• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

Be enson reglım 7 gün gecıktı, sonra akıntım 4 gün sürdü ve sonuc hamıle değilim. Rabbimin nasip edeceği zamanı bekliyorum.. Benım gıbı bekleyenler varmı. 1. Senemiz doluyor bebeğimizi beklıyoruz ilk olucak nasipse..

denızzz guzell tatlım anahtarı all gıtt benn ancak çalışıyorummmm zatennn bır halt yapabıldığımız yokkk :52::52::52::52::52::52:
ah canm kıyamam yazıkkk bende evde yatıym ıste hayat bu napcan:))))
Be enson reglım 7 gün gecıktı, sonra akıntım 4 gün sürdü ve sonuc hamıle değilim. Rabbimin nasip edeceği zamanı bekliyorum.. Benım gıbı bekleyenler varmı. 1. Senemiz doluyor bebeğimizi beklıyoruz ilk olucak nasipse..

canm merak etme bende 2 senedr beklıym hosgeldın akıntı derken kanama mı

ole canm aynen bebek ıstınmu dıyo soruyolar ya bende bakalım bebek bızı ıstıyomu dıyorum apışıp kalıyolar :))
valla ole soranlara bır sınırımkııı ya belkı bı sorun var belkı canım sıkkın belkıı evlılıgım kotu ıstemıom sızene yanııı
cevre baskısı yeter ya yeter yaaaa
malesef seneler gecerken farkına varamiyoruz canoo bak benimde 1 sene geçmiş, aklim nerdeydi, bilmiyorummmmmm

ole canm zamn cok cabuk gecıyo sen korundunmu hıcc

balım ben 30 günde bir olduğumdan normalde hep 21-22 li günlerde adet oluyorum bu ay bat 21 ocak idi fakat anlattığım durumdan dolayı 24 ünde adet oldum şimdi yeni batım 24 şubat mı oluyo? yoksa istisnalar kaideyi bozmaz deyip 21 şubatı mı bekleyeyim kuzum?

tatlimm sen normalde 30 günde bir adet oluyosan 30 gun sayacaksin :34:

ah canm kıyamam yazıkkk bende evde yatıym ıste hayat bu napcan:))))

canm merak etme bende 2 senedr beklıym hosgeldın akıntı derken kanama mı

hoşbuldum :) doktor kese görmedı, kan testı ıstedı yaptırmadım hıssetmıyorum artık cünkü. Hayırlısı bakalım :) Dua edıyorum. Cok cok az acık kahverengı akıntım olmustu snra koyulastı ama hep az dı 4 gün sürdü. Ben aynızamanda vajınısmusum sona geldım sayılır bıryandan onubıtırmeye calısıyorum inş. Bır yandan bebiş calısmaları :)

ole canm aynen bebek ıstınmu dıyo soruyolar ya bende bakalım bebek bızı ıstıyomu dıyorum apışıp kalıyolar :))
valla ole soranlara bır sınırımkııı ya belkı bı sorun var belkı canım sıkkın belkıı evlılıgım kotu ıstemıom sızene yanııı

Aynen ya deli oluyorum bende. anca senden cocuk bekliyoruz demeler yada ay su iyi geliyomuş ay bu iyi geliyomus demeler. ne biliyorsun belki korunuyorum belki istemiyorum sanane yani mecburmuyum dimi hevesde bırakmıyolar. ama deim ya hayırlısıyla hamile kalim 4 aylık olmadan demicem çatlasınlarr:))

Aynen ya deli oluyorum bende. anca senden cocuk bekliyoruz demeler yada ay su iyi geliyomuş ay bu iyi geliyomus demeler. ne biliyorsun belki korunuyorum belki istemiyorum sanane yani mecburmuyum dimi hevesde bırakmıyolar. ama deim ya hayırlısıyla hamile kalim 4 aylık olmadan demicem çatlasınlarr:))

sen benden beklıonda ben beklemıomm belkıı, ya ben 2 dusuk yaptım her ortamda aynı muhabbet felancanında dusmusss ama sonra masallahh cocugu olmussss lean tamam allah analı babalı buyutsunde dokunmayınn dımııı

yaa oof bana da henüz düşünmüyorum dediğim zaman 'aaa öyle çok uzatma korunmayı hemen bi tane yap sonra ara ver bak hemen yapmazsan sonra uğraşırsın ' derlerdi ,off şimdi uğraşıyorum ve aklıma hep o çok bilmişlerin felaket tellalı gibi söyledikleri geliyor,hep onların yüzünden şimdi acaba çok mu beklicem diye strese girip duruyorum :(((((((

yaa oof bana da henüz düşünmüyorum dediğim zaman 'aaa öyle çok uzatma korunmayı hemen bi tane yap sonra ara ver bak hemen yapmazsan sonra uğraşırsın ' derlerdi ,off şimdi uğraşıyorum ve aklıma hep o çok bilmişlerin felaket tellalı gibi söyledikleri geliyor,hep onların yüzünden şimdi acaba çok mu beklicem diye strese girip duruyorum :(((((((

onların sorusu hıc bıtmez unı sınavına gırersın sonuc nasıl,okulu kazanırsın mezunıyet ne zaman? mezun olursun düğün ne zman? düğün olur bebek bebek olur 2. ayyyyy yanııı dusunurken bıle sınır katsayılarım artııııooo

Back
X