- 8 Eylül 2012
- 10.890
- 20.099
şaştım şu an :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şaştım şu an :)
Bilgim yok canimEvet var ama yediğimiz meyvelerin sirkenin çikolatanın içindeki miktar kadar o yüzden ben tüketiyorum. Araştırdım bi çok yerde içindeki alkol mayalama süresine göre artıyor o yüzden 24 saat mayamıyorum ben canım. Kalsiyum probiyotik açısından zengin ayrıca bağışıklığı destekliyor çocuklarıma da veriyorum. Nasıl olsa elmadan üzümden farkı yokmuş alkol açısından. Normal şartlarda alkol konusuna bende karşıyım
Nasıl kefirmiş o ay merak ettim benim ki sütle yapılıyor. 1 litre sütü kayamıyorum kefir taneleriyle sonra taneleri süzüp çıkarıyorum oluyor sana kefir limon şeker ne olaki meraklandım bakBilgim yok canim
Az tuketimin dinen durumu nedir hic bilmiyorum. Ama sayende meyvelerde alkol bulundugunu ogrendim soktayim lisedeyken tadina bakmistim hic sevmemistim. Benim dedigim kefir limon seker ve bazi meyvelerle yapiliyordu.. kendi kendine cogaliyordu kefir.
Benim dedigimi pek bilmiyorlar. Benimkinin adi su kefiri.Nasıl kefirmiş o ay merak ettim benim ki sütle yapılıyor. 1 litre sütü kayamıyorum kefir taneleriyle sonra taneleri süzüp çıkarıyorum oluyor sana kefir limon şeker ne olaki meraklandım bak
Hmm tamam biliyorum onu gazosumsu birşey oluyor. Ben süt olanını kullanıyorum canım diğeri çok bilinmiyor. Zaten de çok nadir bulunuyorBenim dedigimi pek bilmiyorlar. Benimkinin adi su kefiri.
Evet gazoza benziyor iyi dedin :)Hmm tamam biliyorum onu gazosumsu birşey oluyor. Ben süt olanını kullanıyorum canım diğeri çok bilinmiyor. Zaten de çok nadir bulunuyor
Nasıl veriyorsunuz maşallah darısı başıma...55 kilolardayım kaç haftadır görmek istemiyorum artık şu rakamıKizlar nasil gidiyor. Ben ufak bir yuruyus yaptim geri döndüm.
smykmy pazartesi 76 bu sabah 75.100 çıktı.
çok yakınız umarim kafa kafaya götürürüz ayyyyy bi 5 kilo kaldi 69.9 görsek bi sonra ver elini 68
Bazen ödem yapar bedenmKızlar içtiğim su bile yarıyor galiba niye çıkmıyor bu sular yeşilçaylar şiş şiş dolanıyorum kaç gündür ekmeği neredeyse hiç yemiyorum bir kilo versem göbek atıcam ya...:'(
Biraz spor ekle. Bende agir kilo veriyorum. Zaten 74.600 dum 3 gunde 76 ya firladim fanta icmekten ve cok yurumekten ödem oldu. Simdi onlari attim.. umarim pazartesj 74.600 den asagi olurum ki olacam gibi gorunuyor. Cunku sebebini bilmedigim siddetli ishal basladi bu yil sıkca oluyorNasıl veriyorsunuz maşallah darısı başıma...55 kilolardayım kaç haftadır görmek istemiyorum artık şu rakamı
Geçmiş olsunnnnBiraz spor ekle. Bende agir kilo veriyorum. Zaten 74.600 dum 3 gunde 76 ya firladim fanta icmekten ve cok yurumekten ödem oldu. Simdi onlari attim.. umarim pazartesj 74.600 den asagi olurum ki olacam gibi gorunuyor. Cunku sebebini bilmedigim siddetli ishal basladi bu yil sıkca oluyor
Geçmiş olsun arkadaşım.Biraz spor ekle. Bende agir kilo veriyorum. Zaten 74.600 dum 3 gunde 76 ya firladim fanta icmekten ve cok yurumekten ödem oldu. Simdi onlari attim.. umarim pazartesj 74.600 den asagi olurum ki olacam gibi gorunuyor. Cunku sebebini bilmedigim siddetli ishal basladi bu yil sıkca oluyor