- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
Ayyy aç tok farketmez Allahım bana da 55 i görmeyi nasip eyleseyda586 İnşallah hedefine ulaşırsın canım ha gayret açken gördüysen tokken de yakındır 54 görmen
İnşallah canım hep beraber hedefimize ulaşırız sağol desteğin içinCanımmm
İnşallah sen de göreceksin! Azminle 10 kiloyu attın, kalan da azmin ve çabanla verilecek muhakkak.
Merhaba tatlımm . Gerçekten motive oldum dendigi zaman mutlu oluyorum.sbeden merhaba arkadaşımmm.. sayenizde çook motive oldum.. Nazar etme noolur gayret et senin de oluuur bolca su içelim az yiyelim çook hareket edelim kendiliğinden oluuur.
İnşallah 65 olurum sizlerle. Hepimiz hedefimize ulaşırız inşallah.
Geçmiş olsunnnn
TeşekkürlerGeçmiş olsun arkadaşım.
Tamam canim yeterki kotu hissetmeKızlar günaydın.
Ben bu pazartesi bildirim yapmak istemiyorum
Çok kötü ilerideyim..
Geriye giden arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum.
E son 71.4 'te kaldım, size yetişeceğim söz!
katilabilirsinKızlar beni de alın aranıza
CANIM sen ne güzel cesurca paylaşmışsın ben yazamadım.. ama üzülmeyeceğiz, şişlik ve ödemimizi atacağız.. akşamları hafif geçirebilirsek çok güzel olacak.Selam kizlar
Gecen hafta 74.9
Bu hafta 76.1
Fark +1.1
Gecen haftanin tam tersi durumundayim
Hastalandim
Vucudu sasirtmam lazim bir an once.
Napalim canim vucudumuz bu kiloya kolay gelmedi tabi direk patir patir gitmicek yavas yavs sabirla canimCANIM sen ne güzel cesurca paylaşmışsın ben yazamadım.. ama üzülmeyeceğiz, şişlik ve ödemimizi atacağız.. akşamları hafif geçirebilirsek çok güzel olacak.
Smykmycım çook haklısın,Napalim canim vucudumuz bu kiloya kolay gelmedi tabi direk patir patir gitmicek yavas yavs sabirla canim
Sadece boy kilo ve hedef kilo yaz canim. Bide her pazartesi kilo bildirimi yapiyoruz. Bu kadar
Rica ederimsbeden ciğim anlayışın için çook teşekkür ediyorum.