♥haftalık kilo verme yarışması♥

teşekkür ederim. aynen öyle bir anımız bir anımızı tutmuyor ki, açıkcası yediklerimden dolayı bende + değil, - gördüm demek ki şaşırdı vücut diyorum. yağ oranımda artış olduğunda bile bu kadar söylenmemişti.

ben de %100 listeye uyuyorum diyemem ufak kaçamaklar oluyor ama hani atıyorum 5 zeytin değil de 7 zeytin, 1 çk nutella, ya da işte 1 kare bitter gibi...bunlar bana masum geliyor oturup döner pizza kızartma yemiyorum ki...

ben zaten kendim yapabiliyor olsaydım diyetisyenden yardım almazdım. bugün öğlen kontrolüm var bakalım neler olacak. tartımda vermiş görünüyorum ama belli de olmaz.

53 kg geldim bu sabah hafta içi 52.4 u gorsemde şımarıp o kadar çok yedimki hatta bir günde siizn bir kare yediğiniz bitter varya ben ondan 2 adet komple yedim 1 kilo yağ yemiş gibi oldum neyse zaten 1 mayısa kadar hedefim 53 kilo olmaktı iyice sabitlenir o zamana kadar inşallah sbeden

Kahvaltı 10:00,

Kepek ekmeğine tost, domates salatalık, az peynir, 4 adet zetin, 2 bardak çay

Ara: 14:30
Activia meyveli yoğurt

14:50 goji berry yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…