pazartesi gece 12 de durdurucam alımları. ilerde azalirsak alim yaparız. bende dinlenirken vs giriyrm suan is yapmam lazim sirtim agriyo burayla ilgieniyrm. bi zayiflasaaaam. kilom daha az olsaydi daha az kisi alirdimaaa o bakterinin zararlari neler tehlikelimi. market urunlerinde salamda vs bile ölümcül bakteriler olabiliyr saglikli beslenmek muhim.
ggle playden chromo güncelle belki düzelir
yarışmacı alımı sona erdi.
Eve benim eşimde çok takılırdı, kırdığının bile farkında değildi, söylediğimde de " iyi ne güzel işte kilo verirsin belki" diyede daha üste çıkardı.Şimdi gerçekten istediğimi görüyo heraldeki destek olmaya başladı, o da zamanla destek olur sanaumarım
esin masallah bide çiçek getiriyor bizde kalmadi o seyler gönül almak icin100 kere uyariyorum yuz kere tekraliyor yipraniyorum esimin alayli takilmalarindan kiloma inatmi ne. zayiflamadan kurtuluş yok
Insallah canimInsallah iyilesir tamamen Allah korusun.mobil pratik oluyor :)
eşlerin desteyi çok önemli canım benim eşimde çok takılırdı göbekli şişko diye ama sonrasında sağlığın için zayıf olman gerekli diyerek beni motive ediyor ben şimdi kilo verdikce daha çok destek oluyor sağolsunEve benim eşimde çok takılırdı, kırdığının bile farkında değildi, söylediğimde de " iyi ne güzel işte kilo verirsin belki" diyede daha üste çıkardı.Şimdi gerçekten istediğimi görüyo heraldeki destek olmaya başladı, o da zamanla destek olur sana
gece 12 ye kadar babymerhabalar kızlar kilo bildirimi yarın saat kaça kadar olacak
kendime o derece güvenmiyorum ilk 10 a girsem raziyim :) bugun yurucemBu topiğin yıldızı biz olalım canim. Birakmaya niyetim yok artik. 2.5 aydir cok asiri yedim. Yemek beni hantallaştiriyor du. Bugun cok hafiftim. Menu paylasimina baslayayim hemen
sabah
1 salatalik
1.5 lt limonlu su
Kahvaltidan once 10 tane çilek
kahvalti.
ceyrek ekmek arasina
peynir
Salatalik
domates
biber
roka
Doldurdum yedim afiyetle
saat 16 da
1 sütlü sekersiz nescafe
aksam 19.da
2 tane kemikli et kavurma
3 kasik pilav
3 kasik patlican türlüsü
salata
tursu
cay
1 catal kek esimin ikrami diyelim.
aynen hem çok takiliyo yipratiyor beni hemde yemedigim zaman yememi istiyor. dünde bana cikolata aldi disarda yemiyorum dedim dolaba koyarim sonra yersin dedimAh bu eşler! !! Benimkide moral bozar ve ardından gönlümü almaya çalışır üstelik zorla tatlı yedirirdi. Bu sefer dönüş yok şaşırtacaz herkesi
sabah 8:30 dan akşam 6 ya kadar çok uzun bir süre canım bu şekilde dayabilecek misin ben uzun süre aç kalamıyorum da ya tansiyonum düşüyor yada hemen baş ağrısı başlıyorherkese günaydınn.ve yarış başlasın:)
güncel kilo 60.1 .
benim programım sabah akşam yemek olacak. sabah 8.30 gibi kahvaltı yapıp akşam 6 da yemek yiycem. yediklerimi buraya yazmaya düşünüyorum bu şekilde akşam yemeklerini abartmam inşallah. zaten sabahları çok iştahlı olmam. bi de haftada en az 3 gün spora gitmeyi düşünüyorum. herkese başarılar...
Ben de öyle düşündüm ama saat 1 gibi hafif bir ara öğün iyi olursabah 8:30 dan akşam 6 ya kadar çok uzun bir süre canım bu şekilde dayabilecek misin ben uzun süre aç kalamıyorum da ya tansiyonum düşüyor yada hemen baş ağrısı başlıyor