- 13 Ocak 2015
- 2.371
- 4.081
- 46
benım boyum 1,58 tatlım hatta az daha kılo alsam boyla kılo aynı yuvarlanıp gıtcem :)Grubun boy ortalamasi baya büyük kizlar ben kendimi kisa hissettm bu ne herkes 1.70
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım boyum 1,58 tatlım hatta az daha kılo alsam boyla kılo aynı yuvarlanıp gıtcem :)Grubun boy ortalamasi baya büyük kizlar ben kendimi kisa hissettm bu ne herkes 1.70
ben 69 la doğum yaptım. doğumdan sonra 62 falan oldum ama ilk aylarda tekrar 67 lere çıktım. Görüntü felaketti..neyseki şimdi öyle değilim. şimdi kilo 60 boy 1.70. ama çok rahatsızım. hedef 52 :)benim kizimda 17 aylık 105 ile doğum yaptım. simdi 77 78 arasindayim aslinda 74 lere inmistim yine firladim. sen kac kilo ile dogum yaptin canim ve suan kac kilosun. bu arada boyu ve hedef kilonu yazarmisin listeye yazicam. mevcut kilo bildirimi haftaya pazartesi
bu iyiydi ♥Boya takılmayın kiloya takılın
waww 52 çok değil mi boyunda iyiymiş baya zayif olursun.hadi bakalim Allah kolaylik versin 8 kilo verip kurtulacaksin.ben 69 la doğum yaptım. doğumdan sonra 62 falan oldum ama ilk aylarda tekrar 67 lere çıktım. Görüntü felaketti..neyseki şimdi öyle değilim. şimdi kilo 60 boy 1.70. ama çok rahatsızım. hedef 52 :)
bu sefer sıkı diyet yapacam yarışma bi baslasaydı. su321 gibi sporda yapacam inşallah. bogazi tutmak ne zor bişeymiş
Canim adin yaziyor ya en ustte oraya tikla bildirimler secenegi var oraya gir orada istemediklerini kutucuk var o kutucuga tiklayarak kaldir. bundan sonra gelmez insallh.Merhaba kızlar ,
bu foruma yazaya başladığımdan beri bana her mesaj yazıldığında bıldırım geliyor , bunu nasıl sonlandırabılırım , yardımınıza cok acil ihtiyacım var
Baslasin canim bence pazartesini beklemesek mi? bende yarışı bekliyorum. Daha sıkı tutarim diye düşünüyorum. Musait olduğun zamanlar daha aktif olursun. Ama simdide katilabiliyorsun..
sagol cnm kaldırdımCanim adin yaziyor ya en ustte oraya tikla bildirimler secenegi var oraya gir orada istemediklerini kutucuk var o kutucuga tiklayarak kaldir. bundan sonra gelmez insallh.