♥haftalık kilo verme yarışması♥

haklısın canım . bu gibi durumlarda pür dikkat lazım vebal var. ama hiç birinizden kötü etkilenmedim sağolun
amin inşallah canım.

sbeden bende atanırsam kocayı boşamak istiyorum birlikte özgürlüğe yelken açalım saka bir yana hayırlısı olsun eğer güzel bir gelirim olursa anneme yakın bir yerden mümkünse ayni binadan ev tutma hayallerim var oda anasıyla babasıyla yaşasın bizim kavgalar hep onlar yüzünden oluyor çünkü kafama kesin koydum ayrı ev tutmayı hayırlısı olsun inşallah

Dunki menumu yazayim
Sabah
1 kaynamis yumurta
1dilim ekmek
1kk beyaz peynir
6 zeytin
1 avuc yer fistugi

Oglen
Bir tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt

Aksam
1 tabak buharda haslanmis brokoki karnabahar uzerine yogurt doktum

Ara
3 grisin 1 avuc yer fistigi

Ne oldu canım hayırdır Diyet nasıl gidiyor peki

bana göre iyi her şey yolunda ama diyetisyenn canımı sıktı son kontrolde onun yüzünden bu haftam moralsiz geçiyor .kilo 73 şu an yarın kontrolüm var bu hafta veremedim regl den mi sinirden mi bilmiyorum

bana göre iyi her şey yolunda ama diyetisyenn canımı sıktı son kontrolde onun yüzünden bu haftam moralsiz geçiyor .kilo 73 şu an yarın kontrolüm var bu hafta veremedim regl den mi sinirden mi bilmiyorum
Reglden dolayıdır canım diyestiyenini boşver sen kendini biliyorsun sonuçta

Reglden dolayıdır canım diyestiyenini boşver sen kendini biliyorsun sonuçta

YA taktı yağ oranıma geçen hafta verdim ama yağdan gitmemiş. way efendim nasıl olurmuş ne yedim her gün sordu böyle olmaz takılacaz 72 lerde biliyorum dedim. niye ki dedim böyle düşünüyorsunuz ben öyle düşünmüyorum dedim. bütün enerjimin içine etti. 2 hafta önce cuma çiğ köfte yemiştim akşam misafirlikteydik. nasıl yermişim yememeliymişim yani ne yapabilirim ki kek kurabiye kuruyemiş te varrdı sonuçta...

sonra doğum günü kutlaması vardı 2 gün üst üste. 1.i akşamdı kontrolden önceki gün. pasta yemedim dedim yeseydiniz bir de dedi. sonra diğer kutlama da kontrolün olduğu gündü. yiyebilir miyim dedim. köfte yemişsiniz bir de pasta mı yyieceksiniz dedi çok sinirlendim tüm sinirlerim boşaldı moralimi bozdu. o günden beri keyifsizim.

Allah Allah bu ne böyle terslemek olur mu ya kişinin motivasyonunu yükselteceğine iyice dibe gömüyor Ayrıca ben arada vücudu şaşırtmaktan yanayım eğer vücudun kilo vermesi böyle durmuyorsa açıkcası arada 1 dilim pastadan ya da bir kaç çiğ köfteden bir şey olmaz biz bu kiloları onlarla almadık hiç durmadan zararlı şeylerden yediğimiz için aldık

Ne kadar yanlış bir tutum hiç hoşlanmadım diyetisyeninizden valla. bir yerden sonra vücut aynı yeme düzenine alışıyor. Arada şaşırtmak gerekiyor. Ben geçtiğimiz pazartesi +300le kapattım 3 günde -800e geri indim.
Sindirim problemi olabilir. Vücutta dönemsel şişkinlik olabilir. Hareket kısıtlanması olabilir. her şey olabilir. Benim de yağ oranımda artış, su oranında düşüş oldu bu hafta. Siz önemsemeyin ve motivasyonunuzu bozmayın bence.

Mesela ben tartıda her eksi 1 kiloyu gördüğümde mutlaka kendimi ödüllendiriyorum. Kocaman bir sufle veya yarım ekmek kokoreç midye partisi gibi. Ertesi gün ekmek yemiyorum ve 45 dakika yürüyüş yapıyorum hiç + olarak da dönmüyor.

Çok uzun yazdım ama ben spor salonuna vs gittim. Tavsiye aldım sonra en önemlisinin kendimi motive etmek olduğunu gördüm ve kimseyi dinlemiyorum. Böyle daha çok kilo veriyorum :) Spor salonunda 1 kilo dahi verememişken kendi kendime 1,5 ayda 5 kilo verdim. Siz takılmayın diyetisyene.. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…