- 2 Aralık 2016
- 96
- 103
Ben tasiniyorum da bir dahaki hafta ancak tartinabilicem duzgun. Yeme icme yatma saatim de hep karisti telastaCrescent98
@Aysimam85
@mevsimsiz-
begum75
kızlar 24 nisan bildirimlertinz nerede
uzun zamandır nete giremeyenler de var biliyorum
Allah işimizi rast getirsin. hayırlı eylesin. inşallah gönlündekiler olur kazanırsın. benim tek çare öğrtmnlk sınavı . erken kalkıp çalışma programı hazırlamayı düşünüyorum.bu erkek milletinin neyse tövbe estafurullah benimkinin de farkı yok çalıştığım zamanlar çok iyitdi simdi sınavlara giriyorum calismayi kafama koydum yeniden iyi davranmaya başladı ben yermiyim bir yanım ona hep kinli kalacak ettiği dua şu eşimin eğer benden bosanacaksan inşallah kazanamazsin bende işimi görene kadar adama iyi davranayım dedim başka çıkar yolu yok napiyim elimde bebeyle kime sığınayim böyle niyetle başladım alttan almam ise yaradı galiba ama özleri aynı öküz bi muhtaç görsün beni yine ezikler amann neyse biz is aramaya devam edelim kuzum bunlara güven olmaz elinden geleni yap her kapıyı zorla sende ben su anda bir sınava giricem o olmazsa başka çare düşünücem
tamam canım kolay gelsinBen tasiniyorum da bir dahaki hafta ancak tartinabilicem duzgun. Yeme icme yatma saatim de hep karisti telasta
bu is olmazsa proje hazırlayıp kendi işimi kurmaya calismayi dusunuyorum bakalım sadece düşünce tabiAllah işimizi rast getirsin. hayırlı eylesin. inşallah gönlündekiler olur kazanırsın. benim tek çare öğrtmnlk sınavı . erken kalkıp çalışma programı hazırlamayı düşünüyorum.
tamam canım düzelttm ben orayı sabitim okumuşumCanim benim kg bildirimimi yanlis yazmissin ben 61 im malesef gecen hafta 60.5dum
evet sabıtım yazmıştım canım gecen hafta .60.5 düştüğümü unuttum o zamanda 61 dım dıye hatıladım. inşallah haftaya 60.5 oluum yenıdentamam canım düzelttm ben orayı sabitim okumuşum
kitara nasılsın?
kitara nasılsın?
kızının doğum günü vardı heralde,doğum günü kutlu olsun,mutlu olsun
çok güzel olmuş,senşn için sevindimsağol tatlım evet o da vardı kutladık. kız kardeşimler annemler geldi izinliydim 5 gündür güzel oldu hem yorucu hem eğlenceliydi
sen nasılsın ?
çok güzel olmuş,senşn için sevindim
ben de iyiyim,biraz hatta baya bi yorgunum hafta sonu işlerim vardı dinlenemedim ama genel olarak iyiyim
kaç kilo geldin bugün?nasıl gidiyor diyet?
bzen takılma oluyo,bi süre dolanıyosun oralarda ama sonra kırılınca gidiyo patır patır,bu hafta düzene girersen bide spor yapabilirsen kırılır inşallahgüzel oldu evet.
işte 1 haftadır pek düzenli olmadı yani dikkat ettim ama ufak kaçamaklar oldu 73,2 ile geldim
3 haftadır 72,6-73,2 arasında gidip geliyorum kıramadım bir türlü diyetisyenin dediği doğru çıktı. kontrolüm vardı c.tesi ama gidemedim ne zaman giderim bilmiyorum.
yorgunluk dışında iyiyim ben de
inşallahevet sabıtım yazmıştım canım gecen hafta .60.5 düştüğümü unuttum o zamanda 61 dım dıye hatıladım. inşallah haftaya 60.5 oluum yenıden
sen 76.9
iyiyim tatlım tşkkrler
teşekkür ederim kaptanım,bende iyiyim,hafta sonu evde yoğun işlerim vardı bahar temizliği gibiiyiyim tatlım tşkkrler
sen nasılsın