♥haftalık kilo verme yarışması♥

@fatma7454 seyda586 seyda586 kızlaaar tebrik ederim sizleri.
sbeden sbeden seni de canım! -500 gr da harika. Başarımız daim olursa her hafta bu şekilde eksilirsek hedefimize ulaşırız inşallah.
Ben de gayet iyi durumdayım kızlar, sayenizde dikkat ediyorum herşeye.
Pazartesiye az kaldı.. Dikkati elden bırakmayalım!
Çok sağol canım :KK76:bu bikaç gün saldım ama yarın spor+kalori hesabı yapmaya karar verdim galibaa :kk77:

Merhaba kızlar ben de geç kaldım buraya yazmak için :KK66:

Geçen pzt:80.2
Bu pzt:79.9
Fark:300 gr

Eki Görüntüle 2044335 Bu hafta neler yapmıştım?
- haftanın ilk günleri yememe içmeme her zamanki gibi dikkat ettim bu hafta toplamda 210 dk yürüyüş yaptım fakat haftanın son günleri yürüyüş yapmadım ve yememe içmeme dikkat etmedim yine de buna rağmen bu hafta 300 gr vermiş bulunuyorum ALLAH'a ebedi şükürler olsun :KK66:
Ahh çok sukur eksidesin ve benim grubuma gectin. 80 ler bitti inşaAllah :KK19:
Yine de bilki yemene icmene dikkat etmeme gibi bir luxun yok. Daha yeni basladik

@fatma7454 seyda586 seyda586 kızlaaar tebrik ederim sizleri.
sbeden sbeden seni de canım! -500 gr da harika. Başarımız daim olursa her hafta bu şekilde eksilirsek hedefimize ulaşırız inşallah.
Ben de gayet iyi durumdayım kızlar, sayenizde dikkat ediyorum herşeye.
Pazartesiye az kaldı.. Dikkati elden bırakmayalım!
Aynen canim
Zaman hizli geciyor. Keske her hafta 500 verebilsem.bana yeterde artar bile

Selam kızlaaar!
Motivasyonumuz tam gaz! devam ediyoruz değil mi?
Cumartesi-pazar işleri dibe vurmayalım.. Acıkırsanız ılık içinde limon dilimleri olan su için bol bol, bende çok işe yarıyor. Ana öğünlerimizi dengeli sağlıklı ama güçlü ve doyurucu yapmamız lazım.
Pazartesiye gazamız mübarek ola :KK66:

Selam kızlaaar!
Motivasyonumuz tam gaz! devam ediyoruz değil mi?
Cumartesi-pazar işleri dibe vurmayalım.. Acıkırsanız ılık içinde limon dilimleri olan su için bol bol, bende çok işe yarıyor. Ana öğünlerimizi dengeli sağlıklı ama güçlü ve doyurucu yapmamız lazım.
Pazartesiye gazamız mübarek ola :KK66:
Listeye dahil olabiliyor muyuz? Beni de ekleyebilir misiniz?

goldenheart goldenheart ve smykmy smykmy
Kizlar bana biseyler oldu. Ben 2 haftada 74 bucuktan 77 bucuga firladim. Ne oluyor anlamadim tamam yedim ama o kadar da degil. Hic yurumedim hareketsiz ders calistim saatlerce gece 3 lere kadar uyumadan. Tuhaf hissediyorum şaka gibi. Amayarin basliyorum her gün düzenli yürüyüşe. Cunku kizi okula goturcem. Aksamda alacam .. umarim oraya alisir ve 1 saat yururum

goldenheart goldenheart ve smykmy smykmy
Kizlar bana biseyler oldu. Ben 2 haftada 74 bucuktan 77 bucuga firladim. Ne oluyor anlamadim tamam yedim ama o kadar da degil. Hic yurumedim hareketsiz ders calistim saatlerce gece 3 lere kadar uyumadan. Tuhaf hissediyorum şaka gibi. Amayarin basliyorum her gün düzenli yürüyüşe. Cunku kizi okula goturcem. Aksamda alacam .. umarim oraya alisir ve 1 saat yururum

Hiiç üzülme canım, gerçekçisin, ayakların yere basıyor ve kendini bırakmıyorsun, eğer takip etmesen biz kendimizi böyle sıkı takip etmesek zatan alıp başımızı gideriz vallahi. Hiç moral bozmak yok, kalıcılaşmadan at şunları üstünden hemen, sana güveniyorum ben.

18 Eylül 2017.jpg

Biraz daha çabaya gerek var, az çabayla böyle oluyor. 71.4 idim en son burada, - 700 gr.

Hiiç üzülme canım, gerçekçisin, ayakların yere basıyor ve kendini bırakmıyorsun, eğer takip etmesen biz kendimizi böyle sıkı takip etmesek zatan alıp başımızı gideriz vallahi. Hiç moral bozmak yok, kalıcılaşmadan at şunları üstünden hemen, sana güveniyorum ben.
Benimkiler zaten yillanmis kilolar :KK48:
Birakmak yok. En son 2012 nin basinda 72 filandim. Sonra hep aldim . 105 le dogum. Ardindan 1 senede 79 oldum. Bu 70 lerde takilip kaldim.

Benimkiler zaten yillanmis kilolar :KK48:
Birakmak yok. En son 2012 nin basinda 72 filandim. Sonra hep aldim . 105 le dogum. Ardindan 1 senede 79 oldum. Bu 70 lerde takilip kaldim.

Bugun. 77.100. kilodayim
Bundan sonra gerileyecek :KK4:
Gecmis gecmiste kaldi canim
Bundan sonra fuul motivasyon ile diyetine uyup boll eksiler alma zamani geldi artik kizinda okula basladi daha rahat uyarsin diyetine. Bu sene bitirelim şu kilo işini bende bıktım kilo ile ugrasmaktan .

X