Hamile kalmayı bekleyenler

canım benim cevabın ve bilgiler için çok saolasın ama sen sanırım durumun tam tersini anlamışsın çünkü benim cuma ölçülen değerim 2,99 muş. ctesi sabah ise 0,100 idi ve ctesi gittiğim dr.gebelik yok dedi çünkü cuma gecesi zaten kanama başlamıştı..cumanın sonucunu sonradan öğrendim ben o yüzden kafam allak bullak oldu dün cuma yapılan tahlilin sonucunu veren hemşire 'gebelik oluşmuş fakat değerlerin çok düşük' dedi,'ya tüplerde kalmıştır ya da düşecek' dedi zaten akşamında da kanamam oldu ve ben bu işten bişe anlamadım(((

canım benim cevabın ve bilgiler için çok saolasın ama sen sanırım durumun tam tersini anlamışsın çünkü benim cuma ölçülen değerim 2,99 muş. ctesi sabah ise 0,100 idi ve ctesi gittiğim dr.gebelik yok dedi çünkü cuma gecesi zaten kanama başlamıştı..cumanın sonucunu sonradan öğrendim ben o yüzden kafam allak bullak oldu dün cuma yapılan tahlilin sonucunu veren hemşire 'gebelik oluşmuş fakat değerlerin çok düşük' dedi,'ya tüplerde kalmıştır ya da düşecek' dedi zaten akşamında da kanamam oldu ve ben bu işten bişe anlamadım(((

Gizzcimm:) Kocişinle nice mutlu, sağlıklı, huzurlu veee bol bebişli yıllara:)) Çok tebrik ediyorum. Yıl dönümünüz kutlu olsun. Gelecek yıldönümünüzde 3 kişi olmanız dileğiyle..:)

tatlım,kacacığınla nice mutlu senelere inşallah.seneye 3 kişi kutlayın evlilik yıldönümünüzü:)

Hepiciğinize günaydınnnnn canlarrr :)))
Güne pozitif başlayalımmmm
Nasılsnz bakalımmmm

gizzzz nerelerdesinnn..? ilk evlilik yıldönümün nasıl geçtiii gelde anlat bakalım:)))

kızlarrr güzel dilekleriniz için çok çokk teşekkürlerrr :))))) seraynn pek romantikti şekerim bide yatağın içine gül koymuş benim adam gece gördüm hiç beklemezdim vallaaa sweetgirl iyiyiimm ben çok iyiyiiiimm sen nasılsınn :))) zeyneppp tatlımmm cumartesiye az kaldıııı

oh ne sanslısın benmkı bı hedıye alır dogum gınu yıl donmu icinde paket napcn odun

Kurban olurum ben sana, canım ya kıyamam. İnşallah tez zamanda verecek rabbim meleğini:)))Moral bozmamak lazım. Bence hemşirenin dediklerini kafana takma. Herşey yolunda. 0-5arası hcg her zaman salgılanabilecek düzeyde. Demekki anlık yükseldi sonra değer düştü. Ben de yanlış anlamışım canım kusura bakma. Gelecek ay inşallah güzel haberlerini alırız. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.

bu ay ilk defa adetim 3 gün gecikmişti ben o yüzden hamilelik şüphesi üstünde durdum sürekli ama değilmişim öyle mi (( sağlık olsun ne diyeyim . kuzum beniim saolasın valla destek oldun,moral oldun Allah razı olsun,çok sağol. inşallah subata olur bakalım hayırlısı bebeğim...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla,amin..

ooo süpermişşş canım Rabbim 10.20.30.... yılları ve nicelerini kutlamayı nasip etsin inşallahhh..

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaaa gördüm kuzuuummmm :))))) çok teşekkürlerrr oh beee şimdi yazın bakalım bat ları kızlarr :))))))))))))))))))))))

6 Şubatt bakalımmmm umarım kırmızılar yakamı bırakmıştır:) en azından 14 Şubata yetiştireyim:))

canm rahım kendını hazrlamş o sekıılde degerın 0 cıkmamıs dollenme olms buyuk bj ıhtımal bı dahakı aya hazrlık oluyo bu canm cok duydum ben ne zamndr istıyodun

Canımmmm bnmmm bnde çokk iimmm :)) temizlik yaptımmm bgn tatlılar fln kocişee :)) 15 gün tatildeimm bi işe yarasın dimiii :))) kocişinnn balık burcumu yoksaaaa nice nice yollarınız olsun canımmm :)) off şubat ayı geldi bizim için romantik ay :)) hem sevgililer günü hemde evlilik yıldönümyle aynı gün eşimin doğumgünü :)) yandımm beennn

cidden komik ya bişey sorcam bazı yerlerde sabah beraber olmak gerekiyo falan dıyor ne kadar doğrudur bide ne kadar yatmak lazım sizce kızlar

Eet cnm sabahları daha ksliteli olup diolar ne kadar yatmak gerekio konusuna gelince hiç bilmiomkii ben geceleri bile en fazla 10dk yatabikiorum :))

Giiiizzzz bu topikk ilk sayfaya tablo istiooooo
Bideee artık birimiz açılışııı yapsınnn ama yaaa :))
En yakın bat kiminnnn ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…