öylemii çok sevinirim canım hoşgeldin aramıza sıkı takipci miydin. sık giremesende olur canim ne zaman musait olursan ama pazartesi kilo bildirmeyi unutma canim.her haftayi degerlendircez birinci secicez. boyunu ve hedefini yazar mısınselam sbeden diğer topiğinin sesiz takipcisiydim burda katılımcı olmak istiyorum
cok sık giremiyorum ama gunluk menü ve kilo bildiirimi yapacagim insaallah kabul edersen
Teşekkürler tatlim başarılı gecti sağolasın
tabi eklerim canim hoşgeldin aramıza .merhaba,
sbeden canım beni de listeye ekler misin?
kilom 64,00
hedef 52
boy 1,58
aylardır diyet yapıp ara veriyorum.75lerden düştüm. sizinle pazartesiden itibaren yeniden başlamak istiyorum.kabul ederseniz sevinirim
aramıza hoşgeldin canim ekliyorum. olur tabi sen motive ol yeter ki :))MrB bayanlar uzun zamandir 58 59 arasi gidip geliyorum motivasyon sorunum var beni de ekler misiniz araniza
Boy; 163
Kilo ; 59.3
Hedef ; 54
Bide sorum var kilo bildirimlerini resimli yapmak istiyorum olabilir mi acaba kendimi daha çok kasmak için ?
bende senin gibiyim. her tarafim alıyor bacaklarim kalin göbek var kollarda kalin en ince yerim belim.60 da 38 beden giydiğim kiyafetlr vardiöyle beni durum ama enteresanı 60 olsam 38 giyerim öyleydi önceden. eşit dağılınca mı oluyor ne herhalde.
pazartesi gece 12 de durdurucam alımları. ilerde azalirsak alim yaparız. bende dinlenirken vs giriyrm suan is yapmam lazim sirtim agriyo burayla ilgieniyrm. bi zayiflasaaaam. kilom daha az olsaydi daha az kisi alirdimCanım cok kalabalık güzelde senın ıcın zor olucak malum kucuk bebegın var
yedım valla canımarkadaşım degıl canım abımın kızı helıcobakterı cıktı mıdesınde daha 17 yasında 6 ay once de safra kesesı amelıyatı olmuştu hıc dıkkat etmıyo kendısıne eee annesı evde yemek yapmıyokı olucagı buydu hep hazır yeyınce olucagı buydu.
ya sorma dun cok ııyıydı bugun yıne aynı sanırım bu telefonu kızıma verıp bana yenı telefon alma vaktı geldısımdı pc den yazıyorum
sağlıklı değil o tarz şeyler bi ara bende yiyordum biraktimkızlar bir de şu kahvaltılık gevrekler sizce iyi midir ara öğünlerde tüketsek
Kizlar 14 ay once diyete basladigimda 90 kiloydum simdi 70 kiloyum insallah 57 yi gordugum gunlerde gelir
tamam canimSelam herkse ben de katılmak istiyorum. Bu hafta benim sınav haftam ancak haftaya daha etkili bildirim yapabilirim.
Boy:164
Kilo:65
Hedef:58
kızlar bir de şu kahvaltılık gevrekler sizce iyi midir ara öğünlerde tüketsek
Ayy sorma cnm ya hic böyle düsünmemistm. Haklisin zayif olanlar kilo vermenin hazzini yasayamiyor diimiçok fark var çooook daha da olacak. zayiflarken mutlu oluyoruz. verilen her bir kilo bizi ucuruyor değil mi zayiflar bunu yasayamiyor
çok şükür bu sene bitti canim yük kalktı. ayni.Hadi kurtuldun canim sinavlardan.
dun o kadar moralim bozuktu ki. 2 aydir diyeti birakmis olmam ve hic dikkat etmeden insan üstü yemem ve pek tartılmamam sonucu.
dun esim bana sakasina takildi biraz sinir etmek icin.tartiya ciktim ve tok karna tika basa 90 lara gelmisim. Ve ben sok oldum. Acaba yarismadan cekilsemmi dedim hatta sana ozel yazacaktim ama vazgectim. Ve bugun 86.5 kg ile cok guzel bir baslangic yaptım. 2.5 ay sonra memlekete gidecegim.zayif gitmek icin elimden geleni yapacagim....
2 ay da 4 kg almisim. Bakalim yarin baslangic kilom ne olacak tahminim 85 lerde olurum gibi
Ayy sorma cnm ya hic böyle düsünmemistm. Haklisin zayif olanlar kilo vermenin hazzini yasayamiyor diimi
eklenecek 2 kisi daha var bilmem ki.kac caba :)Kaç kişi olduk acaba
hoşgeldin canim ekliyorum..kilo azaldikca vermek zorlaşıyor diyorlarHayırlı olsun :) ben de kendime pazartesi günlerini tartılma günü olarak ilan etmiştim. hazır tartılmışken buraya da yazıvereyim madem :) ekle beni de o zaman
boy:1.55
kilo:53.700
hedef:47
62 kilodan şuanki kiloma indim de burdan aşağı zorlanıyorum artık. hem motivasyon konusunda hem de kilo gitmemek için direniyor :) ee ben de direniyorum
yanlış saymadıysam 38 kişiyizKaç kişi olduk acaba