HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Kızlar ben çıkıyorum babamlara gideceğim ordan kocişi almaya offff yarın grsz

bana doktorum vücuttan hap 3 ayda atılır sonra gel dedi..çok ilgiliydi sağolsun.sonra tanıdık doktor aradık konuştuk o yok öyle bir şey bıraktığın an etkisini kaybeder dedi folic plus başla sabah akşam iç dedi ama ben şu an tane içiyorum

sorma benimde kafam çok karıştı kimi 3 diyo kimi 1 tane nasıl kullanıcamı bilmiyorum benim doktor 3 tane kullan dedi öyle yapıyorum bende
doktorlarada güvenemiyorum artık, birkaç doktora gitmek gerekiyor sanırsam.
zaten ben benimkinden memnun kalmadım. hiç bilgi vermiyor.
hamile kaldıktan sonra yasemin yakuta gideceğim. çok iyi bir doktormuş öyle diyorlar.
3 tane içmek istemiyorum, zaten bende fmf hastalığı var, günde 3 tane onun ilaçlarını kullanıyorum. belki bana o yüzden günde 1 tane vermiş olabilir kafam karıştı :44:

evet haklısın 1 doktorla yetinmemek lazım..

bende 3 tane kullanıyorum canım bazıları günde 1 tane alıyomuşda o yüzden bi sorayım dedim

ben de folik asit alıyorum... sanırım günde kaç tane alınacağı markasına bağlı..bildiğim kadarıyla folbiol alanlar günde 1 folic plus alanlar günde 3 kez alıyorlar...

kızlar bişey sorcam bende..20 mayısta adet oldum bir önceki de 20 nisandı ...bu ikisine dayanarak 20 haziran olurum diye düşünüyorum bu ay...yumurtlama günümü hesapladım ve garanti olsun diye 28 mayıstan -bugüne kadar çalıştık...ve ilginç olan şu ki kasıklarımda ağrı oluyo arada ve öleden sonra bi süre karın alt bölgemde acayip acı oldu..zor dayandım ..şey bi de akıntımda arttı gibi..yaa yumurtlamamış olamam di mi bu zamana kadar ..çünkü bunlar yumurtlama belirtisi gibi geldi de..

• Bi kızım olsun..
parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Kızımın saçları çıkmaya başladığında
minicik tokalarla süsleyip püsleyim onuşelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığındakülotlu çorapla minicik eteğiyle göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim kızım diye ..
tıpış tıpış yürürken bezi yüzündentebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..Olmaz mı ? ..

rabbimbeni evlat hasretiyle sınamave kimsenin kucağna baktırma bana evlat nasip edene kadar da kalbime sabır ver
ya kebir ya cabbar ya hayyya kayyum ya halimya hamidya cevatya vehhab ya afüv yaazimül üzeme ente allahülkebirül müteal süphaneke ente allahümme malükü ddünya ve ahiretü eselüke en tansureni ve taineneni ala matlubi ya israfil bi hakkı sahibül bünyetil.Ülya ve bihakı el kevkebül münrülebyadi essaidi ve bihakkı ehya şerahya allahüssamadi veilla makünteavni ve ecip daveti vehiye keza keza...
ilk perşembe günü vekil meleği israfili aracı kılarak 2 reket namaz kılıp dileğini belirt ve bu duayı 1 kez oku ve
1 hafta devam et
allahım bizleri bu vesilelerle evlat sahibi eyle aminn..

inşallah olur arkadasım ..inşallahh

hıc anne olamama ıhtımalıyle evlendım..herseye hazırdım olmama fıkrıne en fazla...sımdı okudugumda dusundum de kendımın anne olmasını ıstemedıgım kadar bu yazdıklarından sonra senın ve sen gıbı hasretlık ceken kardeslerımın evlat sahıbı olmasını dılıyorum mevladan ...rabbımmsabrınızı artırsın kuvvetınıze gucler eklesın ...

canım 2. dr doğru söylemiş..
ben hapı bıraktıgım hafta hamile kaldım..
bilmeden yumurtlama döneminde hapı bırakmışım...
şok oldum hamile oldugumu duyunca..
dr bana 6-7 ay seni korur dedi ama korumadı..
sonu kötü bitti ama sağlık olsunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…