♥haftalık kilo verme yarışması♥

sağol canim :) ne kadar zamanda verdin 9 kiloyu
iki ayda verdim canım. Mart ve Nisan. Mayıs başından itibaren koruma yaptım, diyetten de sıkılmıştım biraz. ama şimdi yeniden başlıyorum. iki ay daha yapıp geri kalan kilomu da verceğim. ayda 4-5 kilo veriliyor dikkat edilince.

Iyi geceler....
pazartesiye kadar menu paylasacagim ven kızlar.
Kilom 85.6 ama ben bu yarismaya 82.5 ile baslamak istiyorum. Bu 1 hafta cok dikkat edecemmmm

insallah canim veririz.bende aldim bayagi bu hafta.
Kilomu baslayinca yazayim olur mi?

Boy.:1.60
Hedef: bu defa 70 insallah

Daha 80 in bile altina inemedim ama umudumu kaybetmicem.
pazartesi yazarsin canim kilolari o zaman giricem. bende 73 görüp 78 e firladim nasil bi seyse . bu topik iyi gelir inşallah benim haziran ortasina kadar 72 filan olmam lazim

+1 :). benim de bu yarışa ihtiyacım var. kızım 18 aylık oldu ben hala doğum kilosu vercem.
benim kizimda 17 aylık 105 ile doğum yaptım. simdi 77 78 arasindayim aslinda 74 lere inmistim yine firladim. sen kac kilo ile dogum yaptin canim ve suan kac kilosun. bu arada boyu ve hedef kilonu yazarmisin listeye yazicam. mevcut kilo bildirimi haftaya pazartesi

selam kızlar ; yenı topık hayırlı olsun sbeden sbeden cım bende kılo aldım 70 71 arası gıdıp geliyorum maalesef motıvasyon dusuklugu yasıyorum bı turlu toparlayamadım bende yarışta varım :KK55:ınsallah bu sefer kılocuklar patır patır gıder artık kılo vermekle uğraşmaktan bıktım :mad:
Sağol canım. hoşgeldin :) evet sende bayadir yerinde sayiyorsun belki bu topik iyi gelir. bu topikte her haftanın birincisi secilecek motive amacli. aynen yıllardır uğraşıyorum bende :KK42: canim bu sefer hedefin ne bide boyun kaçtı

Merhaba Sbedencım ,
Benı 55,7 ile başlatırsan sevınırım tatlım 1,58 boy gerçi 1 haftadan uzun suredır tartılmıyorum ama pazartesı tartılacağım tatlım ,
yeni topiğin hepimize hayırlı olsun , güzel güzel kılolar verelim inşallah ,
merhaba balkız :KK36: hoşgeldin inşallah. ilk kilo bildirimi pazartesi.

X