ben de dün aynısını yaptım geç saatte dondurmayı götürdüm sonra bir pişman oldum ama dur demeliyiz iradeli olmalıyız arkadaşım başarabiliriz inanıyorumyaa kızlar bende 21,30 sularında gunu berbat ettım yaklaşık avucumun ıcı kadar yaz helvası yıdımmm
ama artık bu gece yemelerine son verıyorum yeter artık pes etmek yok
Tambakcigim motive edelim birbirimizi ve hic birakmayalim artık ya lutfen
seni çok iyi anlıyorum doğumdan önce 47-48 idim genellikle. zaten hayatımda 50 nin üzerine hiç çıkmamıştım, destek olalım canım birbirimize, doğum çok zor bir olay, illaki kalıyor birşeyler, verenlerin deneyimlerine de bakalım.Doğumyapmadan oönce çok iyiydim doğumla darmadagin oldum ayy bu sefer ben de vereyim inşa diyicem de bu gün piknikteydik goturdum yine ne varsabenden adam olmaz yaaa
Ben sadece 1 saat yürüyüş yapıyorum başka spor yok. Göbeğe çalışmam lazimda yapamadım birturluarkadaşlar yediklerimizin yanında yaptığımız sporlar varsa ya da aktiviteler arada en azından onları da paylaşalım mı?
Hiç öyle düşünme diyetten 1 gün önce bende Mangalda 3 kişilik yemistim sonra tövbe ettim. Bi yerden başlamak lazım canım moral onemliDoğumyapmadan oönce çok iyiydim doğumla darmadagin oldum ayy bu sefer ben de vereyim inşa diyicem de bu gün piknikteydik goturdum yine ne varsabenden adam olmaz yaaa
Yarin benim için büyük gün bayanlar bu arada soramadim bildirimler hep pazartesi mi olacak ? Benim için çok iyi olur pazartesiyse cuma calisiyorum köyde int cekmiyo diğer gruplara o nedenle ayak uyduramadim