♥haftalık kilo verme yarışması♥

:))
başarılarr yakınız baya. benim vücudum orantısız bacak kalça yok kocaman göbek be göğüs var. insnalar göbeğime hayret ediyo o nedenle 49 olmam ideal . inşallah canım veririz. zayıflayınca çok iyi oldu dimi. ben hiç bi kıyafetimi giyemedim geçen senekelileri şahaneydi.

benimde göbek basen kalça kısmında toplanıyor kilo gerçi aldım mı maşallah kollarım falan da azman gibi oluyo :KK70: valla kilo vermek kadar şahane bir şey yok :) kiloluyken aldığım bir kaç kıyafet bollaştığından çirkin duruyo ona bile seviniyorum :KK70: :KK70:

Selm kizlar.
sabah komsu da kahvalti
salatalık
domates
peynir
azcik Yagda yumurta
2 dilim ekmek

ara
sutlu şekersiz nescafe

oglen esimle kahvalti
roka salatasi
2 haşlanmış yumurta
salatalik
yesil biber
peynir

ara Olmayacak cok tokum

Aksami da simdiden yazayim ki siniri asmayalim
7 yk taze fasulye
3 yk makarna
salata
belki yarim dilim kek
akşam bizde de taze fasulye var :) afiyet olsun :) akşam yanına ben de makarna yapabilirdim kahvaltıda biraz fazla kaçtım o yüzden akşam taze fasulye salata ile devam edicem. ekmek tüketmiyorum ben zaten . ekmek yersem kilo veremiyorum

biraz bölük pörçüklü bir serüven oldu :) öncelikle ilk 4 kiloyu geçen sene haziran temmuz aylarında verdim. sonra durdum hiç almadan kasım ayına kadar geldim. sonra 2 ayda 5 kilo verdim. sporsuz. toplamda 9 kilo vermişken elimde olmayan imkanlardan dikkat edemedim 1 kilo geri aldım. şimdi o şekilde yola devam 53,5 le karşınızdayım :KK70:

4-5 ay hiç kilo almadan iyi korumuşsun kendini bende eylülde diyetisyen eşliğinde 57ye kadar gelmiştim bir takım sebeplerden devam etmedim sonra 3 ayda geri aldım kiloları bu seferde kendi başıma vermeye karar verdim 3 buçuk kilo verdim 20 nisandan bugüne ama şimdi kaldım gitmiyor inşallah bunan sonra beraber vereceğiz

4-5 ay hiç kilo almadan iyi korumuşsun kendini bende eylülde diyetisyen eşliğinde 57ye kadar gelmiştim bir takım sebeplerden devam etmedim sonra 3 ayda geri aldım kiloları bu seferde kendi başıma vermeye karar verdim 3 buçuk kilo verdim 20 nisandan bugüne ama şimdi kaldım gitmiyor inşallah bunan sonra beraber vereceğiz
aslında yağdan giden kilo o kadar kısa sürede geri gelmiyor. sporla da destekle yapabiliyorsan geri alman zor olur öyle.20 nisandan bugüne 3,5 kilo güzel bir rakam. bu kilolar verilirken alındıkları zaman en çok hangi kiloda kalındıysa oraya gelince zor gidermiş. yani mesela ben 62 kilo oldum ama 53 kiloda uzun bir dönem kalmıştım 62 olana kadar. o yüzden 62 den bu kiloya çok da zorlanmadan indim ama burdaan sonrası kasıyor.senin de öyle bir bekleme noktan varsa orada zorlayacaktır seni pes etmek yok :)

hepfit hepfit seni kestirdim gözüme :KK70: verilerimiz yakın rakibimsin bacım :)

yakınız
benim
yaş 27
boy 160
kilo 53
hedef 49 :)

evetttt bizim grup belli oldu desenize, hırs yaptım bak şimdi. eve gidince bugünkü hamurişlerini yakmam lazımmm:KK70::KK70:

hep fit , sen zaten pek bir fitmişsin be tatlım , daha rejım niye :)

yok be canım, boy kısa olunca pek fit durmuyorum. SU bu konu da idolüm:KK14:

sanırım 2-3 kilo verip korumaya alacakmış kendini :) zaten boy 155-160 aralığında olunca 50 kilonun altına inmek gerekiyor derli toplu durmak için :)

:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51: HEMDE NASIL

:))
başarılarr yakınız baya. benim vücudum orantısız bacak kalça yok kocaman göbek be göğüs var. insnalar göbeğime hayret ediyo o nedenle 49 olmam ideal . inşallah canım veririz. zayıflayınca çok iyi oldu dimi. ben hiç bi kıyafetimi giyemedim geçen senekelileri şahaneydi.

benimde göbek basen kalça kısmında toplanıyor kilo gerçi aldım mı maşallah kollarım falan da azman gibi oluyo :KK70: valla kilo vermek kadar şahane bir şey yok :) kiloluyken aldığım bir kaç kıyafet bollaştığından çirkin duruyo ona bile seviniyorum :KK70: :KK70:

kızlar benimde bacak ve popoda toplanmış durumda, üçümüzü birleştirsek dümdüz kütük gibi bi insan çıkar:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

aslında yağdan giden kilo o kadar kısa sürede geri gelmiyor. sporla da destekle yapabiliyorsan geri alman zor olur öyle.20 nisandan bugüne 3,5 kilo güzel bir rakam. bu kilolar verilirken alındıkları zaman en çok hangi kiloda kalındıysa oraya gelince zor gidermiş. yani mesela ben 62 kilo oldum ama 53 kiloda uzun bir dönem kalmıştım 62 olana kadar. o yüzden 62 den bu kiloya çok da zorlanmadan indim ama burdaan sonrası kasıyor.senin de öyle bir bekleme noktan varsa orada zorlayacaktır seni pes etmek yok :)

benimde kırılma noktam 53 tü, şimdi zorlanıyorum:KK51: hoş boğazımı da tutamıyorum. neyse hırs yaparım belki biraz:KK31:

evetttt bizim grup belli oldu desenize, hırs yaptım bak şimdi. eve gidince bugünkü hamurişlerini yakmam lazımmm:KK70::KK70:

yok be canım, boy kısa olunca pek fit durmuyorum. SU bu konu da idolüm:KK14:

:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51: HEMDE NASIL

kızlar benimde bacak ve popoda toplanmış durumda, üçümüzü birleştirsek dümdüz kütük gibi bi insan çıkar:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

heheh :KK70: :KK70: :KK70: ay çok güldüm. hakkaten birbirimizi bulmuşuz. zayıflanacak başka yol yok :p
hepimize kolay gelsin haftaya pazartesi kim kimi alt edecek bakalım :) yak yak yediklerini yak ,benim de yakmam lazım :KK76:

yo yoo benim topik yuzdesiz ekleyemem .tablo zaman cok aliyor kimse hesaplamasin. yuruyusum var kizimin ilgisi beslenmesi var suan dardayim sinav yeni bitti bir suru ev işi. yetisemem yani :KK62::KK31:
Bu yüzde ısrarını anlamadım kendi kilona yakın oalnları takip etmek daha mantıklı aslında yaş da olsa iyi olurdu. Malum aynı sürede doğum yapıp benle aynı kiloyu alan arkadaşımla aramda 10 yaş var o daha güzel kilo verdi.

sizinle kilom alakasız, atlamış gibi oldum ama, söylediğiniz şeyi tam olarak yaşıyorum bu aralar...
87'nin altına inmek çok zorluyor beni...

71 canım çok uzun yıllar oldu 62'yi göreli oda çok kısa bi dönem :))) Son yıllarda 70 aşağıyı hiç görmedim.75-72 arası hep gidip geldim.Hiç öyle uzun bi diyetimde olmadı aslına bakarsan. İlk ve inşallah son uzun soluklu ve tabiki BAŞARILI diyetim olacak :))

pes etmiyorum tam pes edecek durumdayken bu grup çıktı karşıma umarım bundan sonra herşey daha güzel olur sporada başlamak lazım aslında eliptik bisikletim var ama işte akşam eve gidince insan hiç yapmak istemiyor

X