♥haftalık kilo verme yarışması♥

tamam tatlimm. ne güzel senin adina sevindim çocuk varken calismak sıkıcı

sabah 8:30 dan akşam 6 ya kadar çok uzun bir süre canım bu şekilde dayabilecek misin ben uzun süre aç kalamıyorum da ya tansiyonum düşüyor yada hemen baş ağrısı başlıyor
dayanırım inşallah. geçen hafta hafiften bi test ettim kendimi. açlığa dirençliyim aslında , benim abartmalarım hep duygusal açlıktan. biraz stresliysem hemen yemeye vururum kendimi.( ha bu arada öğlen bi tane meyve belirleyip onu yemeyi düşünüyorum. meyveyi akşama bırakmak istemiyorum.

Bu arada biz üçümüz de 60 lardayız sanırım aynı kilodakilerin birbirini takibi daha önemli.
aynen ben 2 haftadır 60lardayım duraklamam geçmedi bir türlü ne yapabilirim bilmiyorum bi kaç gün fazla yiyerek bünyede değişiklik yaptım ama hala aynıyım

bende aynı şekildeyim moralim bozukken yemeğe veriyorum kendimi şu yemeden içmeden kesilen insanları hiç anlayamıyorum nasıl yapıyorlar. dikatli ol canım uzun süre aç kalmak iyi değil helede sıcak havalarda hızlı kilo vermek için iyice sağlıgından olmanı istemem

Ben de canım istemiyo tatlıyı sevmiyorum diyen insanları anlamıyorum :) (yan masada çalışan arkadaşım)
Bence öyle diyerek kendilerini motive ediyolar bir de kilo vermeye çalışmıyormuş gibi yapıyolar.

Teşekkür ederim .Tabi öncelikle sağlık :) Karar vermeden önce biraz araştırma yaptım. İki öğün yemek aynı zamanda sünnetmiş. Son zamanlarda diyet trendleri de bu yönde eğilim gösteriyor. Tabi bünye de etkili. Suya dikkat etmek lazım. Ayranı da çok tavsiye ederim arkadaşlar. Hem tansiyon dengeliyor hem de vücut su mineral kalsiyum almış oluyor.

su çok önemli mutlaka alışkanlık yapmalı ben koca bi şişeyi karşıma koyuyorum öyle aklıma geliyor yoksa gün boyu içmesem aklıma gelmez

sağolsun destek oluyor canim ama 74 ten 78 bucuga 2 haftya yakin zamanda firladigim
icin cok laf isittim hakli bi yandan ama sisman deyince gicik oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…