Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gece çok açlık hissettiğimde yoğurt ya da ayran yemek yemek yok
Yok eksik yazmadım Kayseri'de kıyamlı derler, develide cıvıklı, diğer yerlerde ne derler bilmiyorum :))
resim ekte ama 3 küçük dilim yedim
ismine asinaligim var listede sanmstm :)
hepfit seni kestirdim gözüme verilerimiz yakın rakibimsin bacım :)orda da kalabalıktınız canım, çok normalilk defa bi yarışmaya giriyorum hadi hayırlısı
yakınızsbeden cim çağırdın geldim
yaş 28
boy 158
kilo 52,1(pazartesileri ödemli çıkıyorum ama sanırım pazartesi tartılacağız, belki biraz daha dikkat ederim buraya bildirim yapıcam diye)
hedef 49
aynen ya aşık olurum yerim ayrılırım yerim stresten yerim canım sıkılır yerim mutlu olurum yerim. iştahsız olsam keşke :)bende aynı şekildeyim moralim bozukken yemeğe veriyorum kendimi şu yemeden içmeden kesilen insanları hiç anlayamıyorum nasıl yapıyorlar. dikatli ol canım uzun süre aç kalmak iyi değil helede sıcak havalarda hızlı kilo vermek için iyice sağlıgından olmanı istemem
hep fit , sen zaten pek bir fitmişsin be tatlım , daha rejım niye :)orda da kalabalıktınız canım, çok normalilk defa bi yarışmaya giriyorum hadi hayırlısı
normalde tüm bu hallerde yiyemiyor olman lazımdı senle de verilerimiz yakın sayılır sen de rakibimsin :)aynen ya aşık olurum yerim ayrılırım yerim stresten yerim canım sıkılır yerim mutlu olurum yerim. iştahsız olsam keşke :)
ahah dimi dimi ama kesilmiyor :)normalde tüm bu hallerde yiyemiyor olman lazımdı senle de verilerimiz yakın sayılır sen de rakibimsin :)
sanırım 2-3 kilo verip korumaya alacakmış kendini :) zaten boy 155-160 aralığında olunca 50 kilonun altına inmek gerekiyor derli toplu durmak için :)hep fit , sen zaten pek bir fitmişsin be tatlım , daha rejım niye :)
öhhöm öhhöm tanıtayım kendimi :)ahah dimi dimi ama kesilmiyor :)
ben çok iştahlıyım hep 57-60 arsındaydım geçen sene 62 den 50 ye düştüm. sonra yıl içinde aldım tekrar ama 55 te durdurum kendşmi
senin verilerini göremeim bi bakim rakibem :) hepfit var birde yakın bana
bildiğin kıymalı pide :))Yok eksik yazmadım Kayseri'de kıyamlı derler, develide cıvıklı, diğer yerlerde ne derler bilmiyorum :))
resim ekte ama 3 küçük dilim yedim
ne kadar zamanda geldin canım bu kiloya başarılarının devamını dilerimöhhöm öhhöm tanıtayım kendimi :)
boy:1,55 ( senden 5 cm kısayım çaktırma )
kilo;53,5
ben de 62 den geldim bu kiloya
başarılar dilerim efem :)
:))öhhöm öhhöm tanıtayım kendimi :)
boy:1,55 ( senden 5 cm kısayım çaktırma )
kilo;53,5
ben de 62 den geldim bu kiloya
başarılar dilerim efem :)
biraz bölük pörçüklü bir serüven oldu :) öncelikle ilk 4 kiloyu geçen sene haziran temmuz aylarında verdim. sonra durdum hiç almadan kasım ayına kadar geldim. sonra 2 ayda 5 kilo verdim. sporsuz. toplamda 9 kilo vermişken elimde olmayan imkanlardan dikkat edemedim 1 kilo geri aldım. şimdi o şekilde yola devam 53,5 le karşınızdayımne kadar zamanda geldin canım bu kiloya başarılarının devamını dilerim