♥haftalık kilo verme yarışması♥

Allah işimizi rast getirsin. hayırlı eylesin. inşallah gönlündekiler olur kazanırsın. benim tek çare öğrtmnlk sınavı . erken kalkıp çalışma programı hazırlamayı düşünüyorum.

Allah işimizi rast getirsin. hayırlı eylesin. inşallah gönlündekiler olur kazanırsın. benim tek çare öğrtmnlk sınavı . erken kalkıp çalışma programı hazırlamayı düşünüyorum.
bu is olmazsa proje hazırlayıp kendi işimi kurmaya calismayi dusunuyorum bakalım sadece düşünce tabi

Günaydınlar
Geçen hafta sabittim. Mola vermiştim.
Bu hafta şişkinlik de gitti.
İlk defa bu kadar yürüdüm.Şartlar gereği:)
Geçen hafta 67.1
Bu hafta 66.4
Fark -700
sbeden

kitara nasılsın?
kızının doğum günü vardı heralde,doğum günü kutlu olsun,mutlu olsun

sağol tatlım evet o da vardı kutladık. kız kardeşimler annemler geldi izinliydim 5 gündür güzel oldu hem yorucu hem eğlenceliydi
sen nasılsın ?

sağol tatlım evet o da vardı kutladık. kız kardeşimler annemler geldi izinliydim 5 gündür güzel oldu hem yorucu hem eğlenceliydi
sen nasılsın ?
çok güzel olmuş,senşn için sevindim
ben de iyiyim,biraz hatta baya bi yorgunum hafta sonu işlerim vardı dinlenemedim ama genel olarak iyiyim
kaç kilo geldin bugün?nasıl gidiyor diyet?

çok güzel olmuş,senşn için sevindim
ben de iyiyim,biraz hatta baya bi yorgunum hafta sonu işlerim vardı dinlenemedim ama genel olarak iyiyim
kaç kilo geldin bugün?nasıl gidiyor diyet?

güzel oldu evet.
işte 1 haftadır pek düzenli olmadı yani dikkat ettim ama ufak kaçamaklar oldu 73,2 ile geldim
3 haftadır 72,6-73,2 arasında gidip geliyorum kıramadım bir türlü diyetisyenin dediği doğru çıktı. kontrolüm vardı c.tesi ama gidemedim ne zaman giderim bilmiyorum.

yorgunluk dışında iyiyim ben de

bzen takılma oluyo,bi süre dolanıyosun oralarda ama sonra kırılınca gidiyo patır patır,bu hafta düzene girersen bide spor yapabilirsen kırılır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…