♥haftalık kilo verme yarışması♥

uzun uzadıya anlatıyorum kusura bakma atlayamıyorum aklıma gelenleri oku geç bi zahmet
seneye hazırlancam canım. şimdi eğitim bilimlerinden başladım. bi yandan okulun son dönemi sınavlara çalışıyorum. atanmak zor ama bakalım neler olur. hayattan beklediğim bişey yok aslında kimseye muhtaç olmayım evime de vakit ayırabileceğim bi işim olsun yanında mutlu olduğum bi insan olsun --saygı ve sevgi içeren-- o kadar. . benim eksikliğim eşimin bizim değerimizi bilmemesi bizi her fırsatta bırakıp arkadaşlarına gitmesi. evde nadiren 1 2 saat otursa adamı ateş basıyor bide arayan arayana. aklı hep dışarda. muhabbet yok. ne hatır sormasının ne ilgisinin bende bir değeri kalmadı. babasıda çok kızıyor . dün babasına da dedim baba sinirlenme üzme kendini ben kendisini uyardım böyle devam ederse yarın bir gün öğretmen olursam ben bundan ayrılıcam dedim dedim. ben böyle bir hayat istemiyorum dedim. hak verdi. oğlunun salaklığına çok kızıyor. arkadaşlarının ağzı küfür dolu ve tek bildikleri eğlence gezme tozma. ben bu adama daha emek vermek istemiyorum. bi oduna dünya hayatımın hepsini vermek istemiyorum. akan zaman gerçektende beni bi yerlere götürüyor bu günlerde daha iyiyim. ve eşim son 3 gün yine kahvedeydi . bırakmıştı güyaaaa . bu kadar korkuyor demek ki beni kaybetmekten. uyarmıyorum artık. işimi kolaylaştırır kendi eliyle ediyor günah benden gitti. bende ki 5 buçuk yılın birikimi sabır sabır artık olmuyo dank dank dank ediyo . bunları haketmiyorum ben . hayat bu değil. neden sıfır beklenti içinde olayım ki. o gezsin tozsun bizi hep ihmal etsin bende evde çürüyüm. amaann çalışırsam bende bakarım keyfime .. ev iş çocuk demişsin. evle de ilgilenmyrm pek gözüm yok. inan bana dostta bi yere kadar kendi kendinin akıl hocası olmalı insan herkes duygusuna göre ölçüp tartmalı .. amin canım teşekkür ederim

Canım icini dokmussun yasadikların ewet zor ama bi imtihan bunu biliyoruz sukur ki.sabretmissin zaten bu zamana kadar allah katinda sabir cok kiymetli
Allah sabredenlerle beraberdir diyor ayette.illa ki bu imtihandan sonra ferahlik olcak insallah. bin sukur sen ve evlatların saglikli.insa hep boyle olur saglicakla atanirsin canim benim

sbeden kayinbabanda durumu acik acik goruyo onlarinda boyle dusunmesi seninle konusmasi cok olumlu bi durum canim

sbeden sekerim sen 76 olmusun masallah bende soyleyeyim cok dikkat edemedim cenazedeydik biliyosun geceleri biseler yedik ama
Gecen hafta 77.9
Bugun 77.2
Fark : -700 sekerim

Geçen Hafta 50.2
Bu hafta 50.5
+300 gr görünüyor demek ki geçen hafta çok aç karnına tartıldım yoksa yediklerimde bir değişiklik yapmadım.
Ancak benim kilo vermem durdu artık sanırım bu yeme düzenine alıştı bedenim, daha fazla nasıl verebilirim bilemiyorum sbeden

her haftanın neredeyse yarısı gece 1 2 lere kadar sıkıntyla tek başıma geçirmek zor. bi o odaya giderim bi bu odaya bi pc açarım bi kitap bi tv bi balkon ruhumu nasıl avutacağımı şaşırırım hep. bide ufacık bir gerilimde karşlıklı hakaretleşmeler var. meşhur lafları gerizekalı salak filan. saygı sevgi kalmamış bir evlilikten malesef umudum kalmadı. saygı yitirilince geri dönüşü olmaz ki gevşemiştir artık. inşallah canım hayırlıyla inşallah olur . ben beni ne mutlu edecekse hayırlısından Allahtan onu istiyorum.

sbeden kayinbabanda durumu acik acik goruyo onlarinda boyle dusunmesi seninle konusmasi cok olumlu bi durum canim
tabi görüyo acayip sinirleniyo eskiden beri ama artık daha çok kızıyor onunda sabrı taşmış. hatta sinirden ağzını bozuyor. ne var her fırsatta çarşıya kahvelere gidiyorsun çoluğunla çocuğunla ilgilen o insanlara takılmaa. ne zaman arasam kahvelerdesin diyo. hatta eşim kahve yüzünden namazı da bıraktı. vicdanı rahat etmiyormuş kahve çok küfürlüya. tlf da yarım saat dinlemiştim eşim yanlşlıkla açınca. tamam Allahla kendi arasında ama hiçte hoşlanmadım bu durumdan . evlenmeden önce de konuşmuştuk bu konuları. orada sert sandalyede saatlerce oturup ailesinden ayrı kalıyor ALLAH ta razı olmaz bu hareketınden peygamberimizde olmaz. onun görevi bizi mutlu etmek.edemiyorsa defolsun gitsin temelli. hiç tarzım değil kendisi çok zıt insanlarız

fazla su içmeyi dene canım. ya da bu haftayı daha hareketli geçirmeye bak bi şekilde şaşırır vucudun

Allah yardımcın olsun gerçekten yaşayan bilir. Uzaktan yorum yapmaya da çok sıcak bakmıyorum. Gücenecek, kızacak veya kararında olumsuz bi etki bırakmak istemem. Vebali büyük. Rabbim hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin inş.

Gelelim kiloya cumartesi günüsalata sebze tavuk
Pazar 67.1
Hadi dedim bi gün daha aynı menü yapayım sabitlesin, tüm gün baş ağrısı bacaklarım bile sızladı. Halbuki dengeli Vitaminli menülerdi.
Sabah şiştim ayaklarımın üstüne basamadım o derece
Geçen hafta 67.8
Sabah 67.7
Dün 67.1
Dün dünde kaldı dersek -100
Bana yaramıyor diyet menü. Sevdiğim şeylerden dengeli yemem lazım. Vücut anında mı kıtlık moduna girer yaa
Çok bıdı bıdı yaptım

sbeden 54.00 kg aslında hafta ici 53.2 gördüm ama son 3 gündür serbest yiyorum piknikler misafirlikler derken ama demekki 200 gram gerçek verdiğim kilo diğerleri ödemmis az az da olsa gidecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…