- 8 Eylül 2012
- 10.890
- 20.099
inşallah canım baksana nisan bitiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım baksana nisan bitiyo
amin Allah razı olsun canım.sbeden Rabbim butun sıkıntılarını hafifletsin gidersin canım.Rabbim herseyi gonlune gore versin
çalışıyor kaç gündür ilgisi boğdu beni. bakışlarımdan duruşuma iltifat iltifat öncedende ederdide bu sefer yoğun..seni hala seviyorsa değer veriyorsa kaybetmemek için değişmeye çalışır bence...eğer bunların tersi olsaydı tercihini kahveden yana yapardı...biraz bekle bakalım devam ediyor mu etmiyor mu? tamam erkekleri sıkmamak lazım ama bu kadarı da aşırı rahatlık ve sorumsuzluk... sevginin bittiğini düşünüyor insan ama aslında ufak da olsa bağlılık yine var, bir dönem ben de öyleydim çok şükür aştık şimdi.
hakkında hayırlısı olsun tatlım.
hadi inşallahkızlar ben bı 500 gr daha verdım p.tesıye kadar ınsallah bıraz daha verırım
Ay hic deme ya baya baya yaz geliyoinşallah canım baksana nisan bitiyo
insan olarak seviyorum sadece onun üzülmesini hiç istemem. kaç gündür o kadar masum ve o kadar ilgili ki bana, yanlız ben bişey hissetmyrm o başka. . iyi olacağını umut ediyor. yine de çok umut etme atanana kadar bakalım sabır dedim. ama sen dedinya bi yandan hoşuma gitti kalpleri birbirine ısıtan Allah diye. şimdi ayrıca tereddütte kaldığım konu severek isteyerek bu evliliği sürdüremediğimden dolayı ayrılırsam günaha girer miyim bu düşünceler yakıyo beynimi. bi insanı beni kazanma mücadelesine rağmen sevgi bitti diye yarı yolda bırakmak zor . . neyse bakalım zaman ne göstercek.
ikinci gebelikte kilo sorunu cekmemek için istiyorum ama 49 gelince bir süre inmicem ne zaman ge be kalmak istersem o zaman inmeyi dusunuyorumaa boyun uzun ve 46 istiyorsun ben şok
bu msajini da cok beğendim. :)aynen zaman ne güzel kibar bir eşin var ama sevgi yaratılması için dua et istersen en azından elinden gelen sabri ve duayı göstermiş olursun Ama kardeş gibi evli olman ikinizede zulüm olur vicdanını dinle çok öpüyorum canım benim Allah yardımcımız olsun
bende ikinci gebelik için cok zayiflamayi istiyordum ama cocuktan vazgeçtimikinci gebelikte kilo sorunu cekmemek için istiyorum ama 49 gelince bir süre inmicem ne zaman ge be kalmak istersem o zaman inmeyi dusunuyorum
simdi 19 aylık ama su anda benim evliligimde garip bir halde bir iyi bir kötü bu yüzden is bulmaya çalışıyorum ama esim ne kadar kötü davransada iyi günlerim izin hatrinamidir bilmem kalbim soğumuyor oysa bazen sogusun diye dua ederim ama iste benimde durum boylebende ikinci gebelik için cok zayiflamayi istiyordum ama cocuktan vazgeçtim
simdi cocugun kac yasinda
maşallah maşallah. soğumasında. sevgi olunca çok şeyin üstesinden severek gelinir. hayat her zaman mücadele ister. benim durum farklı adam hayatını yaşayıp beni yanlızlığa itti ben neyin emeğini vereyim ki değerimin bilinmemesi bitirdi bendeki sevgiyi aşkı. her an sıkıntıdan içim yanıyo . çılgınca depresyon için de yaşıyorum..simdi 19 aylık ama su anda benim evliligimde garip bir halde bir iyi bir kötü bu yüzden is bulmaya çalışıyorum ama esim ne kadar kötü davransada iyi günlerim izin hatrinamidir bilmem kalbim soğumuyor oysa bazen sogusun diye dua ederim ama iste benimde durum boyle
bilmiyorum her şey mükemmel değil elbette ama hayırlısı diyelim napalim fotodaki ben değilim gerçek resmimi koyamam ama azcik kendime benzettim ondan koydummaşallah maşallah. soğumasında. sevgi olunca çok şeyin üstesinden severek gelinir. hayat her zaman mücadele ister. benim durum farklı adam hayatını yaşayıp beni yanlızlığa itti ben neyin emeğini vereyim ki değerimin bilinmemesi bitirdi bendeki sevgiyi aşkı. her an sıkıntıdan içim yanıyo . çılgınca depresyon için de yaşıyorum..
öyle kötü dualar etme tutarsa mahvolursun
Geçmişi okudum@sbeden...çalışıyor kaç gündür ilgisi boğdu beni. bakışlarımdan duruşuma iltifat iltifat öncedende ederdide bu sefer yoğun..
hoşlanmadığım hallerine devam etse beni tercih etmese zaten vicdanen sıkıntıya girmem işim kolaylaşırdı.. ama şimdi durum farklı çaba çok bende tepki yok .. eminim çok insan benzer haller yaşıyor. sıkılarakta olsa sabredecem bi zamana kadar. ya iyiye gideriz ya kötüye başka yol mümkün değil. zaman birçok şeye ilaçtır ve yol gösterir..
Akşam yememişsin sorun olmaz benceOglen diyeti bozdum inegol kofte yanindaki garniturleri de yedim patates kizartmasi + pirinc pilavi. Aksam bir sey yemedim, umarim cok az bir arti olur