmmmmm

günaydınnnnnnnn kızlar
umutdeniz 1 hafta öncesinde kan testinde belli oluyor diyordun, niye test yaptırmadın bakiiiiimmmmmmmmmm

Gidicem canım bugün...Sağlık ocağında yapıyorlar değilmi?Çünkü midem bulNanıyo bu şekilde araçla uğraşaam

günaydın herkese:))
umutdeniz bence hemen yapmalısın testi öyle hissediyorum bilmem :)))

kızlar bir şey söyleyip soracağım :))) ben geçen ay 8inde hapı bıraktım 12 sinde regl oldum bu ay ise normalde 9 iken bugün yani 7 sinde hasta oldum.Aslında bu işe seviniyorum çünkü bir an önce çalışmalara başlamak istiyorum bir an önce bebişim olsun istiyorum.Hemen ilk ay olmayabileceğinin de farkındayım ama şu an onu gözardı ediyorum kısmet sonuçta :)))
şimdi soruma geliyorum ben geçen haftadan beri antibiyotik kullanıyorum 20lik diş ameliyatı oldum da. antibiyotiğin 3. kutusuna başladım ve bu cumartesi bitecek ondan sonra kullanmayacağım :))Muhtemelen hastalığım da cuma fln bitecek.Hemen olmaz biliyorum ama olur da hamile kalırsam bebeğe zararı olur mu ki.2 3 hafta beklemeli miyim çalışmalar için(( ay bunu düşünmek bile istemiyorum

Ayyy canım inş çıkar testede....
Sana gelince antibiyotik büyük bir ilaç istersen bekle vücuttan bir atılsın...Ama istersen daha sağlıklı olur dr a sorsana

kaos302 06 Haziran
Zeytinn 08 Haziran
Gunka 08 Haziran
Aysunsedat 09 Haziran
Emotionleon 10 Haziran
Serdarzu 10 Haziran
tgull 12 Haziran
Z_victory 12 Haziran
umutdeniz 13 Haziran
Meg 13 Haziran
Seyyah1984 13 Haziran
Bilginkız 13 Haziran
kardaiz81 13 Haziran

Listedeki bayanlar ne var ne yok son haftaya girdikkkk aaaa bende varmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…