♥haftalık kilo verme yarışması♥

merhabalar...
azimlendirdin beni tesekkur ederim canim. Pazartesi gününe kadar elimden geleni yapacagim bu süre içinde de alışmış olurum insallah..

Hosgeldin tatlım burdada beraberiz:KK66:

Benim yapımda birinin hic salmaya hakkı yok.. sadece yaz boyu degil ömür boyu dikkat etmem gerek..
evet canım beraber takılalım, nereye gidersen git tut beni de götür yanında.. yeter ki şu kiloları verelim...:KK66:

çok düzensiz menülerim var . kafama göre. hayatimda hic diyet yapmadım :) şimdi yediklerimi paylasayim. oyle bi yedim ki ... gun sonuna doğru çok azaltıyor :KK54:

Böyle yapabilsem bende sorun kalmayacak. Benimde günün sonuna doğru artıyor malesef :KK43:
Ama iyi fikir bence.

kahvaltı
çay
4 yemek kaşığı cokelik
1 yemek kaşığı tereyağı
iki yumurta
bir domates
.
ikindi bi küçük kase kuru fasulye olacak
sonra da iki sütlü kahve içerim.

gün içinde de bol su. bu gün diş dolgusu yapilcak :KK43:

Böyle yapabilsem bende sorun kalmayacak. Benimde günün sonuna doğru artıyor malesef :KK43:
Ama iyi fikir bence.
gun sonuna dogru yenilenler yapisiyor. ama ilk saatler gün icinde eritiliyor . su icmezsem azda yesem kilo veremiyorum bir bucuk haftada 74 ten 78 e firladim suyu tamamen biraktim hasta olunca icemedim.gunde bir iki bardak zorla ictim emzirdigim hale bu yuzden her yedigim yapisti

gun sonuna dogru yenilenler yapisiyor. ama ilk saatler gün icinde eritiliyor . su icmezsem azda yesem kilo veremiyorum bir bucuk haftada 74 ten 78 e firladim suyu tamamen biraktim hasta olunca icemedim.gunde bir iki bardak zorla ictim emzirdigim hale bu yuzden her yedigim yapisti

Cok güzel vermişsin ama zamaninda yine verirsin. Sistemi çözmüşün sen tatlim:KK66:

Cok güzel vermişsin ama zamaninda yine verirsin. Sistemi çözmüşün sen tatlim:KK66:
Sağol canim aslinda çözdümde konsantrem bozuluyor bazen bogazini tutamiyorum mesela 4 5 gun dikkat ediyorum esim tatli getiriyor yada bir gun aksam israr ediyor eşlik ediyorum.yemege benim moral.yedikten sonra yerlere iniyor pismanlik filan :) bu sefer daha dikkatli olacam sorumluluk hissederek bakalim ne olacak

Sağol canim aslinda çözdümde konsantrem bozuluyor bazen bogazini tutamiyorum mesela 4 5 gun dikkat ediyorum esim tatli getiriyor yada bir gun aksam israr ediyor eşlik ediyorum.yemege benim moral.yedikten sonra yerlere iniyor pismanlik filan :) bu sefer daha dikkatli olacam sorumluluk hissederek bakalim ne olacak
Ah bu eşler yok mu :)) benimki de tatlı alır getirir hep :KK43:

kızlar hepinize hayırlı günler, uzun zamandır takip ediyorum, kk bayanları sayesinde bi gaza geldim sormayın:)), benide gruba dahil edebilirmisiniz.
boy:170
kilo:72,2
hedef:62

X