♥haftalık kilo verme yarışması♥

Evet var ama yediğimiz meyvelerin sirkenin çikolatanın içindeki miktar kadar o yüzden ben tüketiyorum. Araştırdım bi çok yerde içindeki alkol mayalama süresine göre artıyor o yüzden 24 saat mayamıyorum ben canım. Kalsiyum probiyotik açısından zengin ayrıca bağışıklığı destekliyor çocuklarıma da veriyorum. Nasıl olsa elmadan üzümden farkı yokmuş alkol açısından. Normal şartlarda alkol konusuna bende karşıyım
Bilgim yok canim
Az tuketimin dinen durumu nedir hic bilmiyorum. Ama sayende meyvelerde alkol bulundugunu ogrendim soktayim :KK70: lisedeyken tadina bakmistim hic sevmemistim. Benim dedigim kefir limon seker ve bazi meyvelerle yapiliyordu.. kendi kendine cogaliyordu kefir.

Bilgim yok canim
Az tuketimin dinen durumu nedir hic bilmiyorum. Ama sayende meyvelerde alkol bulundugunu ogrendim soktayim :KK70: lisedeyken tadina bakmistim hic sevmemistim. Benim dedigim kefir limon seker ve bazi meyvelerle yapiliyordu.. kendi kendine cogaliyordu kefir.
Nasıl kefirmiş o ay merak ettim benim ki sütle yapılıyor. 1 litre sütü kayamıyorum kefir taneleriyle sonra taneleri süzüp çıkarıyorum oluyor sana kefir limon şeker ne olaki meraklandım bak

Kızlar içtiğim su bile yarıyor galiba niye çıkmıyor bu sular yeşilçaylar şiş şiş dolanıyorum kaç gündür ekmeği neredeyse hiç yemiyorum bir kilo versem göbek atıcam ya...:'(

Kizlar nasil gidiyor. Ben ufak bir yuruyus yaptim geri döndüm.
smykmy smykmy pazartesi 76 bu sabah 75.100 çıktı.
:KK5: çok yakınız umarim kafa kafaya götürürüz:KK37: ayyyyy bi 5 kilo kaldi 69.9 görsek bi :KK75: sonra ver elini 68 :-)
Nasıl veriyorsunuz maşallah darısı başıma...55 kilolardayım kaç haftadır görmek istemiyorum artık şu rakamı :KK43:

Kızlar içtiğim su bile yarıyor galiba niye çıkmıyor bu sular yeşilçaylar şiş şiş dolanıyorum kaç gündür ekmeği neredeyse hiç yemiyorum bir kilo versem göbek atıcam ya...:'(
Bazen ödem yapar bedenm
Hic umursama elbet vazgececek canim
Yemezsen kas kaybedersin. Yemek zorundasin
Potasyumundan demirinden magnezyumundan proteininden kalsiyumundan :KK66:

Nasıl veriyorsunuz maşallah darısı başıma...55 kilolardayım kaç haftadır görmek istemiyorum artık şu rakamı :KK43:
Biraz spor ekle. Bende agir kilo veriyorum. Zaten 74.600 dum 3 gunde 76 ya firladim fanta icmekten ve cok yurumekten ödem oldu. Simdi onlari attim.. umarim pazartesj 74.600 den asagi olurum ki olacam gibi gorunuyor. Cunku sebebini bilmedigim siddetli ishal basladi bu yil sıkca oluyor :KK42:

goldenheart goldenheart
Sen bana göre 60 lara daha yakınsın. Kıskanayım mi hiii nazar değdireyim mi :KK70: :KK70:

sbeden sbeden merhaba arkadaşımmm.. sayenizde çook motive oldum.. Nazar etme noolur gayret et senin de oluuur :eğlence: bolca su içelim :KK70: az yiyelim çook hareket edelim :spor: kendiliğinden oluuur.

İnşallah 65 olurum sizlerle. Hepimiz hedefimize ulaşırız inşallah.

Biraz spor ekle. Bende agir kilo veriyorum. Zaten 74.600 dum 3 gunde 76 ya firladim fanta icmekten ve cok yurumekten ödem oldu. Simdi onlari attim.. umarim pazartesj 74.600 den asagi olurum ki olacam gibi gorunuyor. Cunku sebebini bilmedigim siddetli ishal basladi bu yil sıkca oluyor :KK42:
Geçmiş olsun arkadaşım.

Benim şimdilik iyi gidiyor aman aman bi fark olmasa da ekşindeyim inşallah bu pazartesi. Bi kere ödem attım o kesin onun etkisi olacak hiç değilse buna da şükür 11 kilo var önümde yol uzun ayda 1 kilo versem önümüzdeki yaza tamamdır:dua::KK76:

54.5 olarak kalktım kararlıyım 55 rakamını tokken de görmek istemiyorum artık yani yatarken 54.9 olayım en fazla... bugün baharatlı yoğurt,yeşilçay,su genel olarak böyle takılıcam bakalım yarın sabah kaç kilo olucam ah bi 53.9 olsaydımmm..

Kızlar günaydın.
Ben bu pazartesi bildirim yapmak istemiyorum
:KK43:
Çok kötü ilerideyim..
Geriye giden arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum.

E son 71.4 'te kaldım, size yetişeceğim söz!

X