♥haftalık kilo verme yarışması♥

Selam kizlar paketim az kaldıgı icin aranizda olamıyorum. Yarin bildirim yapabilirim inşallah. Paketim yenilediği zaman cok aktif olacagim inşallah söz
Ama ben 2 gündür acaip yiyorum cookk artidayim galiba...

Canim.yarin yeni baslangic ile kendine yeni bir sayfa acmalisin. Hadi bakalim

fantastikaaa neden kaçırıyorsun. Böyle mi anlaştık ben 78 den 76 küsüre indim ama şu bir gerçek sen benden daha hizli zayifladin
Elimde olmayan sebepler oldu cnm sinav ve ev isleri nedeniyle evde yemek yapamadm hazir yedik. Ayricada cok yoruldm ve enerjiye ihtiyacim vardi uzun bi süre diyet ve sporu birakmicm bu da benm ödülüm olsun

Ay benim hedefime gelmissin bende 90 la çıktım yola. Keşke bu kilo verme işine daha erken baslasaydim neyse kısmet simdiymis. Ayrıca arada kacamaklar olur sen bu işi çözmüşsun zaten☺
zararın neresinden dönersen kardır canım bende oğlum 12 aylıkken başladım keşke doğumdan hemen sonra başlasaymışım doğumdan cıktıgımda 82 kıloydum oğlum 40 gunluktu 79 kılo olmuştum mevlutten sonra bı saldımkı emzırıyorum dıye tatlıya abandım takı 90 ı gerene kadar hala uğraşıyorum
evet canım cozdum de bazen saçmalıyorum ıste

canım bende aktıf emzırırken kılo veremedim maalesef oğlum 40 gunluktu 79 kıloydum bır senede 10 kılo aldım maalesef 1 yasından sonra 90 kılo ıle başladım emzırme donemınde gerçekten tatlı ıstegı cok oluyo

Ah bu eşler! !! Benimkide moral bozar ve ardından gönlümü almaya çalışır üstelik zorla tatlı yedirirdi. Bu sefer dönüş yok şaşırtacaz herkesi

evet canım tehlıkelı mıde kanserine sebep oluyomus aslında toplumun %80 ınde varmış ama herkesde agır belırtıler olmuyormuş dışarıda yenen yemeklerde tabak çatal bıçaklar ıyı yıkanmadığı ıcın daha kolay bulasıyomus
tamam canım bıde guncellemeyı deneyım böyle pc ac kapa zor oluyo malum bayada kalabalık olduk bende gerı kalmak ıstemıyorum

Tabi ki canim
Boyum 165 hedefim 59

Ah bu eşler! !! Benimkide moral bozar ve ardından gönlümü almaya çalışır üstelik zorla tatlı yedirirdi. Bu sefer dönüş yok şaşırtacaz herkesi

Benim de Esimsen bu aralar ne kadar kilo aldin boyle dedi halbuki almamistim ama yazlik kkıyafetlere geçince bütün lop etler yağlar ortaya cikti
kiloyla ilgili takilmalari hic kaldiramam hele esimden
direk kavga sebebi

Tambakcigim motive edelim birbirimizi ve hic birakmayalim artık ya lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…