♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bende yeni başladım evde hali yok gönderdim. Tül perde cam kanepeler mutfak dolapları vs her yer iş istiyor sıraya koydum halılar 1 haftaya gelir.
Kilom yerinde bi ileri bi geri evde tikildm yağmur
kolay gelsin canim benim nasilsin

Gunaydın sbedencım ,
nasılsın , internet paketım bitmişti sana haber vermeden ayrılmak zorunda kaldım canım ,
1 sene evde oturduktan sonra bir takım sebeplerden dolayı işe dondum canım , malesef 2. cocugumada kendım
bakamıyorum , her neyse bu konu devam ediyor mu canım yoksa yenı konumu actın , tekrar yanında
kılo vermek istiyorum cunku 2. sınde aldıgım kılıoları malesef veremedım .

sbeden canım kac gundur giremedim. il disindan yatili misafirlerim var.gunduz yine gelen giden cenaze evine git gel inan ki yorulduk baya.kilo bildirimi yapmayi unuttum sali hatirlatim yazma firsati anca buldum iste

sbeden canım kac gundur giremedim. il disindan yatili misafirlerim var.gunduz yine gelen giden cenaze evine git gel inan ki yorulduk baya.kilo bildirimi yapmayi unuttum sali hatirlatim yazma firsati anca buldum iste
Bende yoktum canim. Sıkıntidan giremedim. Genelde disaridaydim. Allah kolaylik versin dicemde simdi bitmistir yogunlunz. Kim vefat etti

Yok canim ne kusuru sorun degil. Iyiyim sen nasilsin. Katilim az ama devam ediyor canim. Bende katilmadim 1 bucuk hafta. Sakin fazla dusunme dusunursen duygu denizinde bogulursun. Dusunceler can yakar her zaman cozum getirmez simdi kac kilosun

Bende yoktum canim. Baya dusmussun masallah. Bende 76.9

sen olmayınca bildirim de yapmadım şimdi bildirim gelince aaaa oldum

bugün 72,4 düm sabah öğlen diyetisyene gittim geldim 72,1 çıktım. bu aralar biraz saldım pek dikkat edemedim

sen nasılsın eşinle durumları düzelttiniz mi? kahve sorunu var ne durumdasın

Kime olmasa da yaz ben sadece bu surede giremedim
.ruhum dardi. Esim cabaliyorda bende tik yok kalbim bitmis. Kahveye ful gidiyor. Tek dusundugum gelecekte yanliz kalirsam ne is yapicam... ogretmenliktn de vazgectim savasmicm ben o meslege ayak uyduramam yapamam ..zor bir meslek. Bazen dusuncelerden resmen heryerim uyusuyor hic bisey yapamayip bos bos uzaniyorum

Yani gecen haftayla aynisin yag oranin cok dusmustur

Yok canim ne kusuru sorun degil. Iyiyim sen nasilsin. Katilim az ama devam ediyor canim. Bende katilmadim 1 bucuk hafta. Sakin fazla dusunme dusunursen duygu denizinde bogulursun. Dusunceler can yakar her zaman cozum getirmez simdi kac kilosun
cnm 64.5 olmusum

canım üzüldüm senin gibi guzel ve zeki bir kadın her şeyi, yapar canım kendine güven , zaten yalnız kalmazsın allah büyük canım . Kendine öyle boyle bir iş bulursun takılma sen ama sunu soyleyeyım lutfen kendıne guven . Esin sana deger vermeli
eğer vermiyorsa seni kaybedecegini bilmeli canım .

Tesekkur ederim canim. Is ciddiye binince hayatin zorlugunu daha iyi algiladim. Gercektebln hayat cok zor Allah darda birakmasin kimseyi. Biliyor canim ben zamana biraktim simdilik cunku is guc yok bakalim hayat neler gostercek biraz sabretmek daha hayirli olabilir diye umit ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…