- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
:))
başarılarr yakınız baya. benim vücudum orantısız bacak kalça yok kocaman göbek be göğüs var. insnalar göbeğime hayret ediyo o nedenle 49 olmam ideal . inşallah canım veririz. zayıflayınca çok iyi oldu dimi. ben hiç bi kıyafetimi giyemedim geçen senekelileri şahaneydi.
akşam bizde de taze fasulye var :) afiyet olsun :) akşam yanına ben de makarna yapabilirdim kahvaltıda biraz fazla kaçtım o yüzden akşam taze fasulye salata ile devam edicem. ekmek tüketmiyorum ben zaten . ekmek yersem kilo veremiyorumSelm kizlar.
sabah komsu da kahvalti
salatalık
domates
peynir
azcik Yagda yumurta
2 dilim ekmek
ara
sutlu şekersiz nescafe
oglen esimle kahvalti
roka salatasi
2 haşlanmış yumurta
salatalik
yesil biber
peynir
ara Olmayacak cok tokum
Aksami da simdiden yazayim ki siniri asmayalim
7 yk taze fasulye
3 yk makarna
salata
belki yarim dilim kek
biraz bölük pörçüklü bir serüven oldu :) öncelikle ilk 4 kiloyu geçen sene haziran temmuz aylarında verdim. sonra durdum hiç almadan kasım ayına kadar geldim. sonra 2 ayda 5 kilo verdim. sporsuz. toplamda 9 kilo vermişken elimde olmayan imkanlardan dikkat edemedim 1 kilo geri aldım. şimdi o şekilde yola devam 53,5 le karşınızdayım
aslında yağdan giden kilo o kadar kısa sürede geri gelmiyor. sporla da destekle yapabiliyorsan geri alman zor olur öyle.20 nisandan bugüne 3,5 kilo güzel bir rakam. bu kilolar verilirken alındıkları zaman en çok hangi kiloda kalındıysa oraya gelince zor gidermiş. yani mesela ben 62 kilo oldum ama 53 kiloda uzun bir dönem kalmıştım 62 olana kadar. o yüzden 62 den bu kiloya çok da zorlanmadan indim ama burdaan sonrası kasıyor.senin de öyle bir bekleme noktan varsa orada zorlayacaktır seni pes etmek yok :)4-5 ay hiç kilo almadan iyi korumuşsun kendini bende eylülde diyetisyen eşliğinde 57ye kadar gelmiştim bir takım sebeplerden devam etmedim sonra 3 ayda geri aldım kiloları bu seferde kendi başıma vermeye karar verdim 3 buçuk kilo verdim 20 nisandan bugüne ama şimdi kaldım gitmiyor inşallah bunan sonra beraber vereceğiz
yakınız
benim
yaş 27
boy 160
kilo 53
hedef 49 :)
hep fit , sen zaten pek bir fitmişsin be tatlım , daha rejım niye :)
sanırım 2-3 kilo verip korumaya alacakmış kendini :) zaten boy 155-160 aralığında olunca 50 kilonun altına inmek gerekiyor derli toplu durmak için :)
:))
başarılarr yakınız baya. benim vücudum orantısız bacak kalça yok kocaman göbek be göğüs var. insnalar göbeğime hayret ediyo o nedenle 49 olmam ideal . inşallah canım veririz. zayıflayınca çok iyi oldu dimi. ben hiç bi kıyafetimi giyemedim geçen senekelileri şahaneydi.
benimde göbek basen kalça kısmında toplanıyor kilo gerçi aldım mı maşallah kollarım falan da azman gibi oluyovalla kilo vermek kadar şahane bir şey yok :) kiloluyken aldığım bir kaç kıyafet bollaştığından çirkin duruyo ona bile seviniyorum
aslında yağdan giden kilo o kadar kısa sürede geri gelmiyor. sporla da destekle yapabiliyorsan geri alman zor olur öyle.20 nisandan bugüne 3,5 kilo güzel bir rakam. bu kilolar verilirken alındıkları zaman en çok hangi kiloda kalındıysa oraya gelince zor gidermiş. yani mesela ben 62 kilo oldum ama 53 kiloda uzun bir dönem kalmıştım 62 olana kadar. o yüzden 62 den bu kiloya çok da zorlanmadan indim ama burdaan sonrası kasıyor.senin de öyle bir bekleme noktan varsa orada zorlayacaktır seni pes etmek yok :)
evetttt bizim grup belli oldu desenize, hırs yaptım bak şimdi. eve gidince bugünkü hamurişlerini yakmam lazımmm
yok be canım, boy kısa olunca pek fit durmuyorum. SU bu konu da idolüm
HEMDE NASIL
kızlar benimde bacak ve popoda toplanmış durumda, üçümüzü birleştirsek dümdüz kütük gibi bi insan çıkar
o kadarini para verseniz yapmambugün. bu kadar kisinin takibini yapmak cok zor hele bi zayiflamayin
olacak olacak :) bu başlığa slogan da yazasın hayaldi gerçek oldu diyeO gün gelse bende hedefimi 58 çeksem sonra desem ki kaldım 62'de gitmiyor bir türlü :)))
İnanın hayal gibi geliyor, hayalimin peşinden gidiyorum bakalım
Kilo bildirimi; 25.05.2015 77,7 kg
hedefe 17,7 kg kaldı :)
bitmedi daha ekliyorum tatlim bildirimini görmüştümarada kalmışım listeye ekleyebilir misiniz. 77,7 kg
hadi bakalım inşallahbenımde basen ve bacaklarda toplanmış durumda ama çok pis hırs yaptım kızlar inş hedefime bu sefer ulşıcam
canım şuanda kaçsın? hiçbişey hayal değil, sadece çaba istiyor birazO gün gelse bende hedefimi 58 çeksem sonra desem ki kaldım 62'de gitmiyor bir türlü :)))
İnanın hayal gibi geliyor, hayalimin peşinden gidiyorum bakalım
Bu yüzde ısrarını anlamadım kendi kilona yakın oalnları takip etmek daha mantıklı aslında yaş da olsa iyi olurdu. Malum aynı sürede doğum yapıp benle aynı kiloyu alan arkadaşımla aramda 10 yaş var o daha güzel kilo verdi.yo yoo benim topik yuzdesiz ekleyemem .tablo zaman cok aliyor kimse hesaplamasin. yuruyusum var kizimin ilgisi beslenmesi var suan dardayim sinav yeni bitti bir suru ev işi. yetisemem yani
sizinle kilom alakasız, atlamış gibi oldum ama, söylediğiniz şeyi tam olarak yaşıyorum bu aralar...aslında yağdan giden kilo o kadar kısa sürede geri gelmiyor. sporla da destekle yapabiliyorsan geri alman zor olur öyle.20 nisandan bugüne 3,5 kilo güzel bir rakam. bu kilolar verilirken alındıkları zaman en çok hangi kiloda kalındıysa oraya gelince zor gidermiş. yani mesela ben 62 kilo oldum ama 53 kiloda uzun bir dönem kalmıştım 62 olana kadar. o yüzden 62 den bu kiloya çok da zorlanmadan indim ama burdaan sonrası kasıyor.senin de öyle bir bekleme noktan varsa orada zorlayacaktır seni pes etmek yok :)
pes etmiyorum tam pes edecek durumdayken bu grup çıktı karşıma umarım bundan sonra herşey daha güzel olur sporada başlamak lazım aslında eliptik bisikletim var ama işte akşam eve gidince insan hiç yapmak istemiyoraslında yağdan giden kilo o kadar kısa sürede geri gelmiyor. sporla da destekle yapabiliyorsan geri alman zor olur öyle.20 nisandan bugüne 3,5 kilo güzel bir rakam. bu kilolar verilirken alındıkları zaman en çok hangi kiloda kalındıysa oraya gelince zor gidermiş. yani mesela ben 62 kilo oldum ama 53 kiloda uzun bir dönem kalmıştım 62 olana kadar. o yüzden 62 den bu kiloya çok da zorlanmadan indim ama burdaan sonrası kasıyor.senin de öyle bir bekleme noktan varsa orada zorlayacaktır seni pes etmek yok :)