♥haftalık kilo verme yarışması♥

Çok sağol canım bu bikaç gün saldım ama yarın spor+kalori hesabı yapmaya karar verdim galibaa

Ahh çok sukur eksidesin ve benim grubuma gectin. 80 ler bitti inşaAllah
Yine de bilki yemene icmene dikkat etmeme gibi bir luxun yok. Daha yeni basladik

Aynen canim
Zaman hizli geciyor. Keske her hafta 500 verebilsem.bana yeterde artar bile

Selam kızlaaar!
Motivasyonumuz tam gaz! devam ediyoruz değil mi?
Cumartesi-pazar işleri dibe vurmayalım.. Acıkırsanız ılık içinde limon dilimleri olan su için bol bol, bende çok işe yarıyor. Ana öğünlerimizi dengeli sağlıklı ama güçlü ve doyurucu yapmamız lazım.
Pazartesiye gazamız mübarek ola

Listeye dahil olabiliyor muyuz? Beni de ekleyebilir misiniz?

goldenheart ve smykmy
Kizlar bana biseyler oldu. Ben 2 haftada 74 bucuktan 77 bucuga firladim. Ne oluyor anlamadim tamam yedim ama o kadar da degil. Hic yurumedim hareketsiz ders calistim saatlerce gece 3 lere kadar uyumadan. Tuhaf hissediyorum şaka gibi. Amayarin basliyorum her gün düzenli yürüyüşe. Cunku kizi okula goturcem. Aksamda alacam .. umarim oraya alisir ve 1 saat yururum

Hiiç üzülme canım, gerçekçisin, ayakların yere basıyor ve kendini bırakmıyorsun, eğer takip etmesen biz kendimizi böyle sıkı takip etmesek zatan alıp başımızı gideriz vallahi. Hiç moral bozmak yok, kalıcılaşmadan at şunları üstünden hemen, sana güveniyorum ben.

Benimkiler zaten yillanmis kilolar
Birakmak yok. En son 2012 nin basinda 72 filandim. Sonra hep aldim . 105 le dogum. Ardindan 1 senede 79 oldum. Bu 70 lerde takilip kaldim.

Benimkiler zaten yillanmis kilolar
Birakmak yok. En son 2012 nin basinda 72 filandim. Sonra hep aldim . 105 le dogum. Ardindan 1 senede 79 oldum. Bu 70 lerde takilip kaldim.

Bugun. 77.100. kilodayim
Bundan sonra gerileyecek
Gecmis gecmiste kaldi canim
Bundan sonra fuul motivasyon ile diyetine uyup boll eksiler alma zamani geldi artik kizinda okula basladi daha rahat uyarsin diyetine. Bu sene bitirelim şu kilo işini bende bıktım kilo ile ugrasmaktan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…