- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
canm hosgeldın belırtıler aynı neredeyse hamıssındır ınss:)))
hoş bulduk canımm..inşallah inşallah...adet belirtileri de dün den beri grünüyorr ...
ama kendimi tam alıştırmamam hayal kırıklığı yaşşmmak istemiyoorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm hosgeldın belırtıler aynı neredeyse hamıssındır ınss:)))
dün sizi beklettigiim icim cok üzüldümmm aksam kaynimla sozlusu geldi ya cat kapi telaslilar nişan var pazara, oyle olunca yarim kaldi( size haber vermek icin girdim biara sonrada sabah erkencikten yapim dedim kocişi yolladiktan sonra uyumadimm
canimsiinn olurmu oyle seyyy hamile olsakda gelinecek buraya o kadarr
hem teyzeler merak etmezler mi hic bebisleriii
![]()
kızzzz bızım yazlık mersındee yazın gelırım sanadaaaaaaaaaaaaaaaaaa artıkkkk
ebettttt bakalımmm neler olcak inş hayırlı haberlerle geliriz bat gunu![]()
Hahahhh bnde bnde sabah 9da tekrar dalmışım ben uykuya dün temizlikti şuydu buydu derken yorulmuşum bayaa :))
Kahvaltımı yeni hazırlıomm dahaaa tembeeeellll beeennn![]()
Kuzummmm beniimmm kıyamammm
Dimi dimi bırakıp gitmekk yokkk :)) ayy şubat ayı bizim ayımız olsunnn ve direk topik olarak geçelim hamileler bölümüne inşallahhhhhhh :)))
kizlarrr hosgeldinizz yeni gordum siziii kusura bakmayin..
bugun hepimiz ayniyizz bebikiim afiyet olsuuunnnayy inşallah canooo toplucaa kamede atlariz ha
Level 2
![]()
hoş bulduk canımm..inşallah inşallah...adet belirtileri de dün den beri grünüyorr ...
ama kendimi tam alıştırmamam hayal kırıklığı yaşşmmak istemiyoorumm
geldımmm bebeişş saol gel beraber olsun doydumm allhım kımseyı açlıkla terbıye etmesınn
evde karbonatta yok ki :)))dogru soluyon canm bılırım ben yap bakalıom karbonatlı testii merak etm
bende kocısı gonderdıkten sonra uyyodum topıge baktım meraktan uykum kactı
kuzum cok uzakk yaw
kızlarr bişey soracamm ..
forum da dolşırkenn karbonat la hamile olup olmadıgını öğreniliyormuş..
şöyle yapılıyormuş: bir kabın içine pet şişede olablir.. içine idrar yapıp bıraz karbanot atılıyormuş kabarırsa pozitif kabarmazsa negatifmiş...hiç duydunuz mu ?:44::44:
bencede durmak yok devammm. Rabbim veriri bi kolaylığınıı merak etmee:) şimdi çocuğuna kim bakıyo
onun bide çamaşır sulu olanı var:) inanma ole seylere ya boşver.insanı anca strese sokuyo. bekle bakalım haftasonuna kadar olmazsan yaparsın bi idrar testi yine olmaadı kan testi . bole seylerle bosuna zaman kaybetme canımcımmm
hosbuldukEvet bende yeni üye oldum sayılır 2. Bebeği istiyırum kısmetse bat 12 ocak inşallah bu ay olur bakalım gerçi daha 3 ay oldu ama kısmet
![]()
Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah....
BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE
miss_curious 30 OCAK BEKLEMEDE
basarans 30 OCAK BEKLEMEDE
the_reason 31 OCAK BEKLEMEDE
adzeynep 1 ŞUBAT BEKLEMEDE
modelli 3 ŞUBAT BEKLEMEDE
serAynn 6 ŞUBAT BEKLEMEDE
nazende88 7 ŞUBAT BEKLEMEDE
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
sweetgiirl 13 ŞUBAT BEKLEMEDE
tuanabatu06 13 ŞUBAT BEKLEMEDEgiizz 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
jonguil 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
olcayyasemin 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE
mertay 26 ŞUBAT BEKLEMEDE
hahahahahahahaaaaaa :))))))))) demek sadece yapim asamasiyla ilgileniyoorrsen biraz egitmedinmi anacim kocacini yok oyle bedavadan ekmek diyemedinmii
![]()