- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 39
aynen aynen katılıyorum, elini attığında bişe bulamayacaksın, gözünde görmeyecek ki gönülden ırak olsun:)İşteysen çekmeceni evdeysen de tezgahın üzerini boşalt bence : )
İkramları da kesinlikle kabul etme arkadaşım şimdi cips ikram etti mesela biliyo ya yemiyceğimi gülüyo bi de.
sbeden geldi, ortalığı toparlayıverdi valla...
haklısın yazdığımda çok açtım ondan sanırım,şimdi daha iyiyim :)))
vicdanini sizlat moralini boz. şuan sahsen sismanim diye moralim çok bozuk bisey yemek isteğim olmuyk yaz geldi aylardr ayni yerlerdeymben de en geç dokuzda kahvaltımı etmiş oluyorum. hiç kahvaltı atlamam. bence en önemli öğün. aslında hiçbir öğünde çok yemiyorum sorun öğün değil bende arada yaptığım kaçamaklar. bir türlü engel olamıyorum. demin koca bir kurabiyeyi mideme indirdim mesela
o iş yaşbence birinciye ödül olsun hepimiz gaza geliriz.
Ne güzel işte açık havada kahvaltı ama ekmek arası yapma sebzeni bol koy nasıl olsa bebek arabası var taşıma derdin olmaz. Hem parkta kimse olsa nolur küçük bardak termoslar var onlardan al sıcak çay da götür.pazartesi yürüyüşe baslayacam ama havalar isindi erken cikmak lazim. bu seferde kahvalti gec kalir kizimda var bebek arabasi ile oyalicak. en iyisi diyrm az ekmek.arasi domates zeytn peynr maydnz koysam bide yarim salatalik alsam parkta kimse yokken su ile yesem metobozlizmann ihtiyac duydugu saatte öğünü aradan cikarsam dyrm
net paketi bitti sanirim canim
bardak termos iyiymis nerden bulabilirim. ayy dedigin gibi arabayi koyarim kizimda yer bende :)Ne güzel işte açık havada kahvaltı ama ekmek arası yapma sebzeni bol koy nasıl olsa bebek arabası var taşıma derdin olmaz. Hem parkta kimse olsa nolur küçük bardak termoslar var onlardan al sıcak çay da götür.
Ah ah keşke zamanım olsa da ben de yapsammm.
bu hafta çok çaba göstericem ama iddialı olamıyorum rakipler korkutucu ama seni geçsem yine iyi22 kisi olmus topigimiz, bu kdr kisi arasinda birinci olmak cok güzel bi duygu olurdu :)))
nasil bişey acaba :)bu topikte yeni bir strateji ile diyet yapmayı deneyeceğim başarabilirsem.
Demek beni gecsen yine iyi haaabu hafta çok çaba göstericem ama iddialı olamıyorum rakipler korkutucu ama seni geçsem yine iyi
Olamicaksinki:))))))söylememkiyoksa nasıl birinci olcam
ikimizde 78 dik iki gün önce bizim yarisimiz basladi pazartesi görcem seni hihhhhDemek beni gecsen yine iyi haaa
seni seniii inşallah birinci ben olurumsöylememkiyoksa nasıl birinci olcam