Tatlim aslinda degerin yukseliyor olmasi baya olumlu. Eger duzensiz adet oluyorsan yumurta gec dollenmis olabilir. Bence 1hafta bekle tekrar testi tekrarla. Kanaman cok az olup kesilirse yerlesme kanamasi olabilir. Sagliksiz bir durum varsa ve hamile degilsen ya da hemsirenin dedigi gibi gidecekse de sakin uzulme, Allahim Sağlıksız bebek vermesin sana. Dusuk olarak adlandirma cunku o cok ayri bir konu. Dusuk icin cok agrin ve kanaman olmasi lazim. Eger test yapmasan farketmeyecektin durumu mesela. Son kararim bence 1hafta sabret ve testi tekrarla, hamileysen degerler yukselir zatenAllah tez zamanda saglikli bir bebek, saglikli ve huzurlu bir dogum nasip etsin sana. Sizin her şer sandığınızda bir hayır, hayır sandığınızda da bir şer vardir demis ya Allah, sabret bak cok yakinda melegine kavuşacaksin )
Tatlim aslinda degerin yukseliyor olmasi baya olumlu. Eger duzensiz adet oluyorsan yumurta gec dollenmis olabilir. Bence 1hafta bekle tekrar testi tekrarla. Kanaman cok az olup kesilirse yerlesme kanamasi olabilir. Sagliksiz bir durum varsa ve hamile degilsen ya da hemsirenin dedigi gibi gidecekse de sakin uzulme, Allahim Sağlıksız bebek vermesin sana. Dusuk olarak adlandirma cunku o cok ayri bir konu. Dusuk icin cok agrin ve kanaman olmasi lazim. Eger test yapmasan farketmeyecektin durumu mesela. Son kararim bence 1hafta sabret ve testi tekrarla, hamileysen degerler yukselir zatenAllah tez zamanda saglikli bir bebek, saglikli ve huzurlu bir dogum nasip etsin sana. Sizin her şer sandığınızda bir hayır, hayır sandığınızda da bir şer vardir demis ya Allah, sabret bak cok yakinda melegine kavuşacaksin )
Gizzcimm:) Kocişinle nice mutlu, sağlıklı, huzurlu veee bol bebişli yıllara:)) Çok tebrik ediyorum. Yıl dönümünüz kutlu olsun. Gelecek yıldönümünüzde 3 kişi olmanız dileğiyle..:)
tatlım,kacacığınla nice mutlu senelere inşallah.seneye 3 kişi kutlayın evlilik yıldönümünüzü:)
Hepiciğinize günaydınnnnn canlarrr :)))
Güne pozitif başlayalımmmm
Nasılsnz bakalımmmm
gizzzz nerelerdesinnn..? ilk evlilik yıldönümün nasıl geçtiii gelde anlat bakalım:)))
canm ilk mesja gel maj duzenleme panelidrn sureklı dgstrebılrsın
canm ilk mesja gel maj duzenleme panelidrn sureklı dgstrebılrsın
aaaaaaaaaaaaa gördüm kuzuuummmm :))))) çok teşekkürlerrr oh beeeşimdi yazın bakalım bat ları kızlarr :))))))))))))))))))))))
kızlarrr güzel dilekleriniz için çok çokk teşekkürlerrr :))))) seraynn pek romantikti şekerim bide yatağın içine gül koymuş benim adam gece gördümhiç beklemezdim vallaaa sweetgirl iyiyiimm ben çok iyiyiiiimm sen nasılsınn :))) zeyneppp tatlımmm cumartesiye az kaldıııı
canım benim cevabın ve bilgiler için çok saolasın ama sen sanırım durumun tam tersini anlamışsın çünkü benim cuma ölçülen değerim 2,99 muş. ctesi sabah ise 0,100 idi ve ctesi gittiğim dr.gebelik yok dedi çünkü cuma gecesi zaten kanama başlamıştı..cumanın sonucunu sonradan öğrendim ben o yüzden kafam allak bullak oldudün cuma yapılan tahlilin sonucunu veren hemşire 'gebelik oluşmuş fakat değerlerin çok düşük' dedi,'ya tüplerde kalmıştır ya da düşecek' dedi zaten akşamında da kanamam oldu ve ben bu işten bişe anlamadım (((
aaaaaaaaaaaaa gördüm kuzuuummmm :))))) çok teşekkürlerrr oh beeeşimdi yazın bakalım bat ları kızlarr :))))))))))))))))))))))
Kurban olurum ben sana, canım ya kıyamam. İnşallah tez zamanda verecek rabbim meleğini:)))Moral bozmamak lazım. Bence hemşirenin dediklerini kafana takma. Herşey yolunda. 0-5arası hcg her zaman salgılanabilecek düzeyde. Demekki anlık yükseldi sonra değer düştü. Ben de yanlış anlamışım canım kusura bakma. Gelecek ay inşallah güzel haberlerini alırız. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.
kızlarrr güzel dilekleriniz için çok çokk teşekkürlerrr :))))) seraynn pek romantikti şekerim bide yatağın içine gül koymuş benim adam gece gördümhiç beklemezdim vallaaa sweetgirl iyiyiimm ben çok iyiyiiiimm sen nasılsınn :))) zeyneppp tatlımmm cumartesiye az kaldıııı
bu ay ilk defa adetim 3 gün gecikmişti ben o yüzden hamilelik şüphesi üstünde durdum sürekli ama değilmişim öyle mi(( sağlık olsun ne diyeyim . kuzum beniim saolasın valla destek oldun,moral oldun Allah razı olsun,çok sağol. inşallah subata olur bakalım hayırlısı bebeğim...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla,amin..
canm rahım kendını hazrlamş o sekıılde degerın 0 cıkmamıs dollenme olms buyuk bj ıhtımal bı dahakı aya hazrlık oluyo bu canm cok duydum ben ne zamndr istıyodun
cidden komik ya bişey sorcam bazı yerlerde sabah beraber olmak gerekiyo falan dıyor ne kadar doğrudur bide ne kadar yatmak lazım sizce kızlar
kizlar bat tablosunu goremedim..
gizcim benim 3o ocak cnm bat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?