♥haftalık kilo verme yarışması♥

evet canım tehlıkelı mıde kanserine sebep oluyomus aslında toplumun %80 ınde varmış ama herkesde agır belırtıler olmuyormuş dışarıda yenen yemeklerde tabak çatal bıçaklar ıyı yıkanmadığı ıcın daha kolay bulasıyomus
tamam canım bıde guncellemeyı deneyım böyle pc ac kapa zor oluyo malum bayada kalabalık olduk bende gerı kalmak ıstemıyorum:KK6:
Insallah iyilesir tamamen Allah korusun.mobil pratik oluyor :)

Uzun zamandır görmedigim kiloyu da görmeyi basardim canım. Cok yemenin yanı sıra reglinde etkisi var. ama bugün dediğin gibi yepyeni bi gun basliyorrrr...

Onemli degil canım ben de +3 kg ile basliyorum.
bu yeni bir başlangıç senin icin de oyle o yuzden gecmiste yasama. Gelecek gunlere umutlu ol bugününü guzel degerlendir her konu da

Teşekkür ederim canım güzel sözlerin için.
Hiç alet kullanmadım ben başlarda leslie sguat sonlara doğru yürüyüş sguat.
Üst bacak hiç incelmez benim diyordum 70 ten 53 e indi şükür
Ne kadar güzelll Ben cumartesi ölçmüştüm ama hatırlamıyorum yaa. Ben yürüyüş yapıyorum
Squata çarşamba başladım 50 ile hergün arttırıyorum bugün 6. gün desem de inanma
100-150 yaptığım oluyo gün içinde bugün 80 di mesela sabah evden çıkmadan yaptım
yürüyüşten sonra 50 tane daha yaptım.

evet mantıklı uzun ssüre bildirim yapmayanlar elenecek zaten listeden inşallah pes edenlerden olmayız zayıf olanlardan oluruz :KK70:
umarım :KK19::KK19:
Benim esimde bana yine biraktin sen diyet yapamiyorsun falan dedi iki gün önce. Bende ona cok alinmistm cok zoruma gitmisti. Dün cicek alip gelmis eve beni üzdügünü anlamis olsa grk. Yarin fazla cikabilirm tartida ama yarindan itibaren fena bi kampa giriyorm ilk 3ü hedefleyenler korksun benden.
esin masallah bide çiçek getiriyor bizde kalmadi o seyler gönül almak icin:KK43: 100 kere uyariyorum yuz kere tekraliyor yipraniyorum esimin alayli takilmalarindan kiloma inatmi ne. zayiflamadan kurtuluş yok

Ne kadar güzelll Ben cumartesi ölçmüştüm ama hatırlamıyorum yaa. Ben yürüyüş yapıyorum
Squata çarşamba başladım 50 ile hergün arttırıyorum bugün 6. gün desem de inanma
100-150 yaptığım oluyo gün içinde bugün 80 di mesela sabah evden çıkmadan yaptım
yürüyüşten sonra 50 tane daha yaptım.
süpersiniz ben 15 tane anca yapabiliyorum bacaklarım çok ağrıyo:110: fazla yapamıyorum 50 çok çok iyi bence, belki zamanla benimkide artar:oops:

süpersiniz ben 15 tane anca yapabiliyorum bacaklarım çok ağrıyo:110: fazla yapamıyorum 50 çok çok iyi bence, belki zamanla benimkide artar:oops:
Artar ben 2 aydır yürüyüş yapıyodum ya beni çok etkilemedi tabii kilo ile de alakalı 2 ay önce ben de yapamıyodum şimdi daha rahat yapıyorum.

X