- 23 Ocak 2013
- 85
- 140
katılıyorum canım bünye zayıf düşmez en azındanBen de öyle düşündüm ama saat 1 gibi hafif bir ara öğün iyi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
katılıyorum canım bünye zayıf düşmez en azındanBen de öyle düşündüm ama saat 1 gibi hafif bir ara öğün iyi olur
Bu arada biz üçümüz de 60 lardayız sanırım aynı kilodakilerin birbirini takibi daha önemli.katılıyorum canım bünye zayıf düşmez en azından
Güzel bir soru ben de merak ediyorum.sbeden'cim haftalık kilo bildirimlerinde, farkın kilomuza yüzdesi baz alınacak di mi???
tamam tatlimm. ne güzel senin adina sevindim çocuk varken calismak sıkıcıSbeden beni unutma lütfeni biliyorsun arada giriyorum, ama sizleri çok yakında daha da motive edeceğim gğnler yaklaştı, işimden ayrılıcam çünkü, spora daha çok vakit bulucam, hem de bir süre oğluma bakacağım annemle beraber, sabah akşam koşu günlerim yaklaştı, çok seviniyorum. Kilom 52 şuan, boy 1.53, hedef 48. İdeal kilom 46 imiş, ama öyle aşırı zayıflamak değil benim amacım, normal olmak yetecek.
dayanırım inşallah. geçen hafta hafiften bi test ettim kendimi. açlığa dirençliyim aslında , benim abartmalarım hep duygusal açlıktan. biraz stresliysem hemen yemeye vururum kendimi.( ha bu arada öğlen bi tane meyve belirleyip onu yemeyi düşünüyorum. meyveyi akşama bırakmak istemiyorum.sabah 8:30 dan akşam 6 ya kadar çok uzun bir süre canım bu şekilde dayabilecek misin ben uzun süre aç kalamıyorum da ya tansiyonum düşüyor yada hemen baş ağrısı başlıyor
ben de o ara öğüne hergün bi meyve düşünüyorum. açlığı hissetmem lazım benim :)Ben de öyle düşündüm ama saat 1 gibi hafif bir ara öğün iyi olur
Evet yaa benim de. kilo veren arkadaşlara bakıyorum da gece aç yatıyorum diyolar ben dün akşam saf gibi tokken birşeyler yediğimi farkettimben de o ara öğüne hergün bi meyve düşünüyorum. açlığı hissetmem lazım benim :)
aynen ben 2 haftadır 60lardayım duraklamam geçmedi bir türlü ne yapabilirim bilmiyorum bi kaç gün fazla yiyerek bünyede değişiklik yaptım ama hala aynıyımBu arada biz üçümüz de 60 lardayız sanırım aynı kilodakilerin birbirini takibi daha önemli.
bende aynı şekildeyim moralim bozukken yemeğe veriyorum kendimi şu yemeden içmeden kesilen insanları hiç anlayamıyorum nasıl yapıyorlar. dikatli ol canım uzun süre aç kalmak iyi değil helede sıcak havalarda hızlı kilo vermek için iyice sağlıgından olmanı istememdayanırım inşallah. geçen hafta hafiften bi test ettim kendimi. açlığa dirençliyim aslında , benim abartmalarım hep duygusal açlıktan. biraz stresliysem hemen yemeye vururum kendimi.( ha bu arada öğlen bi tane meyve belirleyip onu yemeyi düşünüyorum. meyveyi akşama bırakmak istemiyorum.
Ben de canım istemiyo tatlıyı sevmiyorum diyen insanları anlamıyorum :) (yan masada çalışan arkadaşım)bende aynı şekildeyim moralim bozukken yemeğe veriyorum kendimi şu yemeden içmeden kesilen insanları hiç anlayamıyorum nasıl yapıyorlar. dikatli ol canım uzun süre aç kalmak iyi değil helede sıcak havalarda hızlı kilo vermek için iyice sağlıgından olmanı istemem
Sadece yürüyüş bile yapsan 2 kiloyu verirsin bence.Bu sabah itibari ile
Kilom: 81.9
Alllahim bi 80 altina insem daha motive olueum belki.
Bu arada ben de 50 taneyi peşpeş yapmıyorum 20 yapınca kalkıp bir nefes alıp tekrar başlıyorumsüpersiniz ben 15 tane anca yapabiliyorum bacaklarım çok ağrıyo fazla yapamıyorum 50 çok çok iyi bence, belki zamanla benimkide artar
Teşekkür ederim .Tabi öncelikle sağlık :) Karar vermeden önce biraz araştırma yaptım. İki öğün yemek aynı zamanda sünnetmiş. Son zamanlarda diyet trendleri de bu yönde eğilim gösteriyor. Tabi bünye de etkili. Suya dikkat etmek lazım. Ayranı da çok tavsiye ederim arkadaşlar. Hem tansiyon dengeliyor hem de vücut su mineral kalsiyum almış oluyor.bende aynı şekildeyim moralim bozukken yemeğe veriyorum kendimi şu yemeden içmeden kesilen insanları hiç anlayamıyorum nasıl yapıyorlar. dikatli ol canım uzun süre aç kalmak iyi değil helede sıcak havalarda hızlı kilo vermek için iyice sağlıgından olmanı istemem
birde yiyip yiyip kilo almayanlar var onlara ne demeliBen de canım istemiyo tatlıyı sevmiyorum diyen insanları anlamıyorum :) (yan masada çalışan arkadaşım)
Bence öyle diyerek kendilerini motive ediyolar bir de kilo vermeye çalışmıyormuş gibi yapıyolar.
su çok önemli mutlaka alışkanlık yapmalı ben koca bi şişeyi karşıma koyuyorum öyle aklıma geliyor yoksa gün boyu içmesem aklıma gelmezTeşekkür ederim .Tabi öncelikle sağlık :) Karar vermeden önce biraz araştırma yaptım. İki öğün yemek aynı zamanda sünnetmiş. Son zamanlarda diyet trendleri de bu yönde eğilim gösteriyor. Tabi bünye de etkili. Suya dikkat etmek lazım. Ayranı da çok tavsiye ederim arkadaşlar. Hem tansiyon dengeliyor hem de vücut su mineral kalsiyum almış oluyor.
sona erdi canim ama seni ekledim davet uzeri geldin hosgeldin :))sbeden cim bi yerde pazartesi akşama kadar demişsin yarışmacı alımı için, bi yerde de sona erdi demişsin ben yetişemedim sanırım
sona erdi canim ama seni ekledim davet uzeri geldin hosgeldin :))
sağolsun destek oluyor canim ama 74 ten 78 bucuga 2 haftya yakin zamanda firladigimEve benim eşimde çok takılırdı, kırdığının bile farkında değildi, söylediğimde de " iyi ne güzel işte kilo verirsin belki" diyede daha üste çıkardı.Şimdi gerçekten istediğimi görüyo heraldeki destek olmaya başladı, o da zamanla destek olur sana
anca yazabildim canim. yogunluk var listeye geçiyorum kilolari. liste duzenlerken fazlaca kodlar var onlar size görünmüyor. 3 kilocuk azmis keske benimde öyle olsaydi :)peki canım