kız gel tabi çok sevindim ya gel burda yarışalımMerhaba herkese, bildirim gunleri pazartesiymis kalabaliksiniz takip ettigim kadariyla dişlisinizve benim buna ihtiyacim var acikcasi. Haftasonu deli gibi yedigim icin tarti gunlerinin pazartesi olmasina da cok sevindim. Ben de geleyim miii
Gel tabisi :)Merhaba herkese, bildirim gunleri pazartesiymis kalabaliksiniz takip ettigim kadariyla dişlisinizve benim buna ihtiyacim var acikcasi. Haftasonu deli gibi yedigim icin tarti gunlerinin pazartesi olmasina da cok sevindim. Ben de geleyim miii
Hedef kilo ve boy alalimMerhaba herkese, bildirim gunleri pazartesiymis kalabaliksiniz takip ettigim kadariyla dişlisinizve benim buna ihtiyacim var acikcasi. Haftasonu deli gibi yedigim icin tarti gunlerinin pazartesi olmasina da cok sevindim. Ben de geleyim miii
Hehe değil mi ama çok zevkli oluyor o süreçcidden öyle mutlu olabilmek icin fırsat bahane oluyor en azından. bir kilo vereyim hemen kendimi cok zayif hissetmeler yaylana yaylana evde yurumeler aynalara sık bakmalar bunlar benim huyumiki gün çok yemeyi dene . pazartesi başla dikkat etmeye.bende 40 giyiyorum. ama emzirdigim için göğüslerim büyük 42 de giyiyorum
evet :)) hafta da birgün biraz çok yemek vücudu şaşırtıyor sanki iyi geliyor.Hehe değil mi ama çok zevkli oluyor o süreçÇok yersem kilo almaktan korkuyorum.
Cesaretimi topladığım bir gün yapacağım o haldeevet :)) hafta da birgün biraz çok yemek vücudu şaşırtıyor sanki iyi geliyor.
mesela lokantada bir iskender lahmacun yiyebilirsin mmmm bunu sali günleri yapman mantıklı tabi yani pazartesiden uzakta :)Cesaretimi topladığım bir gün yapacağım o halde
Evet güzel fikir öyle yapayım hem eve gelirken yürümüş olurum damesela lokantada bir iskender lahmacun yiyebilirsin mmmm bunu sali günleri yapman mantıklı tabi yani pazartesiden uzakta :)
Benimde sinavim var ama ders calisasim hic ama hic yok. Pazartesi icin bi iddiam yok diyet psikolojine tam anlamiyla giremedim cünkü. Ama bidahaki hafta cok iddiali bi benle karsi karsiya olacaksinizkizlar saatler öncesinden elma yeyip yemin ettim bugün yarina kadar su ve çay dışında hakkim yok diye Çünkü boğazımi tutamayabliyrm cok değişiyor ruh halim. 78 den kurtuldum 77 den kurtulmaya çalışıyorumfantastikaaa esimde gec gelir ders çalışırım su ice içe
tamam hadi bakalim. ben sadece ilk iki hafta hizli veririm ondan sonra baya yavaslar. sinavinda basarilar dilerim canimBenimde sinavim var ama ders calisasim hic ama hic yok. Pazartesi icin bi iddiam yok diyet psikolojine tam anlamiyla giremedim cünkü. Ama bidahaki hafta cok iddiali bi benle karsi karsiya olacaksiniz
bende sabirsizlaniyorum ama yarışma değer kazandi bu arada sabrettikce :)Evet güzel fikir öyle yapayım hem eve gelirken yürümüş olurum daŞu pazartesi gelse de başlasak yarışmaya
Cnm bu dönemdeki ilk sinava da hic calismadim ve en düsük notum 50 bunada calismak istemiyorm bakalim neler olacaktamam hadi bakalim. ben sadece ilk iki hafta hizli veririm ondan sonra baya yavaslar. sinavinda basarilar dilerim canim
kızım doğum yaptığımda 27 kilo olamıştım son 12 kilom kalmıştı o zamanlar arkadaşımla diyete başlamıştık arkadaşım 3ay diyetini hiç bozmadan devam etmişti bende hafta sonları abartmada gevşetiyordum 3ayın sonunda ben 12 kilo verdim 61 kiloya indim arkadaşımında kilo vermesi durdu bazı haftalar 300gr veriyordu diyetten çok sıkıldı ve bıraktı ben çokta sıkıntıya girmeden daha fazla kilo verdim menopoza girene kadarda hiç kilo almadım sende hafta sonları özellikle kahvaltıda biraz fazla abartmada yersen belki kilo vermen durmaz benimki hiç duraklama dönemine girmemişte istersen bir ara deneyebilirsin gülümtamam hadi bakalim. ben sadece ilk iki hafta hizli veririm ondan sonra baya yavaslar. sinavinda basarilar dilerim canim
Evet hem de daha çok kişi gelmiş oldu =)bende sabirsizlaniyorum ama yarışma değer kazandi bu arada sabrettikce :)
kız gel tabi çok sevindim ya gel burda yarışalım
Gel tabisi :)
Boy 168Hedef kilo ve boy alalim
Hosgeldiniz efem:))))
sana katiliyorum balim yoksa duruyor gercekten ama bu dedigini ilk defa deneyecegm mutlaka insallah duraklmam. bende 25 kilo almıştım.. 28 kilo gittikızım doğum yaptığımda 27 kilo olamıştım son 12 kilom kalmıştı o zamanlar arkadaşımla diyete başlamıştık arkadaşım 3ay diyetini hiç bozmadan devam etmişti bende hafta sonları abartmada gevşetiyordum 3ayın sonunda ben 12 kilo verdim 61 kiloya indim arkadaşımında kilo vermesi durdu bazı haftalar 300gr veriyordu diyetten çok sıkıldı ve bıraktı ben çokta sıkıntıya girmeden daha fazla kilo verdim menopoza girene kadarda hiç kilo almadım sende hafta sonları özellikle kahvaltıda biraz fazla abartmada yersen belki kilo vermen durmaz benimki hiç duraklama dönemine girmemişte istersen bir ara deneyebilirsin gülüm
hosgeldin aramıza canim.ramazan da yavas yenirse fazla kacmiyor. kiloda alinmaz fazla. kana karismasini bekleyebilsek ah ahhhhBoy 168
Hedef kilo once 59 sonra 55 olacak insallah.
Kendimi de tanitayim.
Kendimi bildim bileli hep balik etli kilolu biriyim.
Hic soyle zapzayif olmadim. Ramazan ayina kadar hic degilse 61 62 falan olmak istiyorum cunku her zaman oldugu gibi ramazan ayinda da kilo aliyorum
Cuma zayiflama yarislarindaki takimlarda yarisiyorum. Oyle olunca cumadan tıkınmaya bir basliyorum ki pazartesiye kadar
Oyle yapmayayim diye geldim