- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
Çok sağol canım@fatma7454seyda586 kızlaaar tebrik ederim sizleri.
sbeden seni de canım! -500 gr da harika. Başarımız daim olursa her hafta bu şekilde eksilirsek hedefimize ulaşırız inşallah.
Ben de gayet iyi durumdayım kızlar, sayenizde dikkat ediyorum herşeye.
Pazartesiye az kaldı.. Dikkati elden bırakmayalım!
Ahh çok sukur eksidesin ve benim grubuma gectin. 80 ler bitti inşaAllahMerhaba kızlar ben de geç kaldım buraya yazmak için
Geçen pzt:80.2
Bu pzt:79.9
Fark:300 gr
Eki Görüntüle 2044335 Bu hafta neler yapmıştım?
- haftanın ilk günleri yememe içmeme her zamanki gibi dikkat ettim bu hafta toplamda 210 dk yürüyüş yaptım fakat haftanın son günleri yürüyüş yapmadım ve yememe içmeme dikkat etmedim yine de buna rağmen bu hafta 300 gr vermiş bulunuyorum ALLAH'a ebedi şükürler olsun
Aynen canim@fatma7454seyda586 kızlaaar tebrik ederim sizleri.
sbeden seni de canım! -500 gr da harika. Başarımız daim olursa her hafta bu şekilde eksilirsek hedefimize ulaşırız inşallah.
Ben de gayet iyi durumdayım kızlar, sayenizde dikkat ediyorum herşeye.
Pazartesiye az kaldı.. Dikkati elden bırakmayalım!
Listeye dahil olabiliyor muyuz? Beni de ekleyebilir misiniz?Selam kızlaaar!
Motivasyonumuz tam gaz! devam ediyoruz değil mi?
Cumartesi-pazar işleri dibe vurmayalım.. Acıkırsanız ılık içinde limon dilimleri olan su için bol bol, bende çok işe yarıyor. Ana öğünlerimizi dengeli sağlıklı ama güçlü ve doyurucu yapmamız lazım.
Pazartesiye gazamız mübarek ola
Tabi kiiii aramıza hoşgeldin nehircimMerhaba kizlar
sbeden cim bende katilabilirmiyim
Boy 163
11 eylul pazartesi kilom 76.500
Hedef kilom ise 60 kilo insallah
Yarin bekliyorum bilgileriListeye dahil olabiliyor muyuz? Beni de ekleyebilir misiniz?
goldenheart ve smykmy
Kizlar bana biseyler oldu. Ben 2 haftada 74 bucuktan 77 bucuga firladim. Ne oluyor anlamadim tamam yedim ama o kadar da degil. Hic yurumedim hareketsiz ders calistim saatlerce gece 3 lere kadar uyumadan. Tuhaf hissediyorum şaka gibi. Amayarin basliyorum her gün düzenli yürüyüşe. Cunku kizi okula goturcem. Aksamda alacam .. umarim oraya alisir ve 1 saat yururum
Benimkiler zaten yillanmis kilolarHiiç üzülme canım, gerçekçisin, ayakların yere basıyor ve kendini bırakmıyorsun, eğer takip etmesen biz kendimizi böyle sıkı takip etmesek zatan alıp başımızı gideriz vallahi. Hiç moral bozmak yok, kalıcılaşmadan at şunları üstünden hemen, sana güveniyorum ben.
HarikasinEki Görüntüle 2045790
Biraz daha çabaya gerek var, az çabayla böyle oluyor. 71.4 idim en son burada, - 700 gr.
Hosbuldum canim benimTabi kiiii aramıza hoşgeldin nehircim
Aramizda 10 kilocuk var
Benimkiler zaten yillanmis kilolar
Birakmak yok. En son 2012 nin basinda 72 filandim. Sonra hep aldim . 105 le dogum. Ardindan 1 senede 79 oldum. Bu 70 lerde takilip kaldim.
Gecmis gecmiste kaldi canimBugun. 77.100. kilodayim
Bundan sonra gerileyecek