♥haftalık kilo verme yarışması♥

Allah yardımcın olsun gerçekten yaşayan bilir. Uzaktan yorum yapmaya da çok sıcak bakmıyorum. Gücenecek, kızacak veya kararında olumsuz bi etki bırakmak istemem. Vebali büyük. Rabbim hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin inş.

Gelelim kiloya cumartesi günüsalata sebze tavuk
Pazar 67.1
Hadi dedim bi gün daha aynı menü yapayım sabitlesin, tüm gün baş ağrısı bacaklarım bile sızladı. Halbuki dengeli Vitaminli menülerdi.
Sabah şiştim ayaklarımın üstüne basamadım o derece
Geçen hafta 67.8
Sabah 67.7
Dün 67.1
Dün dünde kaldı dersek -100
Bana yaramıyor diyet menü. Sevdiğim şeylerden dengeli yemem lazım. Vücut anında mı kıtlık moduna girer yaa
Çok bıdı bıdı yaptım
haklısın canım . bu gibi durumlarda pür dikkat lazım vebal var. ama hiç birinizden kötü etkilenmedim sağolun
amin inşallah canım.

uzun uzadıya anlatıyorum kusura bakma atlayamıyorum aklıma gelenleri :KK54: oku geç bi zahmet :KK60:
seneye hazırlancam canım. şimdi eğitim bilimlerinden başladım. bi yandan okulun son dönemi sınavlara çalışıyorum. atanmak zor ama bakalım neler olur. hayattan beklediğim bişey yok aslında kimseye muhtaç olmayım evime de vakit ayırabileceğim bi işim olsun yanında mutlu olduğum bi insan olsun --saygı ve sevgi içeren-- o kadar. . benim eksikliğim eşimin bizim değerimizi bilmemesi bizi her fırsatta bırakıp arkadaşlarına gitmesi. evde nadiren 1 2 saat otursa adamı ateş basıyor bide arayan arayana. aklı hep dışarda. muhabbet yok. ne hatır sormasının ne ilgisinin bende bir değeri kalmadı. babasıda çok kızıyor . dün babasına da dedim baba sinirlenme üzme kendini ben kendisini uyardım böyle devam ederse yarın bir gün öğretmen olursam ben bundan ayrılıcam dedim dedim. ben böyle bir hayat istemiyorum dedim. hak verdi. oğlunun salaklığına çok kızıyor. arkadaşlarının ağzı küfür dolu ve tek bildikleri eğlence gezme tozma. ben bu adama daha emek vermek istemiyorum. bi oduna dünya hayatımın hepsini vermek istemiyorum. akan zaman gerçektende beni bi yerlere götürüyor bu günlerde daha iyiyim. ve eşim son 3 gün yine kahvedeydi . bırakmıştı güyaaaa . bu kadar korkuyor demek ki beni kaybetmekten. uyarmıyorum artık. işimi kolaylaştırır kendi eliyle ediyor günah benden gitti. bende ki 5 buçuk yılın birikimi sabır sabır artık olmuyo dank dank dank ediyo . bunları haketmiyorum ben . hayat bu değil. neden sıfır beklenti içinde olayım ki. o gezsin tozsun bizi hep ihmal etsin bende evde çürüyüm. amaann çalışırsam bende bakarım keyfime .. ev iş çocuk demişsin. evle de ilgilenmyrm pek gözüm yok. inan bana dostta bi yere kadar kendi kendinin akıl hocası olmalı insan herkes duygusuna göre ölçüp tartmalı .. amin canım teşekkür ederim:KK36:

sbeden sbeden bende atanırsam kocayı boşamak istiyorum :KK70: birlikte özgürlüğe yelken açalım saka bir yana hayırlısı olsun eğer güzel bir gelirim olursa anneme yakın bir yerden mümkünse ayni binadan ev tutma hayallerim var oda anasıyla babasıyla yaşasın bizim kavgalar hep onlar yüzünden oluyor çünkü kafama kesin koydum ayrı ev tutmayı hayırlısı olsun inşallah

Dunki menumu yazayim
Sabah
1 kaynamis yumurta
1dilim ekmek
1kk beyaz peynir
6 zeytin
1 avuc yer fistugi

Oglen
Bir tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt

Aksam
1 tabak buharda haslanmis brokoki karnabahar uzerine yogurt doktum

Ara
3 grisin 1 avuc yer fistigi

Ne oldu canım hayırdıro_O Diyet nasıl gidiyor peki:KK49:

bana göre iyi her şey yolunda ama diyetisyenn canımı sıktı son kontrolde onun yüzünden bu haftam moralsiz geçiyor .kilo 73 şu an yarın kontrolüm var bu hafta veremedim regl den mi sinirden mi bilmiyorum

bana göre iyi her şey yolunda ama diyetisyenn canımı sıktı son kontrolde onun yüzünden bu haftam moralsiz geçiyor .kilo 73 şu an yarın kontrolüm var bu hafta veremedim regl den mi sinirden mi bilmiyorum
Reglden dolayıdır canım diyestiyenini boşver sen kendini biliyorsun sonuçta:KK19:

Reglden dolayıdır canım diyestiyenini boşver sen kendini biliyorsun sonuçta:KK19:

YA taktı yağ oranıma geçen hafta verdim ama yağdan gitmemiş. way efendim nasıl olurmuş ne yedim her gün sordu böyle olmaz takılacaz 72 lerde biliyorum dedim. niye ki dedim böyle düşünüyorsunuz ben öyle düşünmüyorum dedim. bütün enerjimin içine etti. 2 hafta önce cuma çiğ köfte yemiştim akşam misafirlikteydik. nasıl yermişim yememeliymişim yani ne yapabilirim ki kek kurabiye kuruyemiş te varrdı sonuçta...

sonra doğum günü kutlaması vardı 2 gün üst üste. 1.i akşamdı kontrolden önceki gün. pasta yemedim dedim yeseydiniz bir de dedi. sonra diğer kutlama da kontrolün olduğu gündü. yiyebilir miyim dedim. köfte yemişsiniz bir de pasta mı yyieceksiniz dedi çok sinirlendim tüm sinirlerim boşaldı moralimi bozdu. o günden beri keyifsizim.

YA taktı yağ oranıma geçen hafta verdim ama yağdan gitmemiş. way efendim nasıl olurmuş ne yedim her gün sordu böyle olmaz takılacaz 72 lerde biliyorum dedim. niye ki dedim böyle düşünüyorsunuz ben öyle düşünmüyorum dedim. bütün enerjimin içine etti. 2 hafta önce cuma çiğ köfte yemiştim akşam misafirlikteydik. nasıl yermişim yememeliymişim yani ne yapabilirim ki kek kurabiye kuruyemiş te varrdı sonuçta...

sonra doğum günü kutlaması vardı 2 gün üst üste. 1.i akşamdı kontrolden önceki gün. pasta yemedim dedim yeseydiniz bir de dedi. sonra diğer kutlama da kontrolün olduğu gündü. yiyebilir miyim dedim. köfte yemişsiniz bir de pasta mı yyieceksiniz dedi çok sinirlendim tüm sinirlerim boşaldı moralimi bozdu. o günden beri keyifsizim.
Allah Allah bu ne böyle terslemek olur mu ya kişinin motivasyonunu yükselteceğine iyice dibe gömüyor :63:Ayrıca ben arada vücudu şaşırtmaktan yanayım eğer vücudun kilo vermesi böyle durmuyorsa açıkcası arada 1 dilim pastadan ya da bir kaç çiğ köfteden bir şey olmaz biz bu kiloları onlarla almadık hiç durmadan zararlı şeylerden yediğimiz için aldık:silah:

Ne kadar yanlış bir tutum hiç hoşlanmadım diyetisyeninizden valla. bir yerden sonra vücut aynı yeme düzenine alışıyor. Arada şaşırtmak gerekiyor. Ben geçtiğimiz pazartesi +300le kapattım 3 günde -800e geri indim.
Sindirim problemi olabilir. Vücutta dönemsel şişkinlik olabilir. Hareket kısıtlanması olabilir. her şey olabilir. Benim de yağ oranımda artış, su oranında düşüş oldu bu hafta. Siz önemsemeyin ve motivasyonunuzu bozmayın bence.

Mesela ben tartıda her eksi 1 kiloyu gördüğümde mutlaka kendimi ödüllendiriyorum. Kocaman bir sufle veya yarım ekmek kokoreç midye partisi gibi. Ertesi gün ekmek yemiyorum ve 45 dakika yürüyüş yapıyorum hiç + olarak da dönmüyor.

Çok uzun yazdım ama ben spor salonuna vs gittim. Tavsiye aldım sonra en önemlisinin kendimi motive etmek olduğunu gördüm ve kimseyi dinlemiyorum. Böyle daha çok kilo veriyorum :) Spor salonunda 1 kilo dahi verememişken kendi kendime 1,5 ayda 5 kilo verdim. Siz takılmayın diyetisyene.. Sevgiler

X