♥haftalık kilo verme yarışması♥

yaa kızlar bende 21,30 sularında gunu berbat ettım yaklaşık avucumun ıcı kadar yaz helvası yıdımmm
ama artık bu gece yemelerine son verıyorum yeter artık pes etmek yok
ben de dün aynısını yaptım geç saatte dondurmayı götürdüm sonra bir pişman oldum ama dur demeliyiz iradeli olmalıyız arkadaşım başarabiliriz inanıyorum

Sbeden beni unutma lütfeni biliyorsun arada giriyorum, ama sizleri çok yakında daha da motive edeceğim gğnler yaklaştı, işimden ayrılıcam çünkü, spora daha çok vakit bulucam, hem de bir süre oğluma bakacağım annemle beraber, sabah akşam koşu günlerim yaklaştı, çok seviniyorum. Kilom 52 şuan, boy 1.53, hedef 48. İdeal kilom 46 imiş, ama öyle aşırı zayıflamak değil benim amacım, normal olmak yetecek.

Doğumyapmadan oönce çok iyiydim doğumla darmadagin oldum ayy bu sefer ben de vereyim inşa diyicem de bu gün piknikteydik goturdum yine ne varsa benden adam olmaz yaaa
seni çok iyi anlıyorum doğumdan önce 47-48 idim genellikle. zaten hayatımda 50 nin üzerine hiç çıkmamıştım, destek olalım canım birbirimize, doğum çok zor bir olay, illaki kalıyor birşeyler, verenlerin deneyimlerine de bakalım.

Yarindan itibaren sabah ilik su , gün içinde limonlu su icicem ve en az yarim saat yuruycem, yediklerime de dikkat edicem bakalim haftaya kaç kilo düşmüş olucam hep birlikte gorucez yine bi azim geldi de inss erken gitmez

Doğumyapmadan oönce çok iyiydim doğumla darmadagin oldum ayy bu sefer ben de vereyim inşa diyicem de bu gün piknikteydik goturdum yine ne varsa benden adam olmaz yaaa
Hiç öyle düşünme diyetten 1 gün önce bende Mangalda 3 kişilik yemistim sonra tövbe ettim. Bi yerden başlamak lazım canım moral onemli

Yarin benim için büyük gün bayanlar bu arada soramadim bildirimler hep pazartesi mi olacak ? Benim için çok iyi olur pazartesiyse cuma calisiyorum köyde int cekmiyo diğer gruplara o nedenle ayak uyduramadim

Yarin benim için büyük gün bayanlar bu arada soramadim bildirimler hep pazartesi mi olacak ? Benim için çok iyi olur pazartesiyse cuma calisiyorum köyde int cekmiyo diğer gruplara o nedenle ayak uyduramadim

Günaydın kızlar, ben sabah sabah 4 bardak suyumu ve kayisilarimi yedim. Gece boyu süren acligin ardından o 3 kuru kayısı varya lokum gibi geliyor bana nasıl da kendimden geçiyorum yerken gün içinde tükettiğim tek tatlı sayılır ha bide ogleden sonra bi meyve hakkım var birazda ordan alıyorum şekeri. Şimdi kahvaltı zamanı. 2 light ekmek arası az kaşar koyup tost yapicam ve domates salata. An itibariyle 85 kiloyum. Böyle başladım haftalik yarışa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…