♥haftalık kilo verme yarışması♥

ne kadar kalabalık olsak o kadar güzel olur. çok kisi arasindan hafta birincisi secilmek daha eğlenceli. varsa arkadaslariniz davet edebilirsiniz

hosgeldin canim tabiki dahil ederiz memnuniyetle :)
Hoşbuldum teşekkürler , inşallah en kısa zamanda bol kilolalardan hep beraber kurtuluruz. Buranın faydasının gerçekten çok olduğunu düşünüyorum. Ben başlayalı 3 gün oldu ama kendimi salmamak, bırakmamak için karşılıklı iletişim şart gibi, en azından bi sorumluk olur

Aslında boyum iyi ama çevremdeki kişilere göre ben biraz uzun kaçıyorum, topuklu giydiğim zaman kütle olarakta yer kapladığımdan :) rahatsız oluyorum. 1,64-1,67 çok ideal bence. Topuklu giymeye hasret kaldım. Gerçi iyi tarafından bakıyım düz tabanlarda çok rahat:)

merhabalar
öncelikle geçmiş olsun
menüde sebze meyve ve süt ürünlerine yer vermiyormusunuz bu durum yapdığınız diyetlemi alakalı

Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alirmisiniz 1 aydır bende diyet yapıyorum 3,50 kg verdim yaklaşık iki haftadır duraklamadayim gitmiyor bir turlu
Boy 153
Kilo 60,50 kg
Hedef 55
Ne güzel ne güzel aynı boy ve kilodayız bakalım neler neler yiyoruz

Hemen dünkü menümü paylaşıyim:
Sabah kahvaltımı 10 gibi yapmaya başladım artık 2 öğün yapıcaaam.
1 dilim çavdar ekmeği
2 kk peynir
1 domates
1 salatalık
Biraz yeşillik
4 zeytin
Saat 2 gibi 2 tane eti burçak
Akşam 6 da:
1 kepçe kuru fasulye
3 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı
1 kaze dereotlu cacık

ben 3 ana öğün 3 de ara öğün yapmaya dikkat ediyorum 2 öğün yaparak zor olmazmı senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…