♥haftalık kilo verme yarışması♥

66.7 geldim kızlar. Sizce ne yapmalıyız? Patates diyeti mi elma diyeti mi artık sıkıldım. Beceremiyorum

Bende aranıza katılmak istiyorum kızlar boyum 1.70 kilom 67 2 ay önce dogum yaptım hedefim 59 kilo

Sezeryanla dogum yaptım göbegimde basenlerimde var ne önerirsiniz kızlar

Günaydın gencler bu haftaki kilom 77.4 bakalim dogum gunleri ve kacamktan bu hafta boyle oldu.insa duzelticem durumu sbeden

2 bucak ay önce dogum yaptım hamileligimde 16 kilo aldım 11 kilo verdim şuan kilom 67 60 kilo olmak istiyorum şeker kullanmıyorum ekmek yemiyorum sabahları limonlu su içiyorum 23 hareket egzersiz yapıyorum ama abur cuburdan vazgeçemiyorum daha hızlı nasıl kilo verebilirim önerebileceginiz şeyler varmı

Abur cubur yerine salatalik, kereviz sapi falan yiyebilirsiniz tatlilar yerine de meyve. Abur cuburu kesmeden hizli kilo verilemiyor maalesef

Bende yeni başladım evde hali yok gönderdim. Tül perde cam kanepeler mutfak dolapları vs her yer iş istiyor sıraya koydum halılar 1 haftaya gelir.
Kilom yerinde bi ileri bi geri evde tikildm yağmur

Bende yeni başladım evde hali yok gönderdim. Tül perde cam kanepeler mutfak dolapları vs her yer iş istiyor sıraya koydum halılar 1 haftaya gelir.
Kilom yerinde bi ileri bi geri evde tikildm yağmur
ben atlattım çok şükür,darısı başına olsun,kolay gelsin işlerin rast gitsin
havalar düzelcekmiş yakında işlerin bitince yürüyüşe başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…