Hamile kalmayı bekleyenler

ayyy cok tatlisinnn sennn benim kocis de laf cambazligi ve haklı cikma konusunda benim bir numara oldugumu söyler sagolsun kiyamaz da bana sadece cabuk kuser icli kofte

5.5 yasında bı kızım var yasım 32 daha gec kalmak istemiyorum malum daha zor oluyo
benide ekler misin listeye 12 ocak bat

Allahh bağışlasınn canımmm en yakın zamanda kızına bi kardeş nasip olur inşallahhh :))
Bat 12şubat heralde senin canımm dikkatimi çekti 12ocak yazdınn :))

balım ben 30 günde bir olduğumdan normalde hep 21-22 li günlerde adet oluyorum bu ay bat 21 ocak idi fakat anlattığım durumdan dolayı 24 ünde adet oldum şimdi yeni batım 24 şubat mı oluyo? yoksa istisnalar kaideyi bozmaz deyip 21 şubatı mı bekleyeyim kuzum?

kızlarrrrrr çalışıyorumm bır yandanda okuyorumm buralardayım arada düşüyorum guncellemediğim için ama akşamm altıyua kadarrrr burdayımmmmmmmm bır dosya var atcam basımdannn durunnnnn

5.5 yasında bı kızım var yasım 32 daha gec kalmak istemiyorum malum daha zor oluyo
benide ekler misin listeye 12 ocak bat

tmm kizlarr ekliyoruum topigimizde devamlilik mecburdur haberiniz ola

Son düzenleme:
hadı bakalımmm hayırlısıı basta bız ıstmeıoz sonrada onlar ıstemıo bızıı:D:D:
ole canm aynen bebek ıstınmu dıyo soruyolar ya bende bakalım bebek bızı ıstıyomu dıyorum apışıp kalıyolar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…