♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yok eksik yazmadım Kayseri'de kıyamlı derler, develide cıvıklı, diğer yerlerde ne derler bilmiyorum :))
resim ekte ama 3 küçük dilim yedim

heee konya da buna etli ekmek diyolar :) bizde de yani bursada kıymalı pide denir :) iyi 3 dilim yemen iyi olmuş nihayetinde hamur işi :)

ay evet yaaa aç yattığımda ayrı bir mutlu oluyorum ben de. tok olunca vicdan azabı çekiyorum

aynen ya aşık olurum yerim ayrılırım yerim stresten yerim canım sıkılır yerim mutlu olurum yerim. iştahsız olsam keşke :)

aynen ya aşık olurum yerim ayrılırım yerim stresten yerim canım sıkılır yerim mutlu olurum yerim. iştahsız olsam keşke :)
normalde tüm bu hallerde yiyemiyor olman lazımdı senle de verilerimiz yakın sayılır sen de rakibimsin :)

normalde tüm bu hallerde yiyemiyor olman lazımdı senle de verilerimiz yakın sayılır sen de rakibimsin :)
ahah dimi dimi ama kesilmiyor :)
ben çok iştahlıyım hep 57-60 arsındaydım geçen sene 62 den 50 ye düştüm. sonra yıl içinde aldım tekrar ama 55 te durdurum kendşmi

senin verilerini göremeim bi bakim rakibem :) hepfit var birde yakın bana

öhhöm öhhöm tanıtayım kendimi :)
boy:1,55 ( senden 5 cm kısayım çaktırma )
kilo;53,5
ben de 62 den geldim bu kiloya
başarılar dilerim efem :)

öhhöm öhhöm tanıtayım kendimi :)
boy:1,55 ( senden 5 cm kısayım çaktırma )
kilo;53,5
ben de 62 den geldim bu kiloya
başarılar dilerim efem :)
:))
başarılarr yakınız baya. benim vücudum orantısız bacak kalça yok kocaman göbek be göğüs var. insnalar göbeğime hayret ediyo o nedenle 49 olmam ideal . inşallah canım veririz. zayıflayınca çok iyi oldu dimi. ben hiç bi kıyafetimi giyemedim geçen senekelileri şahaneydi.

Selm kizlar.
sabah komsu da kahvalti
salatalık
domates
peynir
azcik Yagda yumurta
2 dilim ekmek

ara
sutlu şekersiz nescafe

oglen esimle kahvalti
roka salatasi
2 haşlanmış yumurta
salatalik
yesil biber
peynir

ara Olmayacak cok tokum

Aksami da simdiden yazayim ki siniri asmayalim
7 yk taze fasulye
3 yk makarna
salata
belki yarim dilim kek

ne kadar zamanda geldin canım bu kiloya başarılarının devamını dilerim
biraz bölük pörçüklü bir serüven oldu :) öncelikle ilk 4 kiloyu geçen sene haziran temmuz aylarında verdim. sonra durdum hiç almadan kasım ayına kadar geldim. sonra 2 ayda 5 kilo verdim. sporsuz. toplamda 9 kilo vermişken elimde olmayan imkanlardan dikkat edemedim 1 kilo geri aldım. şimdi o şekilde yola devam 53,5 le karşınızdayım

sabah
1 dilim ekmek
yeilçay
peynir
zeytin
reçel
biberli sos

saat 11:00 gibi
ayıcıklı çikolata
1 tane biskğvğ

saat 13:00 gibi
1 yeşil elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…