♥haftalık kilo verme yarışması♥

sıkıntı yok canım sen derslerine çalış kolay gelsin inşallah geçersin hepsini

Kızlar slm bir uğrayıp nasılsınız demek istedim. Yaza girerken diyetler hızlanmıştır herhalde. Ben de bu ay doğuracağım kısmetse. Sonra da soluğu burda alacağım :)) hamilelik dönemimde 10 kilo aldım. Ama zaten 10 kilom fazlaydı. Yani toplamda 20 kilo hedefim var. Kendinize iyi bakın görüşmek üzere.

merhaba kızlar nasılsınız.. iyi bir hafta dilerim
kilom 77.7
geçen haftadan kiloları listeye geçmeye başlıyorum şimdi

yine de iyi düşün çok ölç biç tart . yoksa emin olmadan çok boşanma lafını çok edersen kendi kendini olumsuz etkiler karar verdirirsin. bende dün sınavdan çıktım çarşıya gittim bir soru bankası daha aldım deneyecem şansımı mecbur. ara ara kitap almak iyi geliyor. bölümün neydi unuttum. eşim beni sınava götürürken geç kaldı strese girdi bana sardı ağzıma bile küfür etti. bağırdı çağırdı.. hiç bi sınavım sakin geçmedi. hep köstek olur bana strese sokar okulumu aşağılar. hayatım eleştiriye mağruz kalmakla geçti. bu sabahta sen evdeki sineği yakalamadın mı halaaa diye kalın bi sesle uyandım . öküüzzz. ben nasıl yakalıyım. bu hava değişiminde sinekler eve hucüm ediyor bi tane girmiş.

gıcık şey

Allah kolaylıklar versin canım bekliyoruzzz

özür dilerim kaptanım,dün 58,2 geldim
nasılsın?moraller nasıl?
idare ediyorum ya sabır diyerek
Merhaba Kızlar.Ben de katılabilir miyim?
bugün kilo bildirim günü

Çok teşekkür ederim. 170 boy, kilo 66.4

Selam
Ben de size katılabilir miyim canlar
Boyum 160 cm, kilom 3 hafta önce 90.9 lg idi, bugün 85.2 kg yum. Yaşım 35.
bugün kilo bildirim günü

selam bende katılmak istiyorum .azimli insanları gördükçe bende hirslandim . boy 1.65 kilom 84.300
bugün kilo bildiriim günü

kızlar her pazartesi bildirimlerinizi bekliyorum

bu erkek milletinin neyse tövbe estafurullah benimkinin de farkı yok çalıştığım zamanlar çok iyitdi simdi sınavlara giriyorum calismayi kafama koydum yeniden iyi davranmaya başladı ben yermiyim bir yanım ona hep kinli kalacak ettiği dua şu eşimin eğer benden bosanacaksan inşallah kazanamazsin bende işimi görene kadar adama iyi davranayım dedim başka çıkar yolu yok napiyim elimde bebeyle kime sığınayim böyle niyetle başladım alttan almam ise yaradı galiba ama özleri aynı öküz bi muhtaç görsün beni yine ezikler amann neyse biz is aramaya devam edelim kuzum bunlara güven olmaz elinden geleni yap her kapıyı zorla sende ben su anda bir sınava giricem o olmazsa başka çare düşünücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…