♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kalabalık olduk bayağı hadi hayırlısı, zorlu bir rekabet olacak.:KK48:
:KK70: korktun demii. evet kalabalik baya olsun olsun :KK53:

evet baya kalabalık oldu gerçekten :) inşallah herkes bildirimleri düzenli yapar.
bu arada yarın bildirim günü herkes katılsın :KK54:
2 hafta üst üste bildirim yapmayani silecem canim ama Özel bir durum olup bildireni silmeyiz. listede pes denler olacak . olmasin derim ama oluyo :KK43:

:KK70: korktun demii. evet kalabalik baya olsun olsun :KK53:

2 hafta üst üste bildirim yapmayani silecem canim ama Özel bir durum olup bildireni silmeyiz. listede pes denler olacak . olmasin derim ama oluyo :KK43:

evet mantıklı uzun ssüre bildirim yapmayanlar elenecek zaten listeden inşallah pes edenlerden olmayız zayıf olanlardan oluruz :KK70:

Selam kizlar paketim az kaldıgı icin aranizda olamıyorum. Yarin bildirim yapabilirim inşallah. Paketim yenilediği zaman cok aktif olacagim inşallah söz:KK66:
Ama ben 2 gündür acaip yiyorum cookk artidayim galiba...

Selam kizlar paketim az kaldıgı icin aranizda olamıyorum. Yarin bildirim yapabilirim inşallah. Paketim yenilediği zaman cok aktif olacagim inşallah söz:KK66:

kızlar ben şehir dışında misafirlikteyim. malesef ipin ucu kaçtı birazcık :KK23:
oluyor mu ama böyle :KK62::KK62::KK62:

Yemeyi abartmis olan sadece ben deilmisim demekki:)

kızlar ben şehir dışında misafirlikteyim. malesef ipin ucu kaçtı birazcık :KK23:

çok şükür bu sene bitti canim yük kalktı. ayni.
durumdayiz canim. ben 76 ya düştüm geriliyorum. sakin pes etme sen yine iyisin esim bana fazla fazla takılıyor psikolojimi bozuyor uyariyorum hala devam ediyor. zayiflamaktan baska carem yok. once kendim icin ama. bi sen bi ben o topikte zayiflayamadik onca cabamiz istegimize rağmen üzücü. sana önerim 2 ay yemin et tatli yememek icin. normal.saglikli insan o kadar tatli istemezmis insulin direncin olabilir.. gec saat atistirmalari birakirsan tatlilardan uzak durursan zamanla tatli isteğin azalir. ayrica bir tatli senin bir haftalik emegini bosa çıkarır hep yerimizde saydirir..Lütfen bu sefer ikimizde basaralim :KK43:
Benim esimde bana yine biraktin sen diyet yapamiyorsun falan dedi iki gün önce. Bende ona cok alinmistm cok zoruma gitmisti. Dün cicek alip gelmis eve beni üzdügünü anlamis olsa grk. Yarin fazla cikabilirm tartida ama yarindan itibaren fena bi kampa giriyorm ilk 3ü hedefleyenler korksun benden.

Yürüyüşümu yaptım ve yine aç bir gecedeyim sbeden bende çok çay içerdim 20 gündür bir bardak bile İçmedim alıştım artık. Tatlı konusunda katılıyorum benim cikolatasiz günüm geçmezdi hatta diyetisyene söyledim tatlısiz olmaz titrerim falan. Testler yapıldı hiçbir sorun yok yani sorun kafada. Artık onuda aramiyorum. Fantastikaaa tatlitambak boydan fotoğrafı ozguvenle cekecez inşallah. Ve sürekli siyah giyinmekte biktirdi. Kızım bile diyor anne neden hiç renkli giyinmiyorsun diye:KK43:

çok şükür bu sene bitti canim yük kalktı. ayni.
durumdayiz canim. ben 76 ya düştüm geriliyorum. sakin pes etme sen yine iyisin esim bana fazla fazla takılıyor psikolojimi bozuyor uyariyorum hala devam ediyor. zayiflamaktan baska carem yok. once kendim icin ama. bi sen bi ben o topikte zayiflayamadik onca cabamiz istegimize rağmen üzücü. sana önerim 2 ay yemin et tatli yememek icin. normal.saglikli insan o kadar tatli istemezmis insulin direncin olabilir.. gec saat atistirmalari birakirsan tatlilardan uzak durursan zamanla tatli isteğin azalir. ayrica bir tatli senin bir haftalik emegini bosa çıkarır hep yerimizde saydirir..Lütfen bu sefer ikimizde basaralim :KK43:

Bu topiğin yıldızı biz olalım canim. Birakmaya niyetim yok artik. 2.5 aydir cok asiri yedim. Yemek beni hantallaştiriyor du. Bugun cok hafiftim. Menu paylasimina baslayayim hemen

sabah
1 salatalik
1.5 lt limonlu su
Kahvaltidan once 10 tane çilek

kahvalti.
ceyrek ekmek arasina
peynir
Salatalik
domates
biber
roka
Doldurdum yedim afiyetle