Hamile kalmayı bekleyenler

öhöm öhömm ay abartilacak bise yok canim ricaa ederimmm bende senin yazdığın bise ariyodumki alıntı yapmayaa bunu gorduumm :)))))) niye pas vermiyorsun diye aglicaktimm

Son düzenleme:
öhöm öhömm ay abartilacak bise yok canim ricaa ederimmm bende senin yazdığın bise ariyodumki alıntı yapmayaa bunu gorduumm :)))))) niye pas vermiyorsun diye aglicaktimm

Bebeğimmmm sana pas vermemmiii yaww düşünme öle bidaha bakiimmm
Valla sabah kocişi uğurladım bi bakiim dedimkiii düzenleniodu liste maşallahh dedim arkadaşımaa topiğine nasılda sahip çıkıo
Hamile kalıpta buraya uğramamzlık yapmayın bakkk :))

bende şimdi yapıyorum bebiikiim senden beterleri varr ama canim hiçbişe istememisti uyandigimdan berii..

Hahahhh bnde bnde sabah 9da tekrar dalmışım ben uykuya dün temizlikti şuydu buydu derken yorulmuşum bayaa :))
Kahvaltımı yeni hazırlıomm dahaaa tembeeeellll beeennn

dün sizi beklettigiim icim cok üzüldümmm aksam kaynimla sozlusu geldi ya cat kapi telaslilar nişan var pazara, oyle olunca yarim kaldi ( size haber vermek icin girdim biara sonrada sabah erkencikten yapim dedim kocişi yolladiktan sonra uyumadimm canimsiinn olurmu oyle seyyy hamile olsakda gelinecek buraya o kadarr hem teyzeler merak etmezler mi hic bebisleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…