- 4 Nisan 2015
- 160
- 253
- 39
Tamam tamam eklemeyo yoo benim topik yuzdesiz ekleyemem .tablo zaman cok aliyor kimse hesaplamasin. yuruyusum var kizimin ilgisi beslenmesi var suan dardayim sinav yeni bitti bir suru ev işi. yetisemem yani
Ah canım ya yüzde meselesini sohbet ortamında isteyen belirtir. Sana kolay gelsin malum işler bitmezyo yoo benim topik yuzdesiz ekleyemem .tablo zaman cok aliyor kimse hesaplamasin. yuruyusum var kizimin ilgisi beslenmesi var suan dardayim sinav yeni bitti bir suru ev işi. yetisemem yani
tamam. belirtilsede ise yaramaz ki sütunda olsa etkili olurdu ama imkanim yok.Tamam tamam ekleme
Ah canım ya yüzde meselesini sohbet ortamında isteyen belirtir. Sana kolay gelsin malum işler bitmez
yo yoo benim topik yuzdesiz ekleyemem .tablo zaman cok aliyor kimse hesaplamasin. yuruyusum var kizimin ilgisi beslenmesi var suan dardayim sinav yeni bitti bir suru ev işi. yetisemem yani
Yuzde konusuyla ilgili demistim onu canim benim kilom 64.6 bugun.peki bugunku kac.
Afiyet olsunn. Evet bence de bu kadar ugrasmasinin ustune zayiflamazsak ayip bize zatwnBencede kendimiz hesaplariz sbeden in işi zor gerçekten, bari zayiflayalimda mahçup olmayalım. .. Öğlen menum: 1 tabak taze fasulye, yarım kase yoğurt 2 dilim ekmek. Ohh doydum çok şükür
hatirladim ama sonra pek aktif değildin demi canim.yine de vermissin ya ben offcanım senin bebişin var, ben daha bebişte yapmadım ona rağmenşimdiye kadar 5,5 kilo verdim, son üçü verince 8,5 olucak benimde buarada ben ftm27, nickim değişti
yaw bi koyayım ucunu 2 günde 3-4 kilo alıyorum, hele kilo almaya çalışanlara gıccık oluyom
aleykum seelam :))Selamun aleykum kizlar.Hepiniz iyisinizdir insaallh. Kilom 60.7 elhamdulillah
yo yoo benim topik yuzdesiz ekleyemem .tablo zaman cok aliyor kimse hesaplamasin. yuruyusum var kizimin ilgisi beslenmesi var suan dardayim sinav yeni bitti bir suru ev işi. yetisemem yani
Sağol tatlimSen de haklisin canim. Yuzdesiz olsun. Kolay gelsin sana isin zor gercekten
Kızlar pazartesileri öğlen yemeğinde kıymalı var.İş yerinde başka yiyecek bişey de yok.Pazartesileri yemeğimi kendim getirsem iyi olacak, ilk günden böyle olsun istemezdim ama yapacak bişey yok, akşama telafi edeceğim artık bi salatayla akşamı geçiştiririm
Birazda fazla spor dengelemiş olurum
o kadarini para verseniz yapmambugün. bu kadar kisinin takibini yapmak cok zor hele bi zayiflamayin
Bende sabah 65.9 geldim gecen haftaya gore 1.5 kg gitmis
Bayanlar 1 buçuk liste suya yarim limon ve 2 çubuk tarcin atip gün içerisinde içmek te zayiflatiyomus diyetisyen tavsiyesiymis ilgilenenlere
Evet yaa benim de. kilo veren arkadaşlara bakıyorum da gece aç yatıyorum diyolar ben dün akşam saf gibi tokken birşeyler yediğimi farkettim
mobilden giriyorum canim. hesaplamak ayri bide cizelgeye eklemek var her hafta gercekten bunu yapamamExelde program yazılırsa kendisi hesaplar uğraşmak gerekmez. sadece değerleri girmek yeterli olur. ben yapmaya çalışırım. sana gönderirim.
hatirladim ama sonra pek aktif değildin demi canim.yine de vermissin ya ben off
aleykum seelam :))
menümü söylemeye tırssstııımmmm
canım hiç uğraşma yüzdeyle falan. rakamsal olarak kilo üzerinden bakarız. tamam herkesin vücudu farklı. hedefe yakın olanlarla uzak olanların verecekleri kilo aynı olmaz. yüzdeler daha doğru sonuç verir ama uğramak sıkıntı olur senin için.mobilden giriyorum canim. hesaplamak ayri bide cizelgeye eklemek var her hafta gercekten bunu yapamam
ismine asinaligim var listede sanmstm :)yok canım ben hiç katılmamıştım size :)
ama arada msj yazıp misafirin oluyordum diğer topikte
:) ama grup grup ayirip her grubun birincisini sececem. bu yetsin herkese. aslinda yaris bahane herkes kendisiyle yarissin iradesiylecanım hiç uğraşma yüzdeyle falan. rakamsal olarak kilo üzerinden bakarız. tamam herkesin vücudu farklı. hedefe yakın olanlarla uzak olanların verecekleri kilo aynı olmaz. yüzdeler daha doğru sonuç verir ama uğramak sıkıntı olur senin için.
aynen aynen :) zaten ben kendi verilerime yakın kişileri kendime rakip edindim bile:) ama grup grup ayirip her grubun birincisini sececem. bu yetsin herkese. aslinda yaris bahane herkes kendisiyle yarissin iradesiyle