- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 39
O yiyip yiyip kilo almayanlar senin rejime başladığını duyunca" ayy benimde göbeğim az çıktı bende başlayım" demesi, su içtiğini görünce "bende su içeyim bari kilolarımı korurum" diye alay eder gibi laf söylemeleri tam sopalıkbirde yiyip yiyip kilo almayanlar var onlara ne demeli
Ben de canım istemiyo tatlıyı sevmiyorum diyen insanları anlamıyorum :) (yan masada çalışan arkadaşım)
Bence öyle diyerek kendilerini motive ediyolar bir de kilo vermeye çalışmıyormuş gibi yapıyolar.
anca yazabildim canim. yogunluk var listeye geçiyorum kilolari. liste duzenlerken fazlaca kodlar var onlar size görünmüyor. 3 kilocuk azmis keske benimde öyle olsaydi :)
O yiyip yiyip kilo almayanlar senin rejime başladığını duyunca" ayy benimde göbeğim az çıktı bende başlayım" demesi, su içtiğini görünce "bende su içeyim bari kilolarımı korurum" diye alay eder gibi laf söylemeleri tam sopalık
Ben bu sefer saklıyorum, kimseye söylemiyorum nazar ederler falan :)))
Hayır duyunca bide aman neyin var ye bişey olmaz, bi kereden bişey olmaz sanki el birliğiyle zayıflamamı istemiyorlar.
Şimdi canım pek istemiyo deyip geçiştiriyorum, çokta ısrar etmiyolar:))
O yiyip yiyip kilo almayanlar senin rejime başladığını duyunca" ayy benimde göbeğim az çıktı bende başlayım" demesi, su içtiğini görünce "bende su içeyim bari kilolarımı korurum" diye alay eder gibi laf söylemeleri tam sopalık
Benim gerçekten zayıf arkadaşlarım var ya bir yada iki öğün yiyorlar günde. Daha ne diyeyim. Üstelik bunlar doktor falan. Sporlarını da yapıyorlar çok da sağlıklılar ne diyim bilmem.Teşekkür ederim .Tabi öncelikle sağlık :) Karar vermeden önce biraz araştırma yaptım. İki öğün yemek aynı zamanda sünnetmiş. Son zamanlarda diyet trendleri de bu yönde eğilim gösteriyor. Tabi bünye de etkili. Suya dikkat etmek lazım. Ayranı da çok tavsiye ederim arkadaşlar. Hem tansiyon dengeliyor hem de vücut su mineral kalsiyum almış oluyor.
aynen benimde öyle aksama doğru yürürüm. zayiflayinca.daha genc narin gorunucez giydiklerimiz daha cok yakisicakPazartesileri savaştan çıkmış bir evim oluyor, güzelce Evimi temizleyeyim spor olsun nasıl bir hırs geldi ya yıllardır aklım nerdeymis acaba
Selamun aleykum kizlar.Hepiniz iyisinizdir insaallh. Kilom 60.7 elhamdulillah
İnan vücut alışınca o kadar rahtlıyosun ki. 3 yemek arada elimiz durmuyor atıştır bişeyler derken vücut sürekli sindirimle uğraşıyor. gereksiz bi ağırlık ve yorgunluk oluyor. hele bi de akşam belli bi satten sonra bişey yemezsem sbah çok zinde uyanıyorum.uzun süre açlığa dayanamayan arkdaşlara tavsiyem atıştırmalıklarına dikkat etsinler. bana bi bardak ayran çok iyi geliyor mesela. ya da bi kase yoğurt içine nane, çörek otu ya da kuru meyve. veyahut meyve. hem açlığın bastırılıyor hem de kalori az.Benim gerçekten zayıf arkadaşlarım var ya bir yada iki öğün yiyorlar günde. Daha ne diyeyim. Üstelik bunlar doktor falan. Sporlarını da yapıyorlar çok da sağlıklılar ne diyim bilmem.
o kadarini para verseniz yapmamsbeden'cim haftalık kilo bildirimlerinde, farkın kilomuza yüzdesi baz alınacak di mi???
Hepimiz kendimiz hesaplariz canim o kadar da degil artiko kadarini para verseniz yapmambugün. bu kadar kisinin takibini yapmak cok zor hele bi zayiflamayin
yo yoo benim topik yuzdesiz ekleyemem .tablo zaman cok aliyor kimse hesaplamasin. yuruyusum var kizimin ilgisi beslenmesi var suan dardayim sinav yeni bitti bir suru ev işi. yetisemem yaniHepimiz kendimiz hesaplariz canim o kadar da degil artik
Ilk kilo son kilo fark ve yuzde olarak bildirim yapariz ama senin tabloya yuzde sütunu eklemen gerekebilir
peki bugunku kac.Ilk kilo dedigim bir onceki kaftanin kilosu. Yanlis belirtmisim.
Bencede kendimiz hesaplariz sbeden in işi zor gerçekten, bari zayiflayalimda mahçup olmayalım. .. Öğlen menum: 1 tabak taze fasulye, yarım kase yoğurt 2 dilim ekmek. Ohh doydum çok şükürHepimiz kendimiz hesaplariz canim o kadar da degil artik
Ilk kilo son kilo fark ve yuzde olarak bildirim yapariz ama senin tabloya yuzde sütunu eklemen gerekebilir