- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
ben yanıma sandviç alıyorum evde hazırladım şimdie :) beklerken yiyeceğim öneririmYari iki sinavda gozetmenim ama olsun basladim ben ssuan hayat akip gitsin saglikli beslenme daimi olsun
bende senin gibi gayret ediyorum. inşallah güzel aliskanliklar ediniriz . hic koyvermeye gelmiyor bu işlerHosbuldumm tesekkur ederim
Evet iste malesef o yavas yemeyi bir turlu beceremiyorum ben ramazanda
Simdiden ona hazirliyorum kendimi bakalim ozel bir diyet yapmiyorum. Cayima attigim sekeri kestim. Ve ekmegi cikardim hayatimdan cok fazla aramiyorum zaten artik bazen cok canim isterse yiyorum onun disinda gereksiz gormeye basladim. Acikinca canimin istedigini yavas ve tadina vararak yiyip tokluk sinyalini aldigim an duruyorum. Tokken cikolatalar bilmemneler cok fazla yerdim. Artik cok canim istedigi zaman acikmayi bekliyorum. Bir parca oyle yiyorum ve tadina vararak yedigim icin o bir parca bile cok tatli geliyor ve yetiyor bana.
Yavas yemek yemeyi ogrenmeye calisiyorum yani
canim biliyorsun kaytaranlr oluyor sayı azalıyor sonradan :)Bi hayli kalabalik olduk cnm böyle bile cok cetin gecicek yarisma
canim hoşgeldin boy ve hedef kilo yazar misinKızlar benide alın aranıza, kurtulayim artık kilolardan
hoşgeldin canim ekliyorumbende varım hedef 49 boy 160
hoşbuldk tşekkür ederim :))hoşgeldin canim ekliyorum
Hosgeldiiinhoşbuldk tşekkür ederim :))
Sinavlarda ekstra ücret veriliyor diimi cnm haftasonuda calismak gercektn yorucu oluyr bi bedeli olmali diimiYari iki sinavda gozetmenim ama olsun basladim ben ssuan hayat akip gitsin saglikli beslenme daimi olsun
100 tl civari sinav basinaSinavlarda ekstra ücret veriliyor diimi cnm haftasonuda calismak gercektn yorucu oluyr bi bedeli olmali diimi
evet veriliyor ben cevapladım :)Sinavlarda ekstra ücret veriliyor diimi cnm haftasonuda calismak gercektn yorucu oluyr bi bedeli olmali diimi
90 :)100 tl civari sinav basina
Sbeden huhu beni almicanmi topige canim soz busefer kopmicam basaricam insallahhoşgeldin canim ekliyorum
Insallah edinicez ya yapan nasil yapiyor alistiktan sonra kolayca oluyor demek ki. Benim babam her oturusta nerdeyse 1 ekmek yer ama cok yavas yiyor ve acikmadan asla bir seyler yemiyor ve benden zayif su anbende senin gibi gayret ediyorum. inşallah güzel aliskanliklar ediniriz . hic koyvermeye gelmiyor bu işler
hoşbulduk ki :)Hosgeldiiin
Iyi bari. Ben yarinki sinava ögrenci olarak katilicm :))))100 tl civari sinav basina
Bende sandovic hazirliyayim bariIyi bari. Ben yarinki sinava ögrenci olarak katilicm :))))
Sandovicin neyli canim ilham almak icin sorayim dedimhoşbulduk ki :)