bende de eliptik var, bi program mı oluştursak yapmaya çalışsakpes etmiyorum tam pes edecek durumdayken bu grup çıktı karşıma umarım bundan sonra herşey daha güzel olur sporada başlamak lazım aslında eliptik bisikletim var ama işte akşam eve gidince insan hiç yapmak istemiyor
sizinle kilom alakasız, atlamış gibi oldum ama, söylediğiniz şeyi tam olarak yaşıyorum bu aralar...
87'nin altına inmek çok zorluyor beni...
burası milat :)71 canım çok uzun yıllar oldu 62'yi göreli oda çok kısa bi dönem :))) Son yıllarda 70 aşağıyı hiç görmedim.75-72 arası hep gidip geldim.Hiç öyle uzun bi diyetimde olmadı aslına bakarsan. İlk ve inşallah son uzun soluklu ve tabiki BAŞARILI diyetim olacak :))
pes etmiyorum tam pes edecek durumdayken bu grup çıktı karşıma umarım bundan sonra herşey daha güzel olur sporada başlamak lazım aslında eliptik bisikletim var ama işte akşam eve gidince insan hiç yapmak istemiyor
Katılıyorum ben de önceden 60-56 arası hep gider gelirdim şimdi 2 haftadır 60 lardayımaslında yağdan giden kilo o kadar kısa sürede geri gelmiyor. sporla da destekle yapabiliyorsan geri alman zor olur öyle.20 nisandan bugüne 3,5 kilo güzel bir rakam. bu kilolar verilirken alındıkları zaman en çok hangi kiloda kalındıysa oraya gelince zor gidermiş. yani mesela ben 62 kilo oldum ama 53 kiloda uzun bir dönem kalmıştım 62 olana kadar. o yüzden 62 den bu kiloya çok da zorlanmadan indim ama burdaan sonrası kasıyor.senin de öyle bir bekleme noktan varsa orada zorlayacaktır seni pes etmek yok :)
keske 60 lara inseeemm. 105 ten sonra 77 deyim geliyorum sana dogru :)Katılıyorum ben de önceden 60-56 arası hep gider gelirdim şimdi 2 haftadır 60 lardayım
evet herkes duraklama noktalarını bu şekilde değerlendirsin ve pes etmesin. direnen kilolara siz de direninKatılıyorum ben de önceden 60-56 arası hep gider gelirdim şimdi 2 haftadır 60 lardayım
olabilir neden olmasınki 1 hafta öncesine kadar yürüyüşe çıkıyordum kız kardeşim 3 gün bende kalıyordu onun geldi akşamlar çıkıyorduk şimdi finalleri var o yüzden gelemiyor bari eliptikle değerlendirsembende de eliptik var, bi program mı oluştursak yapmaya çalışsak
bende çok seviyorum yürümeyi ama akşam tekolunca eşimde istemiyor çıkmamı bende gitmek istemiyorum kardeşimle böyle bi çare bulmuştuk ama oda sınavlardan gelemiyor inşallah sınavlardan sonra devam ederizbende de yürüme bandı var. onda yürüyorum şimdilik. ama yakında dışarı çıkıp yürümelere de başlıcam.
olabilir neden olmasınki 1 hafta öncesine kadar yürüyüşe çıkıyordum kız kardeşim 3 gün bende kalıyordu onun geldi akşamlar çıkıyorduk şimdi finalleri var o yüzden gelemiyor bari eliptikle değerlendirsem
evet kızlaaarr hangi basamaktayızzz ???
şöyle haftaiçi hergün 30 dak yapsak? haftasonu yatsak
yapmak istiyoruuuuummmmmdaha deneyeceğime hazır hissedemedim kendimi
hafta içi 30 dk yürüsek mi gibi fikirler ürettiğine göre bence "nasıl yapabilirm " basamağındasınhadi bir basamak daha atladın yaşasın :)
kızlar bugünkü menümü yazayım, kınamayın sizde böyle olursunuzhenüz adapte olamadım, yarın düzelticem söz
sabah
1 kaşarlı poğaça
öğle
1 ay çöreği
2 şöbiyet
1 kase yoğurt
akşam
1 kase yoğurt
kınamaya yüzüm olsa kınayacaktım dasabah ben de börek ve simit yiyince neyse canım bundan sonrası önemli zaten. akşam az yiyeceğim dengelemek için. bir de hareket egzersiz yapacağım tabiki.
malum malumkız ben hergün öğle arası 1 saat yürüyorum ama yediklerim yukarıda bak, böyle yiyince işe yaramıyo
eyvah beyaaa
malum malumzaten Allahtan 1 saat yürüyormuşsun. yoksa bu yediklerinle nolurdun bilmem
eyvah beyaaabugün ilk gündü zati daha da yok
hedefin çok uzak değil bu yolda başarılar dilerim :)Ben de katılıyorum! Kilo bilgilerim ve hedef kilom net değil çünkü ölçmedim ancak genel olarak yazabilirim:
Boy: 164
Kilo: 63
Hedef: 55
İlk kez bir şeyin başlangıcına denk geldim kaçırmayayım. Süreci kendi başlığımdan güncelleyeceğim, merak eden inceleyebilir :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nina-donus-bu-son-olsun.824620/#post-41080510