♥haftalık kilo verme yarışması♥

bende de eliptik var, bi program mı oluştursak yapmaya çalışsak

sizinle kilom alakasız, atlamış gibi oldum ama, söylediğiniz şeyi tam olarak yaşıyorum bu aralar...
87'nin altına inmek çok zorluyor beni...

olsun amaçlar aynı :) biraz zorlayacak ama direnç kırılacak o yüzden pes etmek yok. birimiz pes edecek olsa burdakiler motive edicek zaten grup amacımız da bu :)

burası milat :)

ne güzel hemen başla piskilete 5 dk yap 10 dk yap ama yap :)

Katılıyorum ben de önceden 60-56 arası hep gider gelirdim şimdi 2 haftadır 60 lardayım

bende de yürüme bandı var. onda yürüyorum şimdilik. ama yakında dışarı çıkıp yürümelere de başlıcam.
bende çok seviyorum yürümeyi ama akşam tekolunca eşimde istemiyor çıkmamı bende gitmek istemiyorum kardeşimle böyle bi çare bulmuştuk ama oda sınavlardan gelemiyor inşallah sınavlardan sonra devam ederiz

şöyle haftaiçi hergün 30 dak yapsak? haftasonu yatsak

evet kızlaaarr hangi basamaktayızzz ???

yapmak istiyoruuuuummmmm daha deneyeceğime hazır hissedemedim kendimi

kızlar bugünkü menümü yazayım, kınamayın sizde böyle olursunuz henüz adapte olamadım, yarın düzelticem söz

sabah
1 kaşarlı poğaça

öğle
1 ay çöreği
2 şöbiyet
1 kase yoğurt

akşam
1 kase yoğurt

şöyle haftaiçi hergün 30 dak yapsak? haftasonu yatsak

yapmak istiyoruuuuummmmm daha deneyeceğime hazır hissedemedim kendimi

hafta içi 30 dk yürüsek mi gibi fikirler ürettiğine göre bence "nasıl yapabilirm " basamağındasın hadi bir basamak daha atladın yaşasın :)

kınamaya yüzüm olsa kınayacaktım da sabah ben de börek ve simit yiyince neyse canım bundan sonrası önemli zaten. akşam az yiyeceğim dengelemek için. bir de hareket egzersiz yapacağım tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…