Hamile kalmayı bekleyenler

canm hosgeldın belırtıler aynı neredeyse hamıssındır ınss:)))

hoş bulduk canımm..inşallah inşallah...adet belirtileri de dün den beri grünüyorr ...
ama kendimi tam alıştırmamam hayal kırıklığı yaşşmmak istemiyoorumm

Kuzummmm beniimmm kıyamammm
Dimi dimi bırakıp gitmekk yokkk :)) ayy şubat ayı bizim ayımız olsunnn ve direk topik olarak geçelim hamileler bölümüne inşallahhhhhhh :)))

kızlarr bişey soracamm ..
forum da dolşırkenn karbonat la hamile olup olmadıgını öğreniliyormuş..
şöyle yapılıyormuş: bir kabın içine pet şişede olablir.. içine idrar yapıp bıraz karbanot atılıyormuş kabarırsa pozitif kabarmazsa negatifmiş...hiç duydunuz mu ?:44::44:

Hahahhh bnde bnde sabah 9da tekrar dalmışım ben uykuya dün temizlikti şuydu buydu derken yorulmuşum bayaa :))
Kahvaltımı yeni hazırlıomm dahaaa tembeeeellll beeennn

Kuzummmm beniimmm kıyamammm
Dimi dimi bırakıp gitmekk yokkk :)) ayy şubat ayı bizim ayımız olsunnn ve direk topik olarak geçelim hamileler bölümüne inşallahhhhhhh :)))

bugun hepimiz ayniyizz bebikiim afiyet olsuuunnn ayy inşallah canooo toplucaa kademe atlariz ha Level 2

Son düzenleme:
hoş bulduk canımm..inşallah inşallah...adet belirtileri de dün den beri grünüyorr ...
ama kendimi tam alıştırmamam hayal kırıklığı yaşşmmak istemiyoorumm

dogru soluyon canm bılırım ben yap bakalıom karbonatlı testii merak etm

bencede durmak yok devammm. Rabbim veriri bi kolaylığınıı merak etmee:) şimdi çocuğuna kim bakıyo[/QUOTE]

iş yerine getirip götürüyordum ama çok problem oldu burada malum terminatör olunca:)) Şimdi komşu bir ablamız var o da bizle işe geliyorr:))) Rezillik diz boyu:)))

onun bide çamaşır sulu olanı var:) inanma ole seylere ya boşver.insanı anca strese sokuyo. bekle bakalım haftasonuna kadar olmazsan yaparsın bi idrar testi yine olmaadı kan testi . bole seylerle bosuna zaman kaybetme canımcımmm

bencede durmak yok devammm. Rabbim veriri bi kolaylığınıı merak etmee:) şimdi çocuğuna kim bakıyo

iş yerine getirip götürüyordum ama çok problem oldu burada malum terminatör olunca:)) Şimdi komşu bir ablamız var o da bizle işe geliyorr:))) Rezillik diz boyu:)))[/QUOTE]

İyiymişş:)) Annen ya da kayınvaliden yakınında değilmi? 1,5 yas küçük işyerinde uğraşmak için

sadece ilginç geldi sütlüsü de vamışş :))) inanması güç denenmiş diyeceğim ama denemedim :)

selam cnm beni de eklermisin listeye bat 16 subat 5 yildir bekliyoruz insallah rabbim tez zamanda yuzumuzu guldurur

hahahahahahahaaaaaa :))))))))) demek sadece yapim asamasiyla ilgileniyoorr sen biraz egitmedinmi anacim kocacini yok oyle bedavadan ekmek diyemedinmii

:)))) Yok kııı( nerdeeeee :))) iki höt dedi mi susuyorum, bana kal geliyor, öylece kalıveriyorum:)) benim adam müthiş laf cambazı bir görsen. Haklı çıkıveriyor iki dakkada, benim de aradan 2 saat geçince jeton düşüyor. Aaaaa ne salağım, keşke şöyle deseydim böyle deseydim diyorum ama sinirim geçmiş oluyor:))) 5 senede eğitemedim malesef:)) benden ne yol olur ne kasaba( baştan da koymayınca ağırlığını sonradan imkansız oluyor((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…