♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bilgim yok canim
Az tuketimin dinen durumu nedir hic bilmiyorum. Ama sayende meyvelerde alkol bulundugunu ogrendim soktayim lisedeyken tadina bakmistim hic sevmemistim. Benim dedigim kefir limon seker ve bazi meyvelerle yapiliyordu.. kendi kendine cogaliyordu kefir.

Nasıl kefirmiş o ay merak ettim benim ki sütle yapılıyor. 1 litre sütü kayamıyorum kefir taneleriyle sonra taneleri süzüp çıkarıyorum oluyor sana kefir limon şeker ne olaki meraklandım bak

Kızlar içtiğim su bile yarıyor galiba niye çıkmıyor bu sular yeşilçaylar şiş şiş dolanıyorum kaç gündür ekmeği neredeyse hiç yemiyorum bir kilo versem göbek atıcam ya...:'(

Nasıl veriyorsunuz maşallah darısı başıma...55 kilolardayım kaç haftadır görmek istemiyorum artık şu rakamı

Kızlar içtiğim su bile yarıyor galiba niye çıkmıyor bu sular yeşilçaylar şiş şiş dolanıyorum kaç gündür ekmeği neredeyse hiç yemiyorum bir kilo versem göbek atıcam ya...:'(
Bazen ödem yapar bedenm
Hic umursama elbet vazgececek canim
Yemezsen kas kaybedersin. Yemek zorundasin
Potasyumundan demirinden magnezyumundan proteininden kalsiyumundan

Nasıl veriyorsunuz maşallah darısı başıma...55 kilolardayım kaç haftadır görmek istemiyorum artık şu rakamı
Biraz spor ekle. Bende agir kilo veriyorum. Zaten 74.600 dum 3 gunde 76 ya firladim fanta icmekten ve cok yurumekten ödem oldu. Simdi onlari attim.. umarim pazartesj 74.600 den asagi olurum ki olacam gibi gorunuyor. Cunku sebebini bilmedigim siddetli ishal basladi bu yil sıkca oluyor

goldenheart
Sen bana göre 60 lara daha yakınsın. Kıskanayım mi hiii nazar değdireyim mi

sbeden merhaba arkadaşımmm.. sayenizde çook motive oldum.. Nazar etme noolur gayret et senin de oluuur bolca su içelim az yiyelim çook hareket edelim kendiliğinden oluuur.

İnşallah 65 olurum sizlerle. Hepimiz hedefimize ulaşırız inşallah.

Geçmiş olsun arkadaşım.

Benim şimdilik iyi gidiyor aman aman bi fark olmasa da ekşindeyim inşallah bu pazartesi. Bi kere ödem attım o kesin onun etkisi olacak hiç değilse buna da şükür 11 kilo var önümde yol uzun ayda 1 kilo versem önümüzdeki yaza tamamdır

54.5 olarak kalktım kararlıyım 55 rakamını tokken de görmek istemiyorum artık yani yatarken 54.9 olayım en fazla... bugün baharatlı yoğurt,yeşilçay,su genel olarak böyle takılıcam bakalım yarın sabah kaç kilo olucam ah bi 53.9 olsaydımmm..

Kızlar günaydın.
Ben bu pazartesi bildirim yapmak istemiyorum

Çok kötü ilerideyim..
Geriye giden arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum.

E son 71.4 'te kaldım, size yetişeceğim söz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…