- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.209
- 39
+1500 değil kii. Dün bildirim yapamadın şu an 66 kilom@fit-olmak-isteyen-anne -300
sbeden -500
@kakaovanilya -700
@Crescent98 -1200
H Heart of Gold -1400
Vazelin005 +1500
@mevsimsiz -1000
@sinifci355 -700
eylul7158eylul -500
@Artemiss_ -900
@denizdilan +1000
canımı sıkan durumlar var. eşimin kahve alışkanlığı ve evliliği bitirme düşüncelerim. konuştum kendisiyle bırakamam dedi evde oturamam filan... sonra bir kaç gün direnip işin ciddiyetine varıp bırakacağını söyledi bende mesleğe atanana kadar mühlet sana dedim ama şimdi kararlıyım ileride boşanmak düşüncesine. yine de belli olmaz dedim. üzülüyor farkındayım ama bende yoruldm artık 5 yılı geçti ruhum çöktü yanlızlıktan . üzülecek diye üzülüyorum . Allah hayırlısını versin yine de bilemiyorm Allah ne gösterir.niye ki canım az yiyorsun az yiyerek olmuyor biliyorsun... iştahın niye kesildi canını sıkan başka durumlar mı var
+1500 değil kii. Dün bildirim yapamadın şu an 66 kilom
Günaydın herkese. Geçen hafta 65. 5 idim. Bu hafta 67offf üzgünüm. Ama şişkinliğim de çok var inşallah ödemdir diyorum...
canımı sıkan durumlar var. eşimin kahve alışkanlığı ve evliliği bitirme düşüncelerim. konuştum kendisiyle bırakamam dedi evde oturamam filan... sonra bir kaç gün direnip işin ciddiyetine varıp bırakacağını söyledi bende mesleğe atanana kadar mühlet sana dedim ama şimdi kararlıyım ileride boşanmak düşüncesine. yine de belli olmaz dedim. üzülüyor farkındayım ama bende yoruldm artık 5 yılı geçti ruhum çöktü yanlızlıktan . üzülecek diye üzülüyorum . Allah hayırlısını versin yine de bilemiyorm Allah ne gösterir.
Tamm o zaman ne yapalım. Bugün akşam yemeğinde müsli ye başlıyorum inşallah işe yarar. İki, üç kilo daha verebilirsem çok iyi olacak.canım pazartesi bildirim yaptınya. +1.500 işte. salı günü bildirim yapmıyoruz
canımı sıkan durumlar var. eşimin kahve alışkanlığı ve evliliği bitirme düşüncelerim. konuştum kendisiyle bırakamam dedi evde oturamam filan... sonra bir kaç gün direnip işin ciddiyetine varıp bırakacağını söyledi bende mesleğe atanana kadar mühlet sana dedim ama şimdi kararlıyım ileride boşanmak düşüncesine. yine de belli olmaz dedim. üzülüyor farkındayım ama bende yoruldm artık 5 yılı geçti ruhum çöktü yanlızlıktan . üzülecek diye üzülüyorum . Allah hayırlısını versin yine de bilemiyorm Allah ne gösterir.
kötü evet . ayıptır söylemesi ne cinsi munasebete ne duygusal muhabbete fırsat oluyor. gece 1 buçuklarda geldiği için. yani normal ve sağlıklı bi hayat değil. alışmış gençlikten beri alışkanlığı var ve malesef kahveye gitmeyen arkadaşı yok. bana düşkün aslında merhameti cömertliği hoşgörüyle dinlemesi desteklemesi fakat olmuyor işte böyle. bahsettim bi kaç günde ciddiyetimin farkına vardı ve kahveyi bırakacağını beni kaybetmek istemediğini aramızın düzeleceğini söyledi bense duygularımın bittiğini söyledim. ben atanana kadar çocuk biraz büyümüş olur dedim. bizi sen bitirdin dedim . biliyor tabi çok üzülüyor. çok değişti beni kaybetme korkusundan üzüntüsü beni kahrediyor. zaten atanma vs zor işler mücadele edceğim okul için. o zamana kadar da zaten bi şeyler netleşir. hayırlısı olsunyaa canım kahve alışkanlığı gerçekten kötü...benim gözümde kahveye giden erkekler evinden uzak kalmak isteyen meşgalesi olmayanlardır. yanlış anlama lütfen beni. zaten tüm gün çalışıyor sizinle geçireceği 2-3 saati de kahve de oyun oynayarak geçiriyorsa bir problem var demek ki. ne demek bırakamam yaa onu oraya bağlayan ne ki... boşanma istediğinden bahsettin mi peki? yoksa kendi kafanda kurdukların mı? şimdi üzgün olduğun için çaresizlikten öyle diyorsun...sen üzüleceğine o üzülsün. ve restini çek kararlı ol, evde bebeğinle niye yalnız kalasın ki.
kayıpları salı günü açıklamaya çalışıyrum ondan karıştırdınTamm o zaman ne yapalım. Bugün akşam yemeğinde müsli ye başlıyorum inşallah işe yarar. İki, üç kilo daha verebilirsem çok iyi olacak.
bir kaç gün oldu söyledim canım. ilgisi her zaman var ama aynı anda kahve olması beni bitirdi. kahveyi bırakacakmış benim için ama anlamı yok artık elimde değil. kalbimde aşk sevgi kalmadı . 5 yılı geçti sabrede sabrede malesef bir baktım bittii .allah yardımcın olsun canım ama boşanma kelimesini yinede geçirme ona söyleme istersen ... Ben eşim benden ilgisini azalttığı zaman anahtar kelimem tınlama oluyor yani onu tinlamiyorum kendime zaman ayırıyorum ve bebegime yüzüme gözüme heryerime deli gibi bakım yapıyorum artı kalan zamanla evle ilgileniyorum tabi artik şikayetlerimi de Allaha söylüyorum bir süre sonra eşim pesimden koşmaya başladı sen beni artık sevmiyormusun diye bi öneri sadece allaha emanet ol
alırım tabi hoşgeldin
bir kaç gün oldu söyledim canım. ilgisi her zaman var ama aynı anda kahve olması beni bitirdi. kahveyi bırakacakmış benim için ama anlamı yok artık elimde değil. kalbimde aşk sevgi kalmadı . 5 yılı geçti sabrede sabrede malesef bir baktım bittii .
peşimden her zaman koşar şımartır ama bişey ifade etmiyor . bu elimde değil sanırım sonuna geldik . teşekkr ederim canım . bende kendimi Allaha emanet ettm sabretmek zorundayım. atanmak için zaman ve emek lazım . hayat bakalım beni nereye götüreck hayırlısı olsun
alırım tabi hoşgeldinboy kilo ve hedef
Ayy insa yetiseyim canım yaaevet o civarlardaydın
teşekkür ederm beklemiyim zaten yavaş zayıfladımseni en kısa zamanda yanıma bekliyorum
ben haftaya anca 200 300 gram veririm
@fit-olmak-isteyen-anne -300
sbeden -500
@kakaovanilya -700
@Crescent98 -1200
H Heart of Gold -1400
Vazelin005 +1500
@mevsimsiz -1000
@sinifci355 -700
eylul7158eylul -500
@Artemiss_ -900
@denizdilan +1000
kötü evet . ayıptır söylemesi ne cinsi munasebete ne duygusal muhabbete fırsat oluyor. gece 1 buçuklarda geldiği için. yani normal ve sağlıklı bi hayat değil. alışmış gençlikten beri alışkanlığı var ve malesef kahveye gitmeyen arkadaşı yok. bana düşkün aslında merhameti cömertliği hoşgörüyle dinlemesi desteklemesi fakat olmuyor işte böyle. bahsettim bi kaç günde ciddiyetimin farkına vardı ve kahveyi bırakacağını beni kaybetmek istemediğini aramızın düzeleceğini söyledi bense duygularımın bittiğini söyledim. ben atanana kadar çocuk biraz büyümüş olur dedim. bizi sen bitirdin dedim . biliyor tabi çok üzülüyor. çok değişti beni kaybetme korkusundan üzüntüsü beni kahrediyor. zaten atanma vs zor işler mücadele edceğim okul için. o zamana kadar da zaten bi şeyler netleşir. hayırlısı olsun
bir kaç gün oldu söyledim canım. ilgisi her zaman var ama aynı anda kahve olması beni bitirdi. kahveyi bırakacakmış benim için ama anlamı yok artık elimde değil. kalbimde aşk sevgi kalmadı . 5 yılı geçti sabrede sabrede malesef bir baktım bittii .
peşimden her zaman koşar şımartır ama bişey ifade etmiyor . bu elimde değil sanırım sonuna geldik . teşekkr ederim canım . bende kendimi Allaha emanet ettm sabretmek zorundayım. atanmak için zaman ve emek lazım . hayat bakalım beni nereye götüreck hayırlısı olsun
insan olarak seviyorum sadece onun üzülmesini hiç istemem. kaç gündür o kadar masum ve o kadar ilgili ki bana, yanlız ben bişey hissetmyrm o başka. . iyi olacağını umut ediyor. yine de çok umut etme atanana kadar bakalım sabır dedim. ama sen dedinya bi yandan hoşuma gitti kalpleri birbirine ısıtan Allah diye. şimdi ayrıca tereddütte kaldığım konu severek isteyerek bu evliliği sürdüremediğimden dolayı ayrılırsam günaha girer miyim bu düşünceler yakıyo beynimi. bi insanı beni kazanma mücadelesine rağmen sevgi bitti diye yarı yolda bırakmak zor . . neyse bakalım zaman ne göstercek.kalpleri birbirine ısıtan Allah tır belki atanana kadar kalbin ısınır sevgi aşk bittiyse yapacak bir şey yok gerçekten ikinizede zulüm olur
aa boyun uzun ve 46 istiyorsun ben şokkilom=54.2 boy=1.65 hedef= 46
Tabi buraya 65 kiloyken gelmistim başlangıca 65 te yazabilirsin
4 ay sonra 46 olmak hedefim bu sefe olsun lütfen mezun olayim