InşaAllah canimKızlaar beni de alın aranıza tek beceremiyorumyaşım 21 boy 156 kilo an itibari ile 54.8 ilk hedef 52 sayısını görmek...sonra 49larda kalmak..sonra ver elini 46-47 :) hadi inşallah bu sefer yapıcam
hedf kg | 80 grubu | ilk kg | 28 ağust | 4 eylül | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|
77.6/153 | @gulpinargul | 82.6 | 81.9 | 80.2 | |||
hedf kg | 70 grubu | ilk kg | 28 ağust | 4 eylül | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
55/164 |
| 75 | 74.6 | 76 | |||||||
58/168 |
| 76 | 76 | 74.9 | |||||||
60/157 |
| 74.1 | 74.1 | ||||||||
65/163 |
| 71.8 | 71.8 | 71.4 | |||||||
hedf kg | 60 grubu | ilk kg | 28 ağust | 4 eylül | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
55/155 |
| 66 | 66 | 66.8 | |||||
hedf kg | 50 grubu | ilk kg | 28 ağust | 4 eylül | ||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
52/156 |
| 54.8 | - | 54.8 | ||||||||||||||
Nedeni akşam yemekleri geç saatte yenilen. Neyse ki dur dedim haftaya inşallah eksideyimNeden böyle oldu canım.
Oooo neyse ki dur demissin. O aksam yemekleri insani 100 kilo eder bilirim.Nedeni akşam yemekleri geç saatte yenilen. Neyse ki dur dedim haftaya inşallah eksideyim
Ellerine sağlıksbeden ciğim. Birincilerimizi tebrik ediyorum. İnşallah çok yakında 60 grubunu dolduracağız
Haftaya pazartesi daha da güzel olacağız
Harikasın canım . MaşaAllah sanaa tebrik ediyorum azminden çabandan dolayı. Adımsayarda kullanabilirsin motive ederEki Görüntüle 2040208
herkese hayırlı bayramlar kızlar :)))
Geçen pazartesi:81.9
Bugün:80.2
Fark:1.7 kg
bu hafta ben de bu kadar çok kilonun gitmesine şaşırdım açıkçası ama bu hafta neler yaptım onlardan bahsedeceğim...
-Bu hafta özel günün on gün sürdü muhtemelen bunun etkisi çok büyük olmuştur kilo kaybında
-bunun haricinde yediklerime hep dikkat ettim
-ekmeği olabildiğince az yemeye çalıştım
-suyu olabildiğince çok içmeye çalıştım
-akşam saatlerinde yememeye özen gösterdim
-yürüyüş yapmak için yaptığım yürüyüşte toplamda bu hafta 105 dakika yürüdüm
-sürekli oturmak yerine bol bol ne kadar hareket edebilirsen kârdır diye düşünerek daha hareketli olmaya çalıştım
-Bir de bu hafta yemeği yerken çok çiğnemeye özen gösterdim sık sık çatalı elimden bırakarak uzun uzun çiğnemeye çalıştım Buda baya doymam da etkili oldu
-Bir gün boyunca neyi ne kadar yedim diye düşünmedim sadece o anki öğünde ne kadar yemem daha ideal olur diye düşündüm
-olabildiğince şeker yememeye özen gösterdim nadiren de olsa yedim ama bazen canım çok şeker yemek istedi o zaman da şu düşünce sistemi bana yardımcı oldu ben bunun tadını biliyorum zayıfladıktan sonrada yiyebilirim bu beni durduran cümle oldu zihnimde bu cümleyi düşündükçe yeme isteğimi baskılayanbildim
Ve
-tabii ki son olarak inanç benim için çok önemli RABB'imin izniyle kilo verdiğime inanıyorum RABB'ime ebedi şükürler olsun
-kilo verdikçe insanın motivasyonu artıyor
-inşALLAH sizler de güzel kilolar verirsiniz kızlar
Kizlar kilo vermek kadar başka önemli şeyler de var.
Kişisel bakim adina yaptığınız gunluk haftalık veya aylık rutinleriniz var mı.
Harika çorek otu yağım var hemde 400 gram kadar . Iyiki yazdin bende sabah aç karna içeyim. Hayat yapaylaştı. Kimyasallarlar ve zayıf düşen bağışıklık sistemi...Vallahi doğru söze ne denir?
Önemli gerçekten.
Benim yüzüm çok kuru oluyor, sarı kantaronlu yüz kremi kullanıyorum.
Sabahları da bir çay kaşığı çörekotu yağı içiyorum, babam da içer, ölümden başka her derde deva der.
Benim günlük yüz temizleme ve birde kombu çayı var içtiğim sağlık açısından faydalı bi de mutlaka kefir tüketiyorum kilo vermekle ilgisi yok çünkü homini gırtlak yerken de tüketiyordum evde kendim yapıyorumKizlar kilo vermek kadar başka önemli şeyler de var.
Kişisel bakim adina yaptığınız gunluk haftalık veya aylık rutinleriniz var mı.
Kefirde alkol varmış. Bu nedenle çok tanidigim kullanmiyor artik. Eğer alkole karsiysan googledan bir araştır canim. Kombu çayını ilk defa duydum. Bakiyim onaBenim günlük yüz temizleme ve birde kombu çayı var içtiğim sağlık açısından faydalı bi de mutlaka kefir tüketiyorum kilo 01dvermekle ilgisi yok çünkü homini gırtlak yerken de tüketiyordum evde kendim yapıyorum
Kefirde alkol varmış. Bu nedenle çok tanidigim kullanmiyor artik. Eğer alkole karsiysan googledan bir araştır canim.
Evet var ama yediğimiz meyvelerin sirkenin çikolatanın içindeki miktar kadar o yüzden ben tüketiyorum. Araştırdım bi çok yerde içindeki alkol mayalama süresine göre artıyor o yüzden 24 saat mayamıyorum ben canım. Kalsiyum probiyotik açısından zengin ayrıca bağışıklığı destekliyor çocuklarıma da veriyorum. Nasıl olsa elmadan üzümden farkı yokmuş alkol açısından. Normal şartlarda alkol konusuna bende karşıyımKefirde alkol varmış. Bu nedenle çok tanidigim kullanmiyor artik. Eğer alkole karsiysan googledan bir araştır canim. Kombu çayını ilk defa duydum. Bakiyim ona